- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lesz külön pack, ezért tettem már most közzé, hogy bőven legyen idő letölteni. A csomagokat töltsétek le mindet és majd azokon a pályákon játsszuk a bajnokit, amelyeket megszavazzátok. A tesztelés alatt a pályákat (mindet, vagy legalábbis többségüket) is ki fogjuk próbálni közösen, így csapatban is meglátjuk, hogy melyeken érdemes igazán versenyezni.
Srácok, szavazásról még nincsen szó! Mindent a maga idejében, ki fogom írni, mikortól lehet küldeni jelöléseket!
-
Ventur@
senior tag
-
zodo
nagyúr
Pályacsomagot feltetted?
(#4950) N€T0X|N
, de offline lehet rajta menni.
JJ itt az időm Volvo-al, de csak pár kört mentem állítgatás nélkül.2:05 még kevés.
-
zodo
nagyúr
Az miatt tuti nem fagyhat le.
Valami más gubanc lesz.Elsőként másold be a sima NAGT 1.5-őt aztán patcheld.
Sajna már nem emlékszem hogy csináltam, de mennie kell elsőre ha mindent jól csináltál.
Esetleg csak ki kell választani a versenysorozatot, de nálam is egyből a NAGT-al indult, mert az az utolsó telepített mód.Lehet, hogy csak egy restart kell neki és már megy is.
-
Igen, igazad van, ezt sokat kell gyakorolni. Ezért lenne jó, ha hétközben is versenyeznénk minél többet. Anélkül egyébként nincs is túl sok értelme a bajnokságnak... így ráadásul túl nagy a tét, mert ha valakinek elrontják a versenyét vagy hibázik, akkor aztán várhat megint egy hetet egy normális versenyre. És ki tudja akkor mi fog történni...
-
Na ez a különbség versenyző és versenyző között. Én biztos, hogy soha senkit nem fogok elengedni csak úgy, mert a versenyzés nem erről szól.
Aki gyorsabb, az küzdjön is meg azért a helyért, bizonyítson, mert a nagy francokat fogom csak úgy átadni az utat.
Ezért nevezzük "támadásnak" és "védekezésnek" azt, ami a pályán folyik két versenyző között. Az elöl levőnek védenie kell azt a helyet akkor is, ha a mögötte lévő jobban tudna menni.
Egyedül bárki tud gyors lenni, de ha a másikra is figyelni kell (mind az elöl, mind a hátul lévőnek), akkor már bonyolódik a helyzet mindkét fronton. Játék az idegekkel is, de pont ez adja az egész lényegét. Nem csak papíron dől el a végkimenetel...
Ha már papír... Ez olyan, mint a matek. A feladatot meg kell oldani, vagy legalább megpróbálni. Nem csak beadni félkészen, hogy "jó nekem a kettes is".
Ha mind úgy mennénk, hogy aki gyorsabb, az elengedi a másikat és kész, akkor végig se kéne menni a pályán. Írhatnánk a hotlaps körök szerint a végeredményt. -
Hát-hát... egyelőre kaptam egy új modemet, de állítólag nem bírja hosszú távon a vonal a 15megát, amit kaptam januárban (val'szeg ezért dobálta el magát maximális feltöltés mellett, vagyis amikor felnyomtam pl. a replayeket).
Meglátjuk ez a modem mit tud kezdeni azzal, ha határértékes adatokkal kell dolgoznia. Le kéne tesztelni, ha tudtok jönni.00roli00: Azért nincs külön pengetés, ha esetleg user error (bebaszna, ha informatikusként az lenne...
). A havidíjat nem dísznek fizeti az ügyfél, a support is benne van.
-
Ventur@
senior tag
Tegnap este kicsit belenéztem az online részre és olyan szinten gáz volt. hogy még a Matchmaker sem ment. Na akkor íme az én elméletem:
Neuronak elment megint a nete és nincs szerónk, nem tudunk gurulni. Matcmaker elszállt és így szintén nincsen semmilyen szerver. Neuro az utóbbi időkben egyre gyorsabb volt Nürnburgringen.
Következmény: Se a Té se a a Matchmaker nem bírta Neuro tempóját, így hát közös megegyezéssel lelőtték az egész online lehetőséget. *®
*az elmélet bejegyzett és csak a szerző/kitaláló engedélyével közölhető vagy felhasználható.
Köszönöm a figyelmet és most megyek bruttóhazaiösszterméket növelni kicsit még
.
-
KaraDani
addikt
Gyakorolni kéne vele sokat, de most nem lassú az az autó. Oscherben 39.7-et mentem vele. Macauban 37.7-et. Nem nagy idők, de csak pár kört mentem vele, és alap setuppal. B-type meg Dragbajnok meg már bizonyította is, hogy nem lassú, csak tudni kell vele bánni.
Satan: a mostani viszonyokkal szinte biztos, hogy azzal mennék. De ha 20 perces versenyek lesznek kötelező boxal, akkor az megint elgondolkoztat majd. Szóval én gondolkozó státuszban vagyok, majd ha minden végleges lesz kitalálom.
-
motormouse
aktív tag
...JJ! ...van egy Genius Speed Wheel 3 MT USB kormányom feleslegesen a szekrényemben, dobozával, garanciával december 27ig stb... , kb két hetet használtam aztán megvettem aThrustmaster-t m a Momo után hiányzott a kismotor hatása, amúgy van rajta Vibration Feedback, ha érdekel megbeszélhetjük, úgyis szinte mindig Zircen keresztül megyek kifele, ...ma is indulok németbe, későeste elviszem ha gondolod, kipróbálod aztán megegyezünk
(5nél többet nem kérek érte)
-
KaraDani
addikt
Nem verünk meg, már csak azért sem
Ez a te döntésed, ha így vezetsz, akkor el kell fogadni, hogy az élmezőny nem lesz elérhető, és akkor nincs értelme siránkozni, hogy nem megy jobban, mert a "segítségek" visszafognak. Ettől függetlenül a középmezőnybe jó szoktál lenni bőven, és ha jókat csatázol, élvezed, és neked így okoz örömöt, akkor nincs semmi gond ezzel. De ha ez nem elég és gyorsabb szeretnél lenni, akkor meg kell tanulni neked irányítani teljes mértékben az autót máshogy nem megy.
smisa: nem tudom, melyik két újoncra gondolsz a 3 közül, de én védeném őket, szerintem annyi agresszió amennyit belevisznek egy csatába az kell, különben ha a másik jól védekezik akkor, az lesz, mint a Fomra 1-ben, hogy sorba kocsikázunk egymás után, és valljuk be ez nem erről szól. Ha meg túlzásba esnek a szabályok úgyis elrendezik a dolgot, mert ha valakit úgy meglöknek, hogy az veszít emiatt (már volt is erre Valenciában példa), akkor úgyis meg lesznek büntetve, és legközelebb visszavesznek olyan esetben. Ez meg az én véleményem, meg lehet kövezni érte
-
KaraDani
addikt
Ott a féklámpád is felvillan, akkor te magad nyomogattad a féket is
Amennyit gyakorolsz nyugodtan kikapcsolhatnád azt a ****-t párszár kör alatt megszoknád, és nem kevés ugrana le az idődből. Gyakorlatilag te nyomod, az autó meg fékez, persze, hogy így nem megy. Monza is tökéletes példa volt, a parabolicában rég a kigyorsítási szakaszon villogott a féklámpád mindig. Nem csoda, hogy az utolsó szektorban annyit buktál, amikor egy olyan egyenesben ahol a végén 245 fölött kéne menni, a kigyorsításon fékez az autó. Ezt már akkor is mondtam neked. Ha bekapcsolva hagyod továbbra is magaddal tolsz ki. -
KaraDani
addikt
A gumigyilkosban egyet értek, itt a verseny végére nekem is szenvedés lesz valószínűleg.
szerk.: ebben bizony Neuronak marhára igaza van
Pl. meg lehet nézni Valenciában, smisa hogy ment el olyan könnyen, egyszerűen fékezett az autód a kigyorsítás közben, ha ott nincs fékrásegítésed akkor együtt érkeztek a balosba, és te vagy jobb íven, így meg smisán, akarom mindani simán elment.
És a videó értelmesen fent van Hell Yeaaah!
[link] Normális minőség nem kell várni a betöltése, csak a konvertálásra kellett várnom 13 órát, köcsög marketing, hogy váltsak premium accra persze. Ted létszi cseréld majd ki a honlapon, ez így szvsz sokkal jobb, mint a megavideos.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
"Talán egy előzési tilalom az első sikánig segítene"
Nem segítene semmit, meg eleve ezt nem gondolhattad komolyan... figyelni kell mindössze.
"Ha egy forma 1-es versenyt nézek mindig azt látom, hogy nem tolakodnak."
Mert az a Forma 1 ez meg a WTCC, köze nincs egymásnak a kettőhöz, azon kívül, hogy verseny-verseny.
Egy formaautóval az ütközés egyúttal jó eséllyel azt jelenti, hogy ottmarad mindkettő, ezért (is) jobban figyelnek egymásra.
A mieink viszont zárt karosszériás kocsik, itt nem kell attól fosni, hogy egy kocctól lezúzod a fél futóművet. Nézd csak meg a WTCC futamokat, hogyan harcolnak egymással. Nem kímélik a festést. -
törölt tag
Man szigetet most néztem, emlékszem milyen volt végig menni rajta első alkalommal versenytempóban, nagyon nagy munka van a pályába, minden tábla, minden épület ott van ahol az életben volt...amikor mentem a hegyen rendesen elfogott a szomorúság hogy mennyien haltak meg ott.
..és aztán lefele már egy megkönnyebbülés...de eszelős döngetés jellemző az egész pályára. -
Ted-Mosby
senior tag
lesz benne map
két részre lesz bontva:
1. maga a játék (csomagolva lesz, de kicsomagolás után teljes játék, nem kell crack-elni)
2. pályák (csomagolva lesz, kicsomagolás után csak bemásolod az előbbi mappába és kész )Továbbiakban a v2.0 mod-ról nem ejtünk szót egyenlőre, még az első szezon felén sem vagyunk túl. Felesleges, addig még sok minden változhat.
-
dzsavermadar
senior tag
Gratulálok a NEGYEDIK helyhez.
Claust nem számítottam, mert nem indul a bajnokságban.Off Segítség!!!!!
-
zsomboor
tag
De hát azért az hogy egyszer se értem körbe, -sokszor még a falvezető körön se- elég gáz, és nem az hogy nem tudok jó időt menni, hanem semmilyen időt nem tudok menni, utálom ezt a pályát minden játékban.... lehet el se indulok a versenyen, mert ennek így SEMMI ÉRTELME
, ha úgy is kiesek az első körben (azt meg nem akarom hogy még ráadásul mást is kitegyek a pályáról)...majd a következő futamokon megpróbálom visszaszerezni Ventur@-tol a pontjaim (úgy se fog sikerülni
, mert így is jóval előttem van, mert hát még a kedvenc pályámon is defektet kaptam, bár most oscherslebenben egész jól mentem
)
Na de inkább nem idegesítem fel mégjobban magam, mert....
-
zodo
nagyúr
Az sem sokkal jobb, de én csak 2 métert tudtam menni a felvezetőből.
Az időeredményemről nem is beszélek, mert úgy látom csak Ted tud ebből a verdából bármit is kihozni vagy mi vagyunk ennyire bénák feri1014-el.(#3473) Ventur@
Néztem a honlapon egy darabig az eseményeket, láttam. Gr.
Aztán azt is hogy Ted alatt is szépen fogyott a verda.Bele se gondolok mi lesz velünk a kanyargós, gumigyilkos pályákon.
Netem remélem én is hogy mihamarabb helyre áll és itt lehet ha más nem akkor keresztbe állok a pályán hogy utat nyerjek a csapattársamnak. -
jön valaki aki egész héten nem volt
Azért ugye az megvan, hogy nem kötelező feljárni a szerverre? Van aki offline gyakorol, nincs megtiltva az sem.
A notórius szabálytalankodók megfelelően lesznek szankcionálva (= eltiltás versenyről, vagy akár kizárás a bajnokságból), ha lesznek ilyenek. -
dzsavermadar
senior tag
Ez csak felfogás, és hozzáállás kérdése. Nekem mindegy, bár az ötlet nem rossz.
Daninak igaza van abban, hogy küzdeni kelljen a pontokért,
viszont nem a "csak ennyien leszünk úgyis"-ra kell tervezni.
Engem ez idáig nem foglalkoztatott, ha csak az első 3 kap pontot, nekem az is jó.
Másik szempont:
20 versenyzőnkből 9 mindig nulla pontot kap, függetlenül bármitől.
Sarkítva: ugyanannyit kap a 12. helyen lévő, mint az, aki esetleg el sem jött, vagy teli létszámnál a 20.
Ez is lehetlelombozó valakiknek.
Nem tudom, hogy fog alakulni a bajnokság,
de ha valaki folyamatosan ott tud lenni a 12-13. helyen a tudása és munkája alapján,
a végén annyi pontja lesz mint annak aki alig vesz részt, vagy mindig a végén végez.
Magunkért játszunk, és szerintem át lehet gondolni a pontozást.
Dani,
attól hogy elkezdtük, még lehet változtatni.
Téged bizonyára nem érint, de hátha "mások" szívesebben hajtanának egy plusz pontért a 14-15 helyen is. Nem fontos mindig az igaziakhoz viszonyítani magunkat.
Ott lóvé kérdés minden helyezés, még a nem pontszerző is. Itt tőlünk függ mit adunk érte.
Én lehet, hogy soha nem érek a 10 közé, és elkönyvelhetem, hogy NULLA ponttal zártam a bajnokságot. További kedvet nem ad, az biztos, de azért aludni tudok.
Tehát gondolkodjunk MINDENKI -ért, és ne csak a saját szemszögünkből.Szerk:
Tehát gyakorlatilag nálunk mindegy, hogy 12., vagy 20. helyen végez valaki.
Ez pedig 8 helyezés!!! -
KaraDani
addikt
Már fut a bajnokság közben biztos nem lesz változtatva.
De amúgy sem értek egyet ilyen létszám mellett. Ők mennyien indulnak átlagosan egy futamon? Mi vagyunk 20-an nevezve, teljes létszámmal sosem fog futam indulni, 15-17 emberekkel fognak menni a futamok. És szerintem az sem jó, hogy ha kb. mindenki aki végigér pontot kap, mert akkor mi marad a pontszerzés élményéből? Pontszerzéshez meg kell előzni most 4-6 embert kb. amire azért bárki képes lehet, a baleseteket is figyelembe véve a mezőnyben szerintem.
Amúgy az nekem se vili a mi pontrendszerünk honnan van, de szerintem erre a létszámra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest