- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy
senior tag
válasz
Zoli bácsi #505 üzenetére
Szerintem ezek gyári felújított telefonok. Németeknél is , Angoloknál is begyűjtenek régi készülékeket, kitakarítják, új burkolatot és szoftot tesznek rá, kap egy új akkut és dobozt és már megy is a boltokba vissza. Véleményem szerint ilyeneket árulnak ők is.
-
Stimpy
senior tag
A héten hozzájutottam egy nokia 6310i-hez.Felújítással együtt nem költöttem 3k-t, igencsak megérte
-
Stimpy
senior tag
válasz
Dexterov85 #356 üzenetére
És mit lehet tudni a gyűjteményedről? Ha van cserélnivalód, KrenAtesz topicjába listázd be
-
-
Stimpy
senior tag
-
Stimpy
senior tag
válasz
(Kolombusz) #307 üzenetére
Szerintem nem csináltál rossz üzletet.Amennyiben előjönnek a fenntebb említett problémák (nyitás, stb) meg lehet javíttatni , ráadásul nem veszélyes az ára sem.A "szétesős" hibánál pl egy görgőt meg egy pöcköt kell csak cserélni, mert ezek használatból adódóan elkopnak. Ez az egyik legjobb telefon , amit ismerek , csak én balga eladtam anno.Viszont van 8850-em
Használd egészséggel, jó választás volt.
-
Stimpy
senior tag
válasz
kavicssli #262 üzenetére
Ehhez nem nehéz hozzájutni, alig pár éve még menő telefon volt......az egyetlen baja, hogy 2 hetente szervízigényes kb, amennyire ismerem.Bár a gyűjteményembe én is bevállalnék egyet, mert nagyon egyedi, akartam anno is ilyet, csak akkor még 80K-ért árulták, annyit meg sosem ért.
-
Stimpy
senior tag
Tegnap kaptam egy Motorola V3688-at
Annyi baja van , hogy rossz a mikrtofonja, de ez orvosolható
A dummy telefonokat gyűjti valaki? A napokban elméletileg kerül hozzám 20-30 db, és gondolkodom, hogy megtartsam-e vagy ne
Szerintetek érdemes vele foglalkozni?
-
Stimpy
senior tag
válasz
ernestino72 #192 üzenetére
A C1-es sonyt ne emlegesd a jelenlétemben légyszi
Volt egy olyanom anno , és én balga eladtam, pedig akkor már kacérkodtam a gyűjtés gondolatával.Azóta sem tudtam beszerezni még egyet belőle
-
Stimpy
senior tag
válasz
tolts.hu #179 üzenetére
Én semmiképp nem adnék érte 500 forintnál többet....és igazség szerint kb ennyit is ér.Nyugatinál az aluljáróban kb egy éve volt egy arab srác, aki árult ilyeneket, nála 600Ft volt az összes előlap meg töltő, ami (kb.) 3310 előtti korszakból való.Mostanában nem jártam arra, így nem tudom, hogy ott van-e még.
Viszont a Gigatelnél (remélem nem minősül jogtalan reklánmak) az utángyártott előlapok 99Ft-tól vannak hozzá, gyárit 699Ft-ért láttam, ezek még elfogadható árak. -
Stimpy
senior tag
"Replika" telókkal hogy álltok kedves kollégák? Ez pl nem ismerős valakinek? :
Ez egy gyöngyszem a gyűjteményemben...
-
-
Stimpy
senior tag
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Megoldható, bár abszolút nem értem a miértjét....egy ilyen jellegű topicba ez szerintem belefér.Ha nem, hát én kérek elnézést. Üdw : Stimpy
-
Stimpy
senior tag
Emberek ! Mikorra hozzunk össze egy találkozót? Akár sörözős, akár börzés, akár mindkettő. Jómagam december első két hetében szabin vagyok, akkor jól átválogatok mindent.Idén...jövőre?
-
Stimpy
senior tag
Itt van a Stimpyke, helló !!!
Csak idetaláltam......wazze nem is tudtam eddig erről a topicról, pedig már az első hsz-ben szerepelek
Na mindegy. Nem tud valaki olyan oldalról, ahol fent van az összes teló? Marha jó volna tudni, hogy mi az amim nincs.(bár azt sem tudom pontosan mik vannak).Kéne csinálni egyszer egy kis gyűjtői börzét...véleményeket, ötleteket várnék, hátha létrehozható a dolog.
Üdw : Stimpy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest