-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #24929 üzenetére
Nekem még az is van
Haveromnak Garmin boltja volt
(#24930) MurdR: Sajnos itt semmiféle átalakítózás nem játszik, az FBUS/MBUS-kábel működik USB-s átalakítóval, ha nem lenne COM-port a masinán, de COM-LPT átalakító felejtős... Csak flash-kábel. Egyébként a gugliban még rajz is van hozzá, fillérekből kijön, csak a csatlakozók a kérdésesek. Bár ha vettél olyan kábelt, amin van, akkor az használható.
-
Sucuka
senior tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24891 üzenetére
1. tudod, hasonlít a 6108-ra, itt van pár szép, jó minőségű kép róla
2. 3310-be tehető naptár, nekem van -
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24808 üzenetére
Nem tudom én többet nem adnék érte, jó oké, hogy ritka, de nem valami szépség, legalább is nekem nem tetszik, pontosabban nincs benne semmi extra, valami egyediség a külsejében amire felkapja az ember a fejét, mint pl a nokia 7600, pedig lehetne hiszen egy neves dizájn cég csinálta, számomra ezért nem ér annyit.
-
susu88
tag
-
-
-
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #24234 üzenetére
Persze. Karma. Earl Hickey óta ismerjük
-
-
-
T0rnad0
addikt
-
válasz
zorzy4 #24143 üzenetére
oké, köszi!
igen tudom, van pár ritkaság a listában!pl. a Nokia 7700-ból és az Asus E600-ból eleve csak néhány prototípus létezik összesen (mondjuk az Asus jó hülye volt, hogy nem feküdt neki a WP vonalnak... - így viszont legalább van egy eléggé exkluzív mobiljuk.
). Az OT Com, S853, Pre 3, Benefon szintén nem túl gyakori mobilok...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest