- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Sziszifeca #6381 üzenetére
Ekkora bölcsességre nem számítottam...
Csak mert tudomásom szerint boltokba nem kerül, csak letölteni lehet...
Nem így van?
-
válasz
Sziszifeca #3215 üzenetére
Gratulálok, hogy sikerült ezt kihozni abból, amit írtam...
Engem nem érdekel ki van az élen (nem én voltam az első Monzában, és az tény, hogy sok máshol igen, de ez azért van, mert én minden pályán sokat mentem a többiekhez képest, és nem azért mert ennyire jó lennék). Tudom, hogy itt is vannak nálam bőven jobbak, nem csak máshol.
Az viszont kicsit igenis érdekes, hogy valaki idejön egy profi ligából, és felpakolja magát az első helyekre. Ez igenis hülyén jön ki, de azt írtam nem probléma. -
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #3193 üzenetére
Köszi.
Írtam privit, mert van némi gond ez ügyben.(#3213) KaraDani
Nem tudom hogy csináljátok, de frankó lett!
Mondjuk még csak az elején tartok. -
00roli00
aktív tag
válasz
Sziszifeca #3207 üzenetére
Bömösre nem csinálnál egyet? De legjobb idő legyen ám..
-
válasz
Sziszifeca #3203 üzenetére
Nem probléma, csak hülyén jön ki...
Dzsaver: elvileg nem kell google fiók hozzá, legalábbis mintha én anélkül is le tudtam volna szedni...
-
smisa
őstag
válasz
Sziszifeca #3193 üzenetére
Szia,
akkor már a Lacetti se maradjon ki
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #1992 üzenetére
Szép anyag.
Motor
Aláírásodban lévő videót, nem lehet megnézni.
-
motormouse
aktív tag
válasz
Sziszifeca #1992 üzenetére
-
válasz
Sziszifeca #1166 üzenetére
A mi szabályzatunkban ez egy kicsit kevésbé keményen van megfogalmazva, elvégre a többség itt még kezdő szimulátoros (ezért is szeretném megkérni az öreg motorosokat, hogy ha nem veszik sértésnek, a tavaszi bajnokságunkra inkább csak nézőnek jelentkezzenek, és segítsék a futamok között a versenyzőket), és ezt figyelembe vesszük bajnoki körülmények között is.
-
raczger
őstag
válasz
Sziszifeca #1166 üzenetére
Nem veszek sértésnek semmit, a vágás nálam azt jelenti amikor a belső íven mész pályán kívül (ami szabálytalan), ha pedig kanyar kijáratnál szélesen veszem az nem vágás, de ugyancsak szabálytalan. Amennyiben annak találjátok természetesen töröljétek a körömet, nem tudom rf-ben hogyan van a rendszer, de más szimekbe, pl iRacing-nél automatikusan elveszi az időket ami nem jó, míg LFS-ben a rázókövet is a pálya részének vesszük, tehát ha ott a gyorskörömben picit füvet érünk akkor azt ott még jónak vesszük.
Van benne még, sok kanyarba kúszott a hátulja, fele féktávot pontatlanul vettem, szarul gyorsítottam ki stb... -
Baluuuka
tag
válasz
Sziszifeca #1117 üzenetére
nem raktam fel semmi mást,se modot.
-
válasz
Sziszifeca #1113 üzenetére
Én is erre gondoltam, de van amikor meg jó helyre teszi őt is... bár egy friss telepítés szerintem is kéne.
Sajna a táblából meg nem tudom kiszedni, mert amint módosítok rajta, eltűnik az egész. Ami jó, mert így nem lehet meghamisítani, csak hát... hülyén néz ki alul a sok unknown lószar. -
válasz
Sziszifeca #1109 üzenetére
A hotlaps eléggé furán viselkedik, nem értem teljesen miért mondja néha egyesekre azt, hogy unknown mod name, és vehicle. Nálatok nem csinált ilyet? JJ-nél arra gyanakodtam, hogy a kocsifestés miatt, de most Balunál is előjött, pedig ő nem festett...
-
Baluuuka
tag
válasz
Sziszifeca #1109 üzenetére
Ja hirtelen leléptél este...gondoltam vmi vélt sérelem miatt
!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #601 üzenetére
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
CAMSTUDIO melyik verzióját használod?
Kérhetek egy linket privátban? -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
köszi, élni fogok vele
de én is csak este leszek
-
zodo
nagyúr
válasz
Ez így 1080p-n nálam szép.
, de hol és hogyan lehet az egyes rétegeket szétszedni és csak azokkal foglalkozni?
Privibe, ha kérhetem, mert nem szeretném szétoffolni a topikot. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #599 üzenetére
csináltam 1 próbát, de még lehet jobb is sztem. [
Tednek]
Csak tedd 1080p-be -
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #582 üzenetére
Na az ilyen videók láttán mindig kedvet kaptam és kapok, hogy feltegyem az játékot.
Szép munka!Egyelőre tartózkodom a ti bajnokságotokba való átigazolás kapcsán, mert ahogy
smisa is leírta "mi" , de én tuti biztosan még nagyon távol állunk attól a szinttől amit ti képviseltek, hiszen ha jól belegondolunk még egy pályához sincs megfelelő beállításunk.
Gondolok itt a full szimulációra, tehát hiába is mennék egy körön megközelítőleg jó időt, ha a hosszú versenyen beadja valamelyik alkatrész a kulcsot (elégtelen beállítás) és a segítségekről, üzemanyagról, boxkiállás(ok)ról még nem is beszéltünk.Mindemellett köszi a felajánlást, de "egyelőre" nem élnék vele!
(#583) Ted-Mosby
Na én is így képzeltem el.
Egy autó amihez több festés is társítható.Amúgy én is kb. így szeretném megfesteni a verdát már ami a zászlót illeti ha majd rájövők, hogy kell használni a progit.
Sajna a videóból nem sokat lehet lesni, mert vagy pixeles vagy elkapkodtad a következő lépést.Szép lett a verda!
(#585) N€T0X|N
"Nagyon jó amúgy a pálya, bár a billentyűsök nem fogják szeretni ezt sem."
Billentyűvel minden pálya kihívás, mert vagy nyomod a gombot vagy nem.
Nincs köztes átvezetés, hogy tudj korrigálni a minimális gáz és fék adagolásával.
Akit komolyan érdekel a játék (nem csak ez) annak igenis be kell fektetnie egy kormányba ami lehet akár használt is mint pl. az enyém.
Force EX amit Pincer-től vettem a nyáron, de mai napig nem bántam meg.(#591) dzsavermadar
Alakul, de milyen faja Euro/Hungary zászló és még babonás sem vagy.
Azt láttad, hogy csöppet szponzorállak?
Hátsó lökhárító elem oldalán a Grid-ben használt nevem kezdőbetűi: JRZ -
smisa
őstag
válasz
Sziszifeca #590 üzenetére
Csak a magam nevében nyilatkozok 1. a videod naon durva
2. A meghívás ....hát Ti tudjátok de ahogy megnéztem 1-2 videot Ti azért klaszisokkal előrébb vagytok, én nem garantálnám hogy úgy tudnék vigyázni rátok mint TI egymásra
.
Sajna nekem ennyi időm már nincs a dologra, hogy a beállításokat ki tapasztaljam de minden tiszteletem a Tietek
-
JJános
addikt
válasz
Gratulálok! Az a mazsola tanoda nem rossz, bár Dzsaver jobbat talált ki.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #544 üzenetére
THX!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Sziszifeca #529 üzenetére
Gracias az infót
. Akkor ha megcsinálom amit szeretnék, dobom mindekinek a "patch"-et majd
.
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #516 üzenetére
2.17.793 Brnoban. PB. Tényleg nem nagy idő. Ha lehet szerzek majd valami kormányot. ha VV kölcsönadja akkor hétvégén tesztelem. Ha nem nyomom tovább billel.
Rendesen megy az írányítás minden, semmi gond. Jön a verseny, és mintha leragadna egy-egy gomb. Már 3-4 mp-e a jobbra kanyarodást nyomom, az autó meg megy balra.
Aztán kipörgök.
Mentem azon a curitiba pályán versenyen második helyen másfél körig, dzsaver videóján látszik is, ott cammogok Ted után Lacetti cruzzal, és olyan helyen csúsztam ki, ahol egyáltalán nem szoktam, meg nem is nagyon lehet, a célegyenes ráfordítóban.Aztán olyan is van, hogy egyszer csak elmegy a kép lerakja a tálcára, és persze mire visszakapcsolom már a falban vagyok.
Ha tudsz erről, vagy valaki, nagy segítség lenne.
Köszönöm. -
tuctuc
aktív tag
válasz
Sziszifeca #516 üzenetére
De Fura, totál más beállítással mész a logitech profiler-ben.
Nálam minden 130-150% közt van, én magas centering spring nélkül nem is tudok jól menni. A játékon belül viszont az effektek nem "teljes" hanem "magas" értéken vannak, a teljesen nekem bevibrál a gázadásoktól. Megnézem ezt az FFB plugint. -
dunc
nagyúr
válasz
Sziszifeca #508 üzenetére
Én kiprobálom. (x 360 game pad valamiért nem is rezeg)
-
válasz
Sziszifeca #510 üzenetére
Mondjuk akkor nem értem miről beszélsz. Nekem működik az FFB.
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #510 üzenetére
Nem válaszoltál arra nekem, hogy mit csinál az automata kuplung. Én ugyanis nem érzek különbséget.
Nincs esetleg tapasztalatod arra, hogy verseny alatt miért nem veszi úgy az irányítást?
Ha kevesen vagyunk nincs gond, de ha 4-nél többen, akkor egyszercsak elkezdi nem figyelni a billentyűzetet.
Én ugyanis billről játszom.
Köszi! -
válasz
Sziszifeca #508 üzenetére
Ezt te használod is? Ez ugye nem ilyen parasztvakítós kormányrrángatós cucc? Ha jóféle, akkor linket pls.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Sziszifeca #305 üzenetére
Sziszi a videók jók, csak az a baj, h a játékban messze nem megy ilyen simán és nem lehet így irányítani!!! Nem tudom milyen beállításokkal toljátok, de ha nem titok, igazán Lküldhetnéd!
Vagyis jelen pillanatban a videók sokkal jobbak, mint a játék! De ha ezek a játékból vannak, akkor végképp nem értem!!!
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #463 üzenetére
Na most akkor mond meg az automata kuplung mit csinál. Mert nem vettem észre különbséget semmit sem, amikor be volt kapcsolva, vagy nem.
-
válasz
Sziszifeca #429 üzenetére
Teljesen igazad van!
De nem 7 perc az edzés.
Ami miatt nincs túl hosszúra állítva az az, hogy attól félek, hogy az embereknek elmegy a kedve az egésztől, ha egy pályát gyilkolunk folyton, és tizedeket, századokat erőlködünk.
De tényleg ez lenne a jó megoldás, úgyhogy akkor megkérdezem a jónépet:Mit szeretnétek?
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #435 üzenetére
neked nincs leírásod az autófestésről, Te is értesz hozzá úgy tudom
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #422 üzenetére
Olyan vacak pályát raktak be, hogy klausztrofóbiám lett.
Hát persze, hogy lépek. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #426 üzenetére
igen
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #413 üzenetére
Egy-két jó tanácsot a beállításokhoz szívesen fogadunk
-
válasz
Sziszifeca #413 üzenetére
Gyere most. Vége van.
-
válasz
Sziszifeca #411 üzenetére
Igen. Jelszó nincs.
-
válasz
Sziszifeca #356 üzenetére
Ódehogynem.
-
dunc
nagyúr
válasz
Sziszifeca #350 üzenetére
Köszi majd regisztrálok.
Muszáj lesz kormányt vennem....Melyik a legolcsóbb használható megoldás ? (új termék esetén) -
dunc
nagyúr
válasz
Sziszifeca #348 üzenetére
Kösz a választ a DTM a nagy kedvencem.
-
válasz
Sziszifeca #322 üzenetére
Hamachit későbbre halasztottuk - adódtak kisebb-nagyobb gondok. Ahogy Ted írta, most csak az ip kell, és akkor látni fogod a "My Server" nevű szervert, mire be tudsz lépni jelszó nélkül.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #322 üzenetére
Hamachi nem kell ma
csak az IP cím, jelszó sincs
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #211 üzenetére
akkor tévedtem , ezer bocs
biztos lesz kérdésünk
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #204 üzenetére
Szia!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #204 üzenetére
szevasz
naná, tőletek "loptam" az ötletet
de TE túlságosan tudsz hozzánk képest, nem?
2:04-es időd van Monza-ban ha jól emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged