- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Nekem két 3410-esem van a gyűjteményben.
Igen furcsa, mert amikor az ember használ egy telefont azt feltételezi, hogy csak neki van olyan, hozzá nő, sajátja lesz, aztán mikor meglát egy ikertestvért, akkor ugyanazt véli látni benne. Ezért használtam 8800-t, mert az nem jött szembe az utcán, nem rakta ki a megbeszélésen a mellettem ülő az asztalra, stb, stb.
De ez inkább filozofikus kérdés.Amúgy szépek a telefonok.
-
Coyote2000
őstag
Na, megjott a telcsi!
Kettos erzesekkel fogadtam: reszben egy darabka tortenelmet tartok a kezemben, ami meg teljesen mukodokepes, ez mindenkepp jo hir. Viszont csunyan le van kopva: elol az ezust keret kopott es a sarkok (az nem olyan veszes), hatul meg a Nokia felirat kopott le es a kamera korul a felirat. Eleg kiabrandito latvanyt nyujt igy... mivel nem szeretnek elolapcserevel szuttyogni, szivesen tovabbpasszolom a telcsit. Meg kicsit tesztelgetem, aztan szevasz... ha nem kell senkinek elteszem, de a kinezete miatt nem epp vitrinbe valo darab
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Nokia 6650-et nézted már? Bár nem symbian, de kamerás és elég sokat tud (3G, stb)?
-
-
rep3at
őstag
Ahogy a kiírásomból is láthatjátok én a Motorolákért vagyok oda. Az utóbbi időben gondolkoztam el azon hogy elkezdem gyűjtögetni őket.
Gyűjteményem eddig nem túl nagy, van egy Motorola V8asom, amit nagyon szeretek (ezt használom hétköznapi telefonnak, egy Motorola W388 amit igazából nem is használok csak amikor valamilyen oknál fogva nem tudom elvinni a V8at. Egy igazi strapatelefont is tartok a Motorola C155 "személyében", ezt alig kell tölteni és ha ellopják nem ér nagyobb károsodás.
Gondolkozom még Motorola V70/V80 beszerzésén, ezek még nagyon tetszenek.
-
doc
nagyúr
egyebkent ott voltam egy hivatalos Nokia bemutaton, mikor az akkor meg hivatalosan nem letezo 7650-est (is) mutogattak, leesett allal bamultuk hogy micsoda urtechnologia
(mondjuk a bemuto alatt nem keves alkalommal fagyott le, de attol meg csorgattuk a nyalunkat rendesen...) -
Zooka
tag
8850:
Deszép
Nekem is fent van a megszerzendő telefonok listáján, de előbb egy makulátlan 8910(i)
Vaterán találtam egy tagot aki gyári állapotra felújított telefonokkal kereskedik, de igencsak húzós áron. Bár a 8850 csak 15k nála, de kérdéses, hogy mennyire utángyártott-e. Viszont van nála 8855, én meg erősen gondolkodóba estem...
Érdekes, az én 8310-em rádiója egyszerűen sz@r, egy adót sem fog be rendesen sistergés nélkül, viszont maga telefon jól működik. Fura, a 6510 ugyanazzal a headsettel normálisan, tisztán szól.
-
princeygor
csendes tag
az refurbished.
leirom:
alaplapon kivul mindent cserelnek. kulon erre szakosodott vallalatok vannak.
imei matricat is cserelik, mivel lehet.
ha en fogok egy 8850est kicserelek mindent ujra (kiveve az alaplapot). majd fogom az egeszet es a hatlapot es bemegyek a nokiahoz legyartjak ra az uj imei matricat 6 ezer ft-ert. es egyezni fog kivul belul.
full dobozos bontatlanigazolhatoan 0perces 8850es 80-100at er.
a csak toltos, de uj (wie neu, refurbished) 20 korul. -
Ez bizony nem lehet felújított példány, minden porcikája az eredeti, ahogy a gyárból kijött. Teljesen új a tapintása, mintha csak most venném ki a dobozból. Sajnos, dobozt nem kaptam hozzá. Hol fekhetett el? Hihetetlen szerencse. Egyáltalán nem reméltem, nem is gondoltam rá, hogy belefuthatok egy hibátlan Nokia 8850-esbe. Mikor is jött ki? Ha jól tudom, 1999-ben.
-
Az egyik ismerősöm holmijai között találtam egy Nokia 8310-es dobozt, és benne egy szem tűzvörös előlapot piros-fehér gombsorral. Nekem adta. Így most a Nokia 8310-est vettem elő. Pazar látvány vörösben, akár egy ékszer.
A 16 telefonom közül ő a legszebb, közvetlenül a nyomában a Siemens SL55, és a Nokia 6510.
Szereztem egy Nokia 3200-ast. A csepp gombjai egyediek, és könnyen használhatók. Most eszembe vettem, hogy kellene egy 7210-es is, mivel szintén a szép modellek közé tartozik. De előbb tartozékokat kell vennem a kicsikéimhez.
A legfőbb gond, hogy nem tudom eldönteni, éppen melyik telefonomat használjam. Mindegyiket van miért szeretnem. Reggelente a nap egyik nyitó kérdése, melyiket üzemeljem be? -
fullextra
tag
sziasztok!
90EUR-ban volt mindennel együtt, doboz, tartozékok, posta, jutalék, tehát olyan 22500Ft
, amit valljunk be őszintén nem is olyan sok, egy végre normális 8910-ért
.
Algieba:Nekem sajnos volt egy egész nyárig 8850-es Nokiám, és sajnos mind szoftverileg, mind hardverileg ,hibás volt, egyszerűen elment tőle a kedvem ,hogy vegyek megint egyet.
viszont 8910-ből, ez már a 4. darabom lesz és eddigi 3-nak mindnek volt valami baja, 1:mikrofon,hangszóró,2:mikrofon, töltés,rezgés, 3: (ez i verzió volt)rezgés, Mikrofon
remélem a 4. híbátlan lesz
szép estét minden retro telefon rajongónak -
-
alkonyfeny
csendes tag
A belsőzsebeit pedig nem is láttad...
..ez van, ha az ember szereti ezeket a vackokat...
Nekem elég kicsi a gyűjteményem
Nokia 1611, 3210 és valahol van egy Alcatel onetouch club is, ami szép navancsosan világít mind2 sorában..
A jovőben egy Motorola V61 és egy Ericsson T28-at szeretnék beszerezni..
-
-
-
-
Volkov
senior tag
Szerintem be tudod bikázni.
Elektronikailag nem értek hozzá, de én mindig így csinálom, még a 10 éves flare aksi is megindult. Általában annyi van, hogy annyira vacak, hogy a teló el se ezdi tölteni, mert vhol olvastam, hogy a töltőeelektronikának is kell áram. Szal annyira fel kell tölteni a telón kívül, hogy a töltés beinduljon.Szal:
-meg kell nézni, hány voltos az aksi
-keresel egy ugyan akkora feszültésű, működö aksit feltöltőtt aksit, amit nem sajnálsz
-összekötöd a pozitívot a pozitívval, negatívot a negatívval, és hagyod egy picit, aksi hullaságától függően 5-10 perc.
-ienkor annyi töltés lesz rajta h a teló töltő elektronikája beinduljon, innen meg megy a saját töltő isennyi
eddig mindig bevált(csináltam már cifrább dolgot is, azt le se merem írni
majd eccer...)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest