- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #24929 üzenetére
Nekem még az is van
Haveromnak Garmin boltja volt
(#24930) MurdR: Sajnos itt semmiféle átalakítózás nem játszik, az FBUS/MBUS-kábel működik USB-s átalakítóval, ha nem lenne COM-port a masinán, de COM-LPT átalakító felejtős... Csak flash-kábel. Egyébként a gugliban még rajz is van hozzá, fillérekből kijön, csak a csatlakozók a kérdésesek. Bár ha vettél olyan kábelt, amin van, akkor az használható.
-
Sucuka
senior tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24891 üzenetére
1. tudod, hasonlít a 6108-ra, itt van pár szép, jó minőségű kép róla
2. 3310-be tehető naptár, nekem van -
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24808 üzenetére
Nem tudom én többet nem adnék érte, jó oké, hogy ritka, de nem valami szépség, legalább is nekem nem tetszik, pontosabban nincs benne semmi extra, valami egyediség a külsejében amire felkapja az ember a fejét, mint pl a nokia 7600, pedig lehetne hiszen egy neves dizájn cég csinálta, számomra ezért nem ér annyit.
-
susu88
tag
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #24234 üzenetére
Persze. Karma. Earl Hickey óta ismerjük
-
T0rnad0
addikt
-
válasz
zorzy4 #24143 üzenetére
oké, köszi!
igen tudom, van pár ritkaság a listában!pl. a Nokia 7700-ból és az Asus E600-ból eleve csak néhány prototípus létezik összesen (mondjuk az Asus jó hülye volt, hogy nem feküdt neki a WP vonalnak... - így viszont legalább van egy eléggé exkluzív mobiljuk.
). Az OT Com, S853, Pre 3, Benefon szintén nem túl gyakori mobilok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest