- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dugojancsi #6370 üzenetére
Értem már, ez a módszer valóban elég gyilkos, iszonyat pontosságot követel meg. Xbox kontroller azért kényelmesebb sokkal ennél a módszernél, próbáld ki.
-
válasz
dugojancsi #6312 üzenetére
Gyááá... adok én neki olyan gyufát mos'má...
-
zsomboor
tag
válasz
dugojancsi #6179 üzenetére
Ja.....
Már egy idő után láttam h ebből galiba lesz, de nem akartam befelé megrántani, mert akkor helyben megfordulok az út közepén, és akkor te minimum kapsz belőlem egy falatot, és lehet a többiek is....+ így még nagyobb esélyem volt h elkerülöm a bajt, nem feltétlen áll keresztbe a füvön...de megtette a gané, én hülye meg véletlen se szálltam vón' le a gázrol, eszembe se jutott ilyen őrültség a nyakamon veled, így legalább mondhatom a csapatnak h nem megelőztél, hanem kicsúsztam...
-
PaJa1
őstag
válasz
dugojancsi #6099 üzenetére
Betojás... mintha sínen mennél.
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #6097 üzenetére
Ha véletlenül úgy hozza a sors, hogy egyszer VB leszek én tutira bekérem a kontrollered felülvizsgálatra!
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #6099 üzenetére
...de azért az ExtremeAiDriver ON és a NeuroTimeCheat ON-t kikapcsolhattad volna, akkor hihetőbb az idő
.
De szó mi szó, szépen toltad neki...[lelki_terror]viszont b*szhatod ha futamon meg úgy is eldobod a vasat[/leki_terror]
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #6097 üzenetére
F*sza...köszönjük akkor neked
....elmész a csítes időddel a jófenébe
.
-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #6028 üzenetére
Az első futamban hasonlóan jártam.
Az 1.2-es verzióban, ha nem adtál gázt automatikusan kivette üresből. Ehhez szoktunk hozzá. Sztem.
-
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #5990 üzenetére
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5988 üzenetére
Kösz! Szerintem iszonyat jó pálya, nagyon megszerettem. Az utolsó szektorban lehetne kicsi, bár a végén a rontott féktáv után (szokni kell még az ABS kikapcsolását
), még egyszer nem tudnék ilyen jól fordulni a falon, ha direkt az tuti
Az marha jól jött ki.
-
InHell
senior tag
válasz
dugojancsi #5911 üzenetére
Jó kis videó!
Nagyon jó futam volt, hatalmas csatákkal!
Előz - visszaelőz, elhúz - ívről lecsúszik - visszaelőz. -
JJános
addikt
válasz
Nagyon klafa lett! Gr!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Tuti jó videó lett. Kösz! és Grat!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Maxi respekt a videóért
. De amúgy elmész te a jó piii....fenébe. Pont erre terveztem én is csinálni egy Brno videót
. Így akkor kihagyom, mert még az idényösszefoglaló videó alá sincs zeneötletem.
Tényleg! Nincs valakinek ötlete, milyen zenéket tegyek be a készülő idényzáró videó alá? Voltaképpen én mindenevő vagyok (najó, azért 90%-ig az electro stílust szeretem
). Szóval ha van valami ötlet, akkor ne tartsátok magatokban. Úgy se pár nap alatt készülne el a videó
.
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5915 üzenetére
Elmész te a ...
-
válasz
dugojancsi #5834 üzenetére
Hát nagyon kemény volt, le a kalappal! A végén elkapkodtad egy kicsit, pedig talán meglehetett volna. Elkezdett fogyni alattam a gép, vagy én magam... ki tudja. Nagy volt.
Köszönöm mindenkinek, hogy részt vettetek, meg kibírtátok eddig a néha eléggé számonkérhető stílusomat. Azért remélem nem haragszik rám senki. Majd következő idényre visszafogom magam és a pályán fogok lezúzni mindenkit, nem a fórumon. 2.0-ra fel!
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #5834 üzenetére
Hát nem tudom ki fog ebből videót csinálni, de lesz dolga vele az tuti!
Én is rengeteget csatáztam ma! -
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #5804 üzenetére
Én is leszek, bár én a hátsó régiókban küzdök.
Ti csak menjetek, és küzdjetek. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dugojancsi #5700 üzenetére
a videó jó lett
ha már így megbeszéltétek akkor csinálhatnátok egy évad összefoglaló videót a brno-i futam után
-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #5715 üzenetére
Amúgy a Smisa-JJ-M4d hármas az elején tényleg szépen együtt volt. Kavarogtunk, mint hópelyhek tánca karácsony tájékán.
Ted amúgy Zsombival csatázott.
-
válasz
Jó lett. Felteszem a többi közé. De miért vetted fel az elejét háromszor?
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #5703 üzenetére
Nem kritikanak szantam, a gyer forgalomra ertettem, jol lemaradtunk, magamat is beleertve.
-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #5703 üzenetére
Természetesen értettem, hogy miért a kockás zászlónál van a kamera.
Tisztelem a többi versenyző társamat.Vicceltem egyébként.
Tényleg jó a video. -
Ventur@
senior tag
válasz
Köszönjük dugo mester
.
De jó, hogy nem voltál, mert így több pont jutott nekem és beérhettem a kategóriámban zsomboort. Már csak 3 pont választ el tőle
. Szóval nem bánnám ha Brnoban sem lennél, mert akkor lenne esélyem zsomboor ellen
. Persze ez csak vicc. Gyere és mutasd meg mitől dölgik a légy
.
zsomboor: 2:15.725. Kapd össze magad öcsisajt
.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
A befuto a vegen nagyon szanalmas lett
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5428 üzenetére
Ted írta az egy fős csapatot, arra reagáltam
( a filmet nagyon szeretem
) A 3 főre azért lenne szükség szerintem, hogy ha akar mindenki biztosan tudjon csapatba rendeződni. Mert a 2-3 as variációval több a lehetőség, pl páratlan létszámnál is tud mindenki csapatban is lenni. De a fix 2 fővel sincs gondom, az tényleg a legegyszerűbb megoldás.
Neuro: egyetértek, lehetőleg legyenek egyformák az autók csapaton belül, úgyis csak kinézetre térnek el. Aztán ha nagyon nem sikeredik úgy összehozni, mert biztos van aki nagyon ragaszkodik egy autóhoz, akkor kivételek lehessenek persze.
Hihetelten, elméletileg befejezte a publishinget dailymotion, röpke 4 óra alatt kb.
Elméletileg lehet nézni a videot. De mindjárt felér Youtub-ra is, hátha megeszi az audio tracket az is épp.
-
válasz
dugojancsi #5360 üzenetére
Igen, ott valahol volt egy kisebb megcsúszásom a célegyenes előtti sikán előtt, akkor beértél. Előtte se voltam gyorsabb, így meg már eléggé "lőtávon" belül kerültél, kicsit meg is csíptél egyszer.
De ahogy írtam tegnap is, valahol a 8. körben magához tért a kocsi, vagy csak én embereltem meg magam... fene tudja. De onnantól úgy ment minden, ahogy annak elejétől fogva kellett volna. Legalábbis stabilitás tekintetében. -
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #5354 üzenetére
Neuro megelőzött...
-
válasz
dugojancsi #5354 üzenetére
A Locations/PHWTCC mappából töröld ki Portimaot és jó lesz. Az egyik patch-csel felkerült helyette egy másik, de az eredetit törölni kell. Most összeakad nálad a kettő, azért nem enged.
Yak: Bamboo powah'
-
zsomboor
tag
válasz
dugojancsi #5261 üzenetére
Jo lett
.....köszi....bár én elég szerencsétlen voltam Brands Hatch-on...
Satan: bocs hogy így leléptem szo nélkül, csak jött egy exe hiba, és már menni készültem amugy is...
Viszont az idödet már ne javítsd....elég az a pár ezred közénk
-
00roli00
aktív tag
válasz
Jó lett nagyon. Volt itt is eksön rendesen.
-
KaraDani
addikt
válasz
Jó lett, Köszi! Holnap megcsinálom Nürburgot, és már el is tűnik így a lemaradás
-
YakQzA
tag
válasz
Kezdetnek nem rossz!
Remélem lesz folytatás is!
Köszi.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Nagyon jó lett, köszi!
És a lényeg tényleg ott van. -
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5226 üzenetére
Grat, szép! De meglepődnék, ha ez lenne a vége részedről
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #5188 üzenetére
Na jó, mivel már te is kezded, ezért indítványozok neked egy 20 rajthelyes büntetést és csak tolatva mehetsz a pályán Zolderben
. InHell te meg innentől meg ne szólalj, mert lelki terrorom megkapod - és az már nem semmi ha osztom
- ill. köv. idényben minden alkalommal büntetni foglak, mint VB, ha bűnös leszel, ha nem
.
dugo szép kis 720-a nyomtál, grat
.
-
zodo
nagyúr
válasz
dugojancsi #5162 üzenetére
Hát ilyen ez a sóder és a rosszul beállított verda párosa.
Sajna időm se volt nézni hogy merről fogsz érkezni gondoltam talán a külsőn ahol szokás, de hiba volt tovább engednem a verdát a belső ív felé mert arról akartál kikerülni.
Lényeg hogy nem történt nagyobb baj ettől a kis koctól.Köszi. JJ
Igyekeztem pályán maradni, de tényleg nem találtam egy normális beállítás sem ehhez a verdához erre a pályára (sem).
Stabil akkor nem megy, ha megy akkor ingatag és minden esetben széteszi a gumit.
Nem volt még olyan kanyarvételem hogy ne hallanám a gumi sírását. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dugojancsi #5090 üzenetére
távol voltam, mindent javítani fogok ami nem stimmel
sry
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
hol?
-
KaraDani
addikt
válasz
Gondolom el lett nézve 22 nek.
szerk.: káprázott a szemünk ajajj
-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #4465 üzenetére
Hát én!
-
válasz
dugojancsi #4391 üzenetére
Nem basztatásból írtam, mert a teljesítményed tényleg nagyon jó kontrollerrel, le a kalappal!
De ez nem jelenti azt, hogy akkor lehet vágni. Az az összesen három vágás egy körben nálam már kicsit nem igazán fair kategória, mert én pl. figyelek erre és így én is valószínűleg tudnék menni 12.200-at.
Egyébként is jobb, ha nem idegződik be, mert az ilyenből probléma lesz, ha a bajnokin fordul elő. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
dugojancsi #4388 üzenetére
Feszegess helyettem is!
Nem hiszem, hogy napi kb 20 gyakorló körnél többet elviselnék ezen a pályán. Már a Gridben sem szerettem, és ahogy tegnap tapasztaltam, itt sem fogom megszeretni.Az esti próbaversenyeken azért igyekszem ott lenni.
-
adyz.
aktív tag
válasz
fail
-
válasz
De láttam, elfelejted, hogy nálam fut a szerver.
És ha ennyit vágsz, akkor tényleg van benne, de ezek igencsak csúnya vágások, úgyhogy mellőzni kéne.Amúgy megnéztem btype körét is, na ő nem esett le sehol a pályáról. Tanítani lehetne azt a kört.
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #4355 üzenetére
Nálam volt némi lag a rajt után. Ezt láttam:
[Video] -
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #4322 üzenetére
Az időmérőn tudatlanságból a zöldön járkáltam. 16. helyről indultam! Thx!
-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #4317 üzenetére
Gratulálok dugó nagyon gyors voltál tegnap!
-
smisa
őstag
válasz
dugojancsi #4317 üzenetére
Még nem nézztem meg a replayt de 2 úgy közrefogtak az első kanyarban hogy majd be fosstam pedig csak ovatos akartam lenni és nem klökni senkit erre látom tükörből ét oldalról jönnek még vagy +20km/h sebbeséggel
Amúgy annyiban elégedet vagyok magammal hogy most is előztem vagy 6 embert pedig sokkan azt mondták itt nem lehet sajnos megint nem saját híbámból kerültem hátra
-
00roli00
aktív tag
válasz
dugojancsi #4300 üzenetére
Nagyon jó voltál, átverekedted magad Teden és Satanon, és végül rajtam. Nagy GR érte.
Én elfáradtam a végére, mert a visszapillantómat többet néztem egész versenyen mint előre.
De ez volt az eddigi legjobb futamom, nagyon élveztem. Big gr mindenkinek.Alig várom Dani összefoglalóját.
Dani: Végig a nyakamon voltak, de nem adtam a bőröm olcsón. Ha a többi futam is így sikerül, akkor egy szavam se lehet.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #4210 üzenetére
Hat, B+, amilyen idoket megyek kormannyal, nemsokara visszaterek bill-re
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #4176 üzenetére
Na, este uj setup.
-
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #4151 üzenetére
nah csak sikerült mennem 23 kört
és botrányosan lassú köröket
este még lehet benézek hajtani a sereget -
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #4148 üzenetére
már a windows sem tölt be, szóval az én készülékemben lesz a hiba
pont ilyenkor, mikor végre online tudnék játszani veletek, reggel bezzeg ment tökéletesen offline -
Satan_Claus
őstag
válasz
dugojancsi #4148 üzenetére
Probalj meg ne szabadterben jatszani, most eleg hideg van.
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #4121 üzenetére
Üdv itt!
Remélem hamar belejössz és csatázhatunk nagyokat itt is!
Ha teheted esténként nézz be gyakorolni! -
JJános
addikt
válasz
Üdvözöllek körünkben.
Jó autóválasztást!
-
KaraDani
addikt
válasz
Üdv
Srácok köszi a mai versenyeket, jók voltak!
-
válasz
az autófestésem "gyári" lesz azt tudom, de a csapatnevem is?
Ha indulsz, akkor minden, igen. Hacsak Ted nem dönt úgy, hogy elfér még egy patch a játékban és akkor a három új kocsit is felvesszük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest