- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
válasz
mrlujoak #557 üzenetére
Hú, az milyen jó kis telefont volt!
Én egy A2628-cal szenvedek több éve, vettem bele új akksit, van hozzá töltő, minden, csak kéri a telefonzár kódját, akitől vettem, az pedig állítja, hogy ő ilyet nem állított be rajta.
Te esetleg nem tudsz valami gyári kódot erre? Lehet, hogy az akksicsere miatt rendetlenkedik? -
nemma
addikt
Hú, olyan 2110esem van, hogy csak na. Tavaly vettem, van hozzá eredeti doboz, töltő és magyarnyelvű. A készüléken egy karc sincs. Egyik nap azt használtam poénból, húzta a zsebemet, mint állat és ki is lógott az antenna. Imádtam használni a villamoson!
Fél napig bírta az akksi! -
-
nemma
addikt
Wow, ismertem már az oldaladat régebben is, állati jó
Én is gyűjtögetek, de hát elég szerényen, mert nem olcsó hobbi
További sikereket a gyűjtéshez és magamnak is hasonlókat kívánok!
U.I:Érdekes, hogy az én 5510esemről is lejött a hangszóró fedele. Nem tudod, hogy honnan lehetne olyat szerezni? Mert eddig csak komplett előlapot láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Már elérhető a Hell is Us legújabb demója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest