Új hozzászólás Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

LOGOUT blog

Van lehetőség blokkolni bizonyos terheléseket? Curve-ről van szó. Az a helyzet, hogy megszívtam a Curve-el (amit egyébként soha nem használtam), mert X plan-re regisztráltam ott, ami nem ingyenes. Meg akarnám szüntetni (vagy legalább az ingyenes plan-re áttérni), de nem lehet, ahhoz el kell csevegni valakivel, aki majd ha épp úgy érzi, meg fog keresni. Na most nem akarom, hogy lehúzzanak megint 5 GBP-vel úgy, hogy még csak nem is használom a szolgáltatásukat, ezért blokkolnám a Relolutban a Curve-t.
    Nem, nem tudom eltávolítani a Relovut kártyát a Curve appból, mert legalább 1 kártyának kell lennie (szerintem amúgy ez törvényellenes, de ez ellen nem tudok tenni semmit).

Miért nem a Curve topikba írtam? Mert nincs megoldás azon kívül, hogy megszüntetem a Curve accountomat (vagy free-re váltom), de azon nem tud más segíteni. Szóval blokkolni akarom Revolutban a Curve terheléseket, ha lehetséges.

[ Szerkesztve ]

Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo

Új hozzászólás Aktív témák