- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandaru
csendes tag
Nagyon köszönöm hogy felhivtátok a figyelmemet a helyesirási hibákra.
Német billes laptoprol irok és nem minden ott van ahol kellene.
Este csináltam az oldalt fáradtan , annyira örültem neki hogy a helyesirási hibákra nem is figyeltem. Elvileg kijavitottam, ha valamit észrevennétek jelezzétek kérlek.Vannak cserélhetö teloim . A tiedet hol tudom megnézni? Email-ben?
-
fullextra
tag
sajnos a 8210 kijelzőjében néha egy pixel sor vízszintesen kihagy.
Stimpy: Ez nehéz kérdés
, használni is nagyon jó, és a gyűjteménybe is illil, viszont 2napnál tovább nem bírom ki 8910 nélkül
.
Nemsokára olvasható lesz a Nokia 8910 tesztje, a Logout blogban, majd ha ez sikeres lesz ,akkor írok egyet a 8210-ről is.
további szép napot -
Oldmobil
aktív tag
-
Algieba
őstag
Szia!
Most sürgősen egy 8810-es akku kellene, mert a sajátja teljesen döglött. A töltőn lóg, és meg se nyikkan, csak annyira, hogy kigyulladnak egy kis időre a zöld ledek, de nem kapcsol be.
Akkut!Egyébként csak zsebkopott. A króm réteg nagyobb részt még mindig beborítja. Jelentéktelen lepattanások, és 4 homályos, kopás folt van rajta. Ránézésre teljesen ép! A flipje stabíl. Valószínűleg csak a döglött akku a baja.
Ha életre tudom kelteni, nem hinném, hogy valaha is megunnám.
-
-
Az ilyesmivel fáradjatok át a Fáradt gőz részre.
Nyiss topikot és linkeld be ide.
-
Volkov
senior tag
Az a baj, hogy lusta vagyok frissiten a listát
Jelenleg én kb olyan 103 típus körül járok, mostmár jövőhétre be akarom fejezni telejsen.
(1-2 hiányzik, plusz nem probáltam ki mindet még, h mi baja, stb)
De ha vkit érdekel, itt a listám: [link]Egy ilyen börze jó ötlet, összeszedném amiből több van, és élőben mehetne a cserebere
-
-
Algieba
őstag
Azért némi kopás van a burkolatán, de nincs lelakva a háza és a kijelzőjén is csak két kisebb dörzsölt folt van és pár jelentéktelen karc.
Előző tulajdonosa bizonyosan megbecsülte.
Egyébként más is meg akarta venni, de ő 3 nappal lemaradt róla. Ő szintén a régi telefonok kedvelője.
Nem bántam meg, hogy őt választottam. Meglepően könnyen használható.
Egyet meg kell oldanom, az energia ellátását, mert okostelefonként nagyon kajás. Egy nap alatt lemeríti az új akkut.
Vajon, az utángyártott akku megbízható? Mert van 1200-as. Gyáriban csak 830-as van. Az meg kevéske neki, hisz pont egy ilyen van benne. -
Algieba
őstag
Szerencsére kaptam hozzá dobozt, leírást és a cd-t is.
Decemberben veszek bluetooth adaptert és összehozom a PC-vel.
Addig a K320-as a közvetítő a gép és a telefon között. Kékfogát gond nélkül összeakasztja a 7650-esével. Csak úgy röpködnek az adatok a két telefon között.
Tetszik eme "régi" okostelefon. Van ám hangulata. -
Oldmobil
aktív tag
Hát, hogy az összeset hol találod meg azt nem tudom, de viszonylag jó kiindulási alap a www.gsmarena.com, meg most találtam a www.nokiamuseum.de lapot, ott szinte minden Nokia fent van, Ericssonosból meg ez a legjobb: www.ericsson.poral.net.
Én benne lennék a gyűjtői börzében, de ha azt elsőre nem tudjuk öszehozni, lehetne egy gyűjtői találkozót is szervezni, ahhoz nem is kell más, csak egy hangulatos kocsma.
Üdv,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest