- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugojancsi
tag
Azért nem érted, mert xbox kontrollerrel nem lehet úgy játszani mint a Rumblepad 2-vel
Én nem a hátsó gombokkal szoktam fékezni, hanem a jobb analóg karral (ezzel gyorsítok is), a bal oldalival pedig kanyarodok. Ezért írtam, hogy szerencsésebb ez a kialakítás...
Én így szoktam meg és elég precízen lehet adagolni, persze a többtízezres kormányoktól elmarad és elég fárasztó is tud lenni az ujjaidnak egy idő után, de ha megtanulod kezelni, akkor ott lehetsz a "nagymenők" közelében.
GRID-hez vettem anno, oda tökéletes volt, rFactorban azért jobban kijön a különbség a kormány és kontroller között, de nem olyan drámai: 1-1,5 mp a leggyorsabb kormányostól.
Úgyhogy ne add fel, a sok-sok gyakorlásnak meglesz az eredménye (akár kontrollerrel is) -
dugojancsi
tag
Szia!
Huh, xbox 360 kontrollerrel nem nagyon
Nekem van Logitech Rumblepad 2 kontrollerem és azért jobb mint az xbox kontroller, mert sokkal közelebb van egymáshoz a két analóg kar és nem kell átnyúlni, egy szóval kényelmesebb vezetést biztosít
Megbízható is, 2 éve vettem semmi gond nincs vele, pedig kapott már tőlem hideget-meleget
Nyüstölöm még amíg bírja, aztán jöhet a G27 -
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus #6170 üzenetére
A Q1 10. helyezettje indul a második futamon az első helyről, a 9. a másodikról stb...
-
dugojancsi
tag
válasz
Ventur@ #6098 üzenetére
Szívesen, máskor is
Tudom-tudom, az a fránya utolsó szektor
-
dugojancsi
tag
ELNÉZÉST mindenkitől a mai produkciómért, főleg a 2. futam rajtért. Túl csúsztam a rajtkockámon, aztán hátramenetben maradt... Ilyen amatőr hiba sem fordult elő még velem, még jó h csak teszt futam volt.
Smisa, bocs a kiforgatásért. Nem volt szándékos, remélem nem haragszol.
-
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #5990 üzenetére
-
dugojancsi
tag
-
dugojancsi
tag
Köszönöm szépen mindenkinek
Ventur@, bocsi, de Danival így beszéltük meg már hetekkel ezelőtt
Idényösszefoglalót viszont csinálhatod, amúgysem terveztem készíteni
-
dugojancsi
tag
-
dugojancsi
tag
Először is gratulálok mindenkinek! Nagyszerű idényzáró volt!
"dugót elfelejtettem, na remélem ő jönni fog és akkor lesz egy kis izgalom is"
Remélem elégedett vagy
Mehetek megint fürödni, mióta rfactorozok még nem csatáztam ilyen jót
Csak a mi párharcunkból lehetne vagy 6-8 percet összevágni legalább
Az utolsó előtti körben még lapot húztam a 19-re, de sajnos lecsúsztam az ívről, ennek ellenére nem bánkódom
Sok ilyen futamot még -
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus #5802 üzenetére
Nah kösz
Én is leszek, most h Dani nem jön, összehozhatunk egy izgalmas futamot az első helyért
-
dugojancsi
tag
válasz
N€T0X|N #5714 üzenetére
(#5708) Satan_Claus: jól van, így már nem értem félre
(#5705) JJános:
(#5714) N€T0X|N: nos..
először a KaraDani-Roli incidensre próbáltam fókuszálni Satan hátsó kamerájából, majd a JJ-mad-smisa hármasra, aztán a Ted-Roli csatát vezettem fel
Ráadásul itt még olyan szépen együtt haladt a mezőny
-
dugojancsi
tag
Köszönöm az építő jellegű kritikákat.
Lehet h nagyon szánalmas lett a befutó, de a kockás zászlós bácsi ennyit látott, arról nem tehet, h így szétszakadt a mezőny a futam végére.Az örömdudáláshoz pedig csak annyit fűznék hozzá, h 10 ember versenyzett tegnap, adjuk meg a tiszteletet a másiknak azzal, h megvárjuk amíg az utolsó versenyző is áthalad a célvonalon, nemcsak magunkat kell ünnepeltetni.
Úgyhogy akinek nem tetszik a befutó, vagy magasról leszarja a másikat, az x-elje ki a videó végét. Ilyen egyszerű. -
dugojancsi
tag
PH! WTCC Championship 2011 9. Portimao
Danival megbeszéltük, h az utolsó két futamról én készítek összefoglalót. A youtube letiltotta a hangot, dailymotion pedig rettenetesen lerontotta a minőséget, ezért maradt a vimeo..
Ezúton szeretnék gratulálni a futam minden résztvevőjének
-
dugojancsi
tag
Nah számomra véget is ért a portimao-i tesztelés, mert vasárnap sajnos nem tudok résztvenni a futamon és ez egyben azt is jelenti, h ugrik a hőn áhított 4. hely az összesítettben
-
dugojancsi
tag
válasz
KaraDani #5424 üzenetére
egy fős csapatok
Egy kis képzavar, de semmi baj, értettük
Erről az egyik kedvenc filmem, a Trópusi vihar jut eszembe: "Legyé egyszemélyes hadsereg!"
Szerintem meg ne bonyolítsuk túl a dolgokat, 2 fős csapatok legyenek, azzal én is egyetértek h aki egyedül marad, az meg induljon privátban és akkor nem kell kombinálni h most 3 főből melyik 2 kapjon pontot
-
dugojancsi
tag
Köszi a segítséget
(#5351) N€T0X|N: Én is megnéztem a visszajátszást, a hátsó kamerádból
Annyira azért nem tartottál fel, az időmérőn is gyorsabb kört futottál, viszont a verseny közepén, asszem a 6-7-8. körben szinte toltalak le a pályáról, sokkal mélyebbre tudtam beengedni féktávon az autót, egyszer túl mélyre is
Ennek ellenére úgy éreztem, h felesleges lett volna beszúrnom, mert ütközés lett volna a vége, nem volt olyan szignifikáns differencia a tempónk között, így abban reménykedtem h elfogy a gumid és kicsúszol valahol, én pedig könyörtelenül megelőzlek, de nem így alakult, sőt, a végére már nekem kellett lögybölni, h ne essek le az ívről
Gr!
-
dugojancsi
tag
Próbáltam belépni a szeróra, de ez az üzenet fogadott:
"Pálya geometria" eltérés, "AIALMS.gdb" eltérés.
Néztem offline-ban is és látom hol lehet a hibaEgy balos visszafordítónál be lehet esni a textúrába
-
dugojancsi
tag
Bátorkodtam önszorgalomból egy összefoglaló videót készíteni a Brands Hatch-i futamról. Nem lett egy profi cucc, de a lényeg ott van
-
dugojancsi
tag
válasz
Ventur@ #5187 üzenetére
Úgy érzem én leszek a héten a te embered
1:40.500... örülök ha a pályán tudom tartani az autót
bár még csak hétfő van, de egyenlőre nagyon sötétben tapogatózok beállítások terén.
-
dugojancsi
tag
Gratulálok KaraDani, és minden versenyzőtársamnak
Ami a futamot illeti, célkitűzéseimet teljesítettem. Egy kis hiányzérzetem azért mégis van, az időmérőn (PB ide vagy oda) 17 ezreddel ma is alul maradtam mint egész héten Satan-nal szemben -
dugojancsi
tag
most nézem a ponttáblázatot és az mi h Satan 13. helyen áll 12 ponttal, én pedig 16-on 17 ponttal?
-
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus #4180 üzenetére
ne bazd, így is csak ketten voltunk kormány nélküliek a top 10-ben
én akkor sem veszek kormányt -
dugojancsi
tag
válasz
Satan_Claus #4169 üzenetére
megvagy satan
-
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #4151 üzenetére
nah csak sikerült mennem 23 kört
és botrányosan lassú köröket
este még lehet benézek hajtani a sereget -
dugojancsi
tag
válasz
dugojancsi #4148 üzenetére
már a windows sem tölt be, szóval az én készülékemben lesz a hiba
pont ilyenkor, mikor végre online tudnék játszani veletek, reggel bezzeg ment tökéletesen offline -
dugojancsi
tag
próbáltam belépni már másodjára az online játékba, de mindkétszer lefagytam
miért
-
dugojancsi
tag
sziasztok!
ha minden igaz, vasárnap én is rajthoz állok...
még kezdő vagyok az rfactor-ral, szóval előre is bocs ha galibát okoznék, de azért igyekszem senkit sem bajba sodorni a pályánholnap offline körözgetek majd és kiválasztom az autómat. van egy tippem
az autófestésem "gyári" lesz azt tudom, de a csapatnevem is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest