Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
st6969
üzenetére
Település nevet kel beírni. Pl Miskolc, Eger Budapest.
Csak úgy, hogy Magyarország nem fog menni. Euró atm jellemzően megye jogú városban van. Akinek van ideje próbálkozhat pl Balaton körül egyéb hátha talál kivételt
#38692) Faby
Amikor elkezdted,ott írta nekem pl ha ezt megcsinálod 400 ftnak megfelelő xyz-t kapsz. Ez körönként 100 ft volt.
Neked gondolom még más összeg lehetett mert össz nem volt ennyi, még fele sem."rettenetes a volatilitása ezeknek."
ez az előnye és hátránya.. egy jobban megválasztott kriptonak... (mivel több ezer van extrém spekuláció is akadhat... ami akár nagy szívás is lehet... - pl vmi mém coin)#38699) Kasya
Én nem adtam volna el... (egyrészt még 2000 ft sincs nekem pl). Másrészt most apály van... majd dagálykor
(akkor többszörösét is érheti majd). -
AshaNoR
tag
Sziasztok,
Ha meghívtam egy ismerősöm revolutra, mennyi idő múlva kapom meg a jelenlegi 15.000 forintot?
Köszi
-
Faby
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Csináljatok családban / az együtt utazó körben még egy (kettő, három stb) fiókot, és mindjárt kétszer annyit tudsz váltani, felvenni. Ha nálad rendelkezésre áll a szükséges összeg, csak átküldöd Revoluton keresztül ingyen, és kész is.
Ráadásul a meghívó bónusz is családban marad.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Nyaralásra kellene EUR majd készpénzben is néhány dologhoz, viszont a standard csomag limitje nem lesz elég, kb mégegyszer annyi kellene.
Gondoltam befizetem egy hónapra akkor a prémium csomagot, de végigolvastam a tájékoztatót és díjat számolhatnak fel, ha megszüntetném hamar, szóval nem igazán szeretik, ha valaki csak 1 hónapra kiváltja.
A pénz amúgy már rajta van a számlán EUR-ban. Van még valami lehetőség esetleg vagy marad a drága pénzváltó? -
st6969
őstag
válasz
üzenetére
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Fiokkereso
Milyen "szuper" ez a kereső... Azt nem tudod lekérdezni, hogy hazánkban hol van ilyen automata (bár szűrőfeltételnek választható Magyarország). Csak ha adott városra keresel...Nehogy már lásd, hogy az adott útvonalon, amit bejársz, esetleg kisebb-nagyobb kitérővel van-e / hol van ilyen automata.
-
törölt tag
Tudtommal itthon igen. Otp eurós Atm (De keresővel rátudsz keresni településekre, euró atm-et válaszd ki, alapvetően csak megye jogúnál látni/főváros találatot - legalábbis így tudom)
(van még eurónet, de az nem javasolt).
Esetleg Szlovákia... de ott meg kitudja melyiknél díjmentes... -
törölt tag
Érdekes, hogy mindenkinek ás árfolyamon megy... mikor elkezdted is ezeket az összegeket írta?
"#38683) Rage47 "
szerintem még nem ért körbe mindenkiné, így a régi. De ahogy olvastam lesz még várhatóan...#38686) djbahool
Egerben nem látok, de Miskolcon elvileg van 1
-
djbahool
senior tag
Egerben tudok valamelyik ATM-ből EUR-t kivenni? (Revolut kártyámon van pár EUR, és KP-ban lenne rá szükségem)
-
e.vid
senior tag
Ma megcsináltam a két kripto kurzust, 1200+4000-t adott rá. Kb. 15 percért nem volt rossz az 5200Ft.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
OFF-ba teszem, csak kicsit kapcsolódik...Horvátországban, Rogoznicán járt mostanában valaki? Van ott esetleg sarcmentes ATM kp. felvétre Revolut VISA kártyával ill. kártyát is elfogadó étterem?
Illetve, Revolutról eldobható kártyával ENC tölthető a horvát HAC applikáción keresztül? Ha igen, mikor íródik jóvá az összeg, azonnal?
Köszi a segítséget. -
paolinho
addikt
-
Faby
senior tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Valamiért úgy értettem, hogy mivel a küldő félnek nincs Revolutja, neki átutalják, ő feltölti a sajátjára, és úgy küldi tovább a 3. félnek.
Mindegy, hogy mi volt a kíndulás, az általam leírt megoldás is működhet.Szerk:
Meg is van, itt ír utalásról: [link]#38672 paolinho:
Na ott a módosításnál tudsz kártyát hozzáadni, ahogy írták.
De a Gpay mögött milyen kártya van?
Arról nem tudod feltölteni a pénzt?Szerk2:
Látom megoldódott, sokáig volt nyitva a kommentablak
-
törölt tag
-
paolinho
addikt
Ezzel az problémám, hogy a
Hozzáadástkövetően GPay kártyámat látja, és nincsKártya biztonságos hozzáadásaopció. Legfeljebb aMódosításjöhet szóba.hedgehog: Igen, azt szeretném, ha az ismerősöm tudna utalni a Revolutomra annyit, amennyit szeretne, hogy a Revoluton belül elküldjek a kért (Revolutos) címnek. Ezt a magyar gyüjtőszámlát hiányolom én is, amit korábban tudtam használni.
zerodot: Na ezt kipróbálom, remélem nincs minimál összeg limitálva. Ez kvázi egyébként egy bankkártyás vásárlással egyenértékű, ergo lehet hitelkártyáról is fizetni ide. Mert nekem csak ez ami dombornyomott (MasterCard), a Maestro az nem ilyen.
Sikerült! Elutaltam egy ezrest magamnak, és ez azonnal meg is jelent a Revolut számlámon. Köszi a tippet!
-
zerodot
aktív tag
válasz
paolinho
üzenetére
https://revolut.me/<revtag> linken tudnak neked pénzt küldeni kártyás befizetéssel.
A revtag -edet a profilodban (bal felső sarok) a neved alatt találod @revtag formában. A linkbe @ nélkül kell beírni. (És < > nélkül.) Tehát pl. @paolinho revtagnél: revolut.me/paolinho
Vagy ha rámész a pénzküldésre (nálam angolul Transfer, jobbra-balra nyíl) akkor a felső sorban van egy QR szkenner ikon, arra kattintasz bejön a szkenner, alatta van egy My Code, amivel megnézheted a saját QR kódodat, ami alatt ott a teljes link.Tudtommal így csak korlátozott összeget tudnak neked küldeni, bizonyos limit felett azt írja ki a küldőnek, hogy inkább regeljen be ő is a R-ra.
-
hedgehog
senior tag
Szerintem nem jól értetted, ő is a Revolutjára akarja kapni a pénzt, amit továbbítani akar.
paolinho: pedig a fizetési linkkel tudsz készíteni olyan linket, amit megnyitva kártyával tudnak neked fizetni 100K-t. Ennek viszont feltétele lehet, hogy kellő megbízhatóságú legyél, mert az a tapasztalat, hogy van akinek a a menüpont sem elérhető, van amikor meg regisztrálnia kell a fizető félnek Revolut accountot. (nálam sikerült rendesen létrehozni, lásd kép).
A magyar gyűjtőszámlát nem olyan rég megszüntette a Revolut.
-
viktorhu
veterán
válasz
pictigjis
üzenetére
Hogy ne lehetne a tengerparton eurót kivenni ATM-ből? Ezzel együtt egyszerűbb (és biztosabban extradíj-mentes), ha már magyar ATM-ből megteszi az utazás előtt.
Az egész Balkánon egyébként szokás, hogy euróban adják meg az árat a magánszálláshelyeken, de mindig helyi pénznemben fizettem.
-
Faby
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Ha jól értem, annyit szeretnél, hogy valakinek küldeni egy adott összeget Revoluton, amit te más csatornán, bankszámlán kapnál meg.
A Revolut alkalmazás főképernyőjén, kattints aHozzáadásgombra, a következő menüben válaszd aKártya biztonságos hozzáadásaopciót, add hozzá a bankkártyádat, és töltsd fel a kívánt összeget (természetesen a kártyán legyen fedezet, ha jól emlékszem, 100 ezer Ft-ról lenne szó, min ennyi legyen a kártyán)
Nagyjából ennyi, szerintem el sem lehet rontani.Szerk: Fizetési hivatkozással más Revolut felhasználótól tudsz pénzt "kérni", az nem jó neked.
-
pictigjis
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
egyaltalan fel se kellett volna venned a fonalat, budapesttel es a nagyvarosokkal semmilyen relevans ponthoz nem kapcsolodtal. pont
-
-
Moleman
addikt
válasz
zsamiatt
üzenetére
Akkor az valami friss változtatás, 3 hónapja még sehol nem lehetett elintézni. Heteken keresztül kellett fizetgetni vele napi 300 ezret a webkincstárba, hogy ingyen legyen.

Az OTP-t nem írtam el, tényleg ennyi a limitem.
-
pictigjis
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
hagyjuk már ezt: és mondjuk a balatonnál mennyi van? a kérdező feltehetőleg nem zágrábba megy, hanem a tengerpartra, ahol a turistákat lehúzni akarják, nem azt, hogy jól járjanak
könyörgöm, engedjük már el ezt a hülyeséget...
-
paolinho
addikt
Régen volt rá lehetőség, hogy az HU50 120010008-01644328-00400008 számlaszámra a Közleménybe megfelelő hivatkozással lehessen indítani utalást pl. az Ersté-től is ingyen. Ez ma már nem működik, ezért is kérdeztem, hogy mi lett ezzel a lehetőséggel. Az IBAN 69-es kezdetű számlaszámra nyilván plusz költséggel lehet utalni, mintha külföldre tenném azt. Ezt jó lett volna elkerülni.
Én néhány barát, és külföldön élő családtaggal csere-berélgetek a Revolut-on összegeket, de most megkért valaki (akinek nincs Revolut-ja), hogy küldjek át egy Revolut-os számlával bíró ismerősének pénz (kb 100e-ről van sző), amit ő elutalna nekem. Erre keresném a lehetőséget, hogy én ezt az összeget megjeleníthessem a Revokut-os egyenlegemen.gyalu 1: Nekem a bankkártyás utalás is megfelelne, csak nem ismerem a hogyanját. Mit kell megadnom információul az ismerősömnek, hogy tudjon a Revomra feltökteni?
Bond: a Wise nekem nem jó, mert Revolut számlára kellene továbbítanom az összeget.
Moleman: köszi a tippet, de ezért új számlát nyitni, nem érné meg.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
telebank 5m-ig emeli ingyen 72 órára. Tapasztalat. 3 napja így töltöttem át néhány milkát.
Szerintem valamit elírtál az otpnél. Kizárt, hogy 1 milliárd legyen az alap. Az appban azt hiszem 1 milla volt max állítható. De mivel megszüntettem egy hete ezért nem tudom megmondani. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ki beszél itt 4000 forintról? Milliókról volt szó.
-
Kasya
nagyúr
Engem már mindenki blokkol
.
Ma sikerült millió felett utalni Revora, erre a Rafi tiltotta le a kartyam (hivhattam őket 15perces várakozással). -
válasz
üzenetére
Én azért úgy tippelem, hogy vannak ott euró bankjegyet is kiadó automaták. Már csak azért is, mert fél éven belül a hivatalos fizetőeszköz az euró lesz náluk. Arról nem is beszélve, hogy pl Budapesten is vannak eurós OTP automaták (bár tény, hogy van összesen kb 5 db, de van).
-
pictigjis
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
lásd, kivel van dolgod, segítek még. magyarországon is elég ritka, hogy eurós atm-et találj (a fővárosban és nagyvárosokban sincs minden sarkon még lehúzós eurós euronet "atm" sem), szerinted egy tengerparti nyaralóhelyen, ahol még mindig kuna a hivatalos pénznem, mennyi esélyed van erre? próbáld az egészet logikusan végiggondolni, és szerintem rá fogsz jönni a válaszra, és arra is, hogy mikor és hol kéne elintézned az euróvásárlást
és a magyar bankos offolások mellett tényleg jó lenne kicsit parkolópályára tenni végre a horvátországos készpénzfelvételes kérdéseket is

-
törölt tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Mi az elképzelés részedről? Hogy egy országban müködő ATM-ben nemcsak adott ország fizetőeszköze (kuna), hanem más ország fizetőeszközei (eur, usd, chf, jpy...dtb) is megtalálhatóak?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
No, már ezért megérte fórumoznom, megint okosabb lettem.
De a kérdésem még mindig eurora vonatkozik. Nyaraláskor a szállást euróban és készpénzben kell fizetnem. Csak tudni szerettem volna hogy Horvátországban bankautomatából tudok e eurót kivenni. Köszönöm még egyszer a segítséget annak aki érdemben tud segíteni. -
pictigjis
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
egyébként igazad van, annyit tényleg segíthettem volna, hogy horvátország hivatalos pénzneme amúgy a kuna
-
pictigjis
őstag
nem lehetne, hogy a takarék- és más bankos offokat leállítjátok? van saját topikja ezeknek. kösz!
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Netbank?
App szerintem kevésbé.Előbbi lehet, de régebben bankkártyát sem igen használtam... nem hogy netbankot... (mai napig nincs is).
"Nem tudom milyen sms-eket kellene kapnod, de en sose kapok, minek?"
Egyszer van egy havi díja x száz forint, majd x 10 forint, minden számlamozgásról, utalásról... kösz erre sincs igényem. (a belépő kód ingyenes).Úgy tudom app már létezik, sőt a fintech irányába mozdultak el, de egyelőre az sem érdekel túlzottan.
Elég egy app is, jelenleg...De mindenki más, más igényekkel, érdeklődéssel, van akinek egy egész paletta fintech app fent van a teloján

(#38627) paolinho
Wise-nak van magyar direkt forint számlája ha az kell. Általában a műveleteknek van egy minimális díja.#38629) zsamiatt
"Hogy miért jó nekik, hogy telefonálni kell ideiglenes emelésért nem tudom"
Erre azt mondták ,téged védenek a csalások, és illetéktelen behatolások/vásárlások ellen."Mondjuk egyébként normál, napi használathoz azért még elegendőek ezek a limitek."
Igen ez így van általában. Azért sem volt iylen gondom, míg nem akartam Revora tölteni nagyobb összeget
De meg lett oldva másképp...
#38630) Moleman
"Takaréknál 300k a legnagyobb limit, afölöttit semmilyen atyaúristen sem tud adni, "Dehogy nem, telebankon gond nélkül beállították Családon belül. Igaz csak 3 napig (72) érvényes.
-
Moleman
addikt
-
zsamiatt
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
takarékban is meg lehet változtatni csak alacsony a limit. De otp-nél is volt korlát ha jól emlékszem. 150kp, 300-300 net és pos fizetés max. Ennyire lehet appban. Hogy miért jó nekik, hogy telefonálni kell ideiglenes emelésért nem tudom. (bár ingyen van és az ügyfél szolgálta is 1-2 perc alatt bejön.) Mondjuk egyébként normál, napi használathoz azért még elegendőek ezek a limitek. (Mondjuk amennyit ér a forint lassan már nem lesz elég)
-
paolinho
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem tudom, mi az oka, hogy ez alapján sem lelem, de nekem is arra a számlaszámomra lenne szükség, amelyre hazai bankból forintot tudnék felutalni. Én a leírás alapján csak az LT69-el kzdődő IBAN-os számlaszámot találom. Van EUR, HUF, és GBP. Ha a HUF-ra megyek, akkor a név, az IBAN, és a BIC alatti beírások vannak, ami egyik sem a hazai Revolut számlaszám. Van valami megoldás erre?
Köszi -
pictigjis
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
kezd baromi unalmas lenni ez a kérdés. légyszíves, olvass vissza!
-
Gygyusz
csendes tag
Sziasztok!
Július 5.-én regisztráltam revolutra, rögtön akkot megrendeltem a fizikai kártyát is. Ennek váható kiszállítási ideje Július 18 volt. Apllikáció azt írja ha 22-ig nem érkrzik meg akkor tehetek további lépéseket (új kártya rendelés) Kérdésem az lenne, hogy érdemes - e még várnom, ha igen mennyit, ez mennyire "átlagos"? Az új kártya kiérkezése ugyanígy min 3 hét..? Azért újra fizetni kell?
Érthetetlen számomra, hogy 1 sima levélért (néhány gramm) elkérnek 2499 ftot és még 1 nyomorult követési számot sem kap az ember....Aliexpress és tásain divat az ilyesmi a FREE shippingnél...ennyiért meg már futárszolgálat hozza a dolgokat sok esetben...:/ -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy Horvátországban tudok a kártyáról eurót levenni kpben ? Köszönöm a választ.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Feljebb írtam. És nem gondolom hogy bank függő, inkább termék függő lehet, régi számlacsomag, nincs netbank/app - akkoriban ezek még lehet nem is igen léteztek. Jó netbank talán, max nem votl annyira általános
Meg nem is érdekeltek...Netbanknak + van jó kis sms díjai /+ havidíj az sms-eken felül, ami nekem felesleges is lenne.
-
Kasya
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi! Jól védekeznek a hirtelen felindulasu PEMAP vásárlás ellen
. -
törölt tag
Azért ez egy régi számla... azóta a világ fejlődött változott... másképp alakultak a szolgáltatások stb. És igazából nem is nagyon érintett korábban... egészen tavaszig

Nah de az eredeti kérdésre nem igen jött válasz...
"A zárolás jó kérdés, de én arra se vennék mérget, hogy zárolva el tudod költeni a kártyáddal a szabad számlán lévő pénzed."
Én úgy olvastam, annak is több formája van. Van amikor eltudod költeni, pl vásárolhatsz, kiutalhatod is talán.
Van amikor csak vásárolhatsz.
És van a totális tiltás, ahol se ki se be...
Mondjuk a kriptó is hasonló téma mint a széf... akár azt is használhatnám ennyi erővel végülis... -
Moleman
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Igen, egy chipolvasós tranzakció, lehet vásárlás, nekem kp felvét volt az első. Ugyanaz a PIN mint a réginek.
#38605 Boond
Úgy kell csinálni, hogy a Revolut váltsa. Tehát forintban fizetni, akár van forint a számládon, akár nincs.A zárolás jó kérdés, de én arra se vennék mérget, hogy zárolva el tudod költeni a kártyáddal a szabad számlán lévő pénzed. Amúgy se tartok rajta sokat, ha zárolnak, nem halok éhen.
Mostanában amúgy se voltak zárolós horrorsztorik. -
-
Somatom
veterán
Megjött az új kártyám. Mi a teendőm vele, hogy működjön? Egy vásárlás? Ugyanaz a PIN, mint amit a régihez beállítottam? Úgy rémlik, hogy ahhoz volt vmi kezdő PIN, de ehhez nem kaptam semmit. Instrukció sem volt a csomagolásban.
-
törölt tag
Nem hiszem hogy átvertek volna... mivel akit lehetett már áttereltek/terelnek folyamatosan. A takarékbankban rengeteg különböző konstrukció létezik, létezett folyamatosan tisztítják egységesítik a portfóliót. Jövőre fog fuzionálni elvileg a másik két bankhoz... szerintem akkora mindenképp váltanom kell mert ha nem zárolják majd... - teljesen jogosan.
-
törölt tag
válasz
Moleman
üzenetére
Régen volt CIB-em is míg el nem költöztek... mire bezártam a számlát mínuszba ment

Nem volt használva, de volt rajta vmi minimális díj. Azért nem baj az, ha van fiók, ha olyan ügyet kell intézni.(#38598) Moleman
ilyenkor egyébként a Revolut az eurót saját árfolyamában váltja igaz? Tehát nem a kiirt pl 330-as árfolyamon, mondjuk egy magyar benzinkútnál? (És mi a helyzet, egy külföldi esetén, ahol nem hu-s a kártya?)"Pontosan így.
Én is mindig a széfben tartok mindent, csak akkor és annyit veszek ki belőle, amit épp el akarok költeni."
engemet egy esetleges zárolás aggasztana. A sima pénzt eltudod költeni, ezt max ha feloldják. Eddig még nem próbáltam ezt a funkciót."(#38601) vadasz702
Ha most regisztráltál várjál kicsit lehet még nincs engedélyezve, megjött hogy gratulálunk átmentél, elfogadtuk vagy ilyesmi? (azonosítást hitelesítettük ki vagy). -
-
törölt tag

Nem viccelek. Tavasszal bementem, és azzal kezdték, hogy ki kell tölteni egy kérvényt, hogy szeretném megemeltetni - mert nem úgy van az, hogy gondolok egyet és megemelem, hanem a bankfiók vezető dönti majd el jóvá hagyja-e... - ő meg majd akkor hagyja jóvá, ha váltok számlát

Amúgy meg álladóan azzal kezdik, ez régi számla, már lezárt, váltani kéne... - előbb utóbb úgyis megszűnik teljesen lehet jövőre... hova siessek.
Az újabb kártyáknál a netes vásárlás az 100.000 is lehet (újabb számláknál). Offline vásárlás (terminál) meg 150.000 a banki limit. Amit persze felemelhetsz, pár napig él. Vagy ilyen kérvény, vagy netbank, vagy telebank útján. - új számlákon. + még fizetheted az sms-eket is

Aztán, hogy más banknál hogy van azt nem tudom... de olvasni itt olyant is, ahol ez fizetős szolgáltatás.
"(#38592) Moleman "
Ez takarék bank
Csak azóta már annyiszor egyesültek, hogy ők sem igazodnak ki a rengeteg konstrukció között... Ha meg befejezik a fúziót, akkor úgyis nagy takarítás lesz kötelezően szerintem... Addig meg minek fizessek többet, ugyanazért? 
- Jelenleg sokkal több a bankadó amit fizetnek utánam, mint amit én nekik

"Mert hasznal meg valaki kp.-t?"
Mi köze a kp-hoz? Ez Revolutra való feltöltés / online vásárlás. Ilyen esetekre pl cetelem hitelkártyát szoktam használni az úgyis ad visszatérítést nagyobb összegnél mér értelme is van.Offline bolti vásárlás - terminálnál, meg azt mondták napi 150.000 a limit alapesetben.
Kp-t többszáz ezret feltudsz venni, max 150eig ingyenes de többszáz ezertől millióig felvehető / nap atm-ból.Hogy jön ide a készpénz?
Amúgy használ igen, rengeteg dologhoz kellhet kp, amit nem tudsz kártyával fizetni.
"Az asszonynak volt takarékos számlája, majdnem 4000 ft volt a havi számlavezetési díja."
Nekem 200 ft
De lehet ha több mint 5 éve nem újítom meg, msot még kevesebb lenne kitudja...
A Bank meg fizet 1000 ft felett bankadót
Most ezek után csodálkozol, hogy nemet mondtak?
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni regisztráltam a revolutot de mikor azt a bizonyos 4000ft ráakarom tenni nem jön meg sms a 3D kód és függőben maradt egy ideig majd el utasították kétszer is próbálta ugyanez. Olvastam valahol sok embernek volt ilyen problémája tud valaki erre megoldást.k.h bank
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.