Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugojancsi
tag
Azért nem érted, mert xbox kontrollerrel nem lehet úgy játszani mint a Rumblepad 2-vel
Én nem a hátsó gombokkal szoktam fékezni, hanem a jobb analóg karral (ezzel gyorsítok is), a bal oldalival pedig kanyarodok. Ezért írtam, hogy szerencsésebb ez a kialakítás...
Én így szoktam meg és elég precízen lehet adagolni, persze a többtízezres kormányoktól elmarad és elég fárasztó is tud lenni az ujjaidnak egy idő után, de ha megtanulod kezelni, akkor ott lehetsz a "nagymenők" közelében.
GRID-hez vettem anno, oda tökéletes volt, rFactorban azért jobban kijön a különbség a kormány és kontroller között, de nem olyan drámai: 1-1,5 mp a leggyorsabb kormányostól.
Úgyhogy ne add fel, a sok-sok gyakorlásnak meglesz az eredménye (akár kontrollerrel is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem a hátsó gombokkal szoktam fékezni, hanem a jobb analóg karral (ezzel gyorsítok is), a bal oldalival pedig kanyarodok. Ezért írtam, hogy szerencsésebb ez a kialakítás...