- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #6119 üzenetére
Ez mondjuk egész jó ötlet
7020 service manual
Én lusta voltam regisztrálni, de sztem ez ingyenes -
pszili8
aktív tag
válasz
pszili8 #6108 üzenetére
Leütöttem a vaterán egy Motorola V8088-ast,elég ritka,remélem működik,bár nem volt drága de akkor is.
Ja és ad vele egy Siemens MT50-et ami nekem nem fog kelleni,szal ha valakinek kell dobjon privit
Meroly: Arra a 7020-asra gondolHa az amire gondolok,akkor a gyerek vízbe megúsztatta aztán nemhogy kivenné az akksit egyből,ő még be is kapcsolta,és itt lett neki off
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6017 üzenetére
Végül is másik E50-re nincs szükségem.Csak majd egy kijelző kell bele,ha átrakom az 5300-ba.
Ma direkt bementem egy telefonos boltba,mondom a csajnak 5300-ba mennyi a kijelző maga + szerelés?Elkezdi 5k a kijelző +1k a szerelés.
Szerintem munkatársam ismerősének rámondok 4,5k-t szereléssel együtt#6018) anevemearl Valami értékesebb darabbal már nem mernéd ezeket megtenni...
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6010 üzenetére
Erre gondoltál? Jó lenne tudni,hogy bekapcsol-e,mert attól,hogy a gumicsík,hiányzik még bekapcsolható.Én pl a hátlap fülével szoktam bekapcsolni
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6010 üzenetére
Csak a gumicsík nincs meg (mert az nekem sem)
vagy az egész szerkezet?
Csere nem érdekli?#6011) meroly Színesben szeretem látni a világot
Amúgy miért nem veszel egyet?Hidd el nem bánnád megha más nem akkor eladod...
Joy könnyen megszokható (keménysége)
Csak a hátlap fém,meg az eleje,oldala műanyag
Symbiant pedig hidd el végére meg is szeretnéd.nem akarlak rábeszélni,de nekem nagyon bevált
Amit ez a telefon kapott már
legalább 5x biztos leejtettem már és azóta sincs semmi baj!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #5978 üzenetére
az én ezüst 8850-em sikeresen megérkezett szülőhazájába, Finno.-ba. 4-5 nap alatt...
tegnap elvitték a 8800-át..
tök érdekes, hogy az itteni gyűjtök csak írtak és írtak, de aztán mégsem kellett olcsón. feltettem vaterára, aznap leütötték.
mindegy, érkezőben van még ez az.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #5930 üzenetére
Te tudod. (bár ez részben Merolynak ment..
amúgy az 5300 szinte ugyanazt tudja, mint az 5310, csak a memokari max 2 a 4 GB heyett. még egy, megerősítő kep a 6680-nal, gyenge világításnál, az új előlapról:
(egy 2006-os telefon 1.3-as kamerájától, sötétben vaku nélkül... nem is várhatnánk többet, így is kortársain felüli a teljesítménye.)
ilyen dobozos-bliszteres a sárga is? mert akkor érdekel.. -
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5846 üzenetére
Ilyenkor arra kell gondolni,hogy ha meg nem mentél volna ki lehet pont akkor találtál volna valami kincset!
Mikor a 7600-t vettem nem volt sok kedvem ki menni a piacra,de csak rászántam magam és megérte!Mennyiért adtad el?
#5847) KSparrow 193db Nokiád van?
#5848) pszili8 Én azt próbálnám ki,hogy mindannyian összegyűlünk,elvisszük egy megadott helyre az ÖSSZES telefonjainkat és kirakjuk a NOKIA márkát.
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5810 üzenetére
Sok sikert a vadászathoz
Én nem tudok menni,mert délután 2-ig dolgozok...
Borzalmas dolog történt
Tegnap szét szedtem a 7710-eket.Magyar sw-s alaplapra ráraktam a jó kijelzőt,nem kapcsolt be,visszaraktam a töröttet,bekapcsolt.Nem volt időm újra szétszedni így elnapoltam.ma reggel újra megpróbáltam,de a jó kijelzővel a Magyar sw-s alaplap szintén semmi.Most délután újra és most már a törött kijelzővel sem kapcsol be
Nem törtem le semmit sem,szalagkábel nem szakadt meg,egyáltalán nem kapcsol be
Esetleg valamit "zsíros" újakkal összetapiztam? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
pszili8 #5766 üzenetére
Milyen színű a 6510? Én már 1000 éve vadászok egy lilára de egyszerüen beszerezhetetlen
Minoltának van egy karcmentes példánya, egyszerűen gyönyörű! Álmaim telefonja ebben a színben!
Holnapra szervezünk egy piacozást KSparrow kollégával, kívánjatok sok szerencsét és jó kapást! -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5626 üzenetére
Guglival keresgéltem kicsit és ezt találtam Ha szerencsém van akkor ez az érintőplexi kell bele.Aránylag olcsón meg is úsznám
-
-
Pastika
aktív tag
válasz
pszili8 #5556 üzenetére
Hu, ha a 8910 a főtelód akkor azzal rendesen megnézhetnek
Soha nem mertem használni mindennapra, féltem hogy hamar kikopik, de téged így kérdeznélek hogy mennyire kopik a mechanika ilyen szinten használva?
A szifontól ne félj, én is paráztam de rohadt jó. Vagy ez vagy android, a symbian érintősben nem kellene már, elég keserű szájízt hagyott az n97.. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
pszili8 #5494 üzenetére
Az iwiwen talált számot hívtam, kicsöngött de nem vette fel, az előbb próbáltam és már ki van kapcsolva. Írtam neki vaterán is, nagyon remélem hogy küldi, különben az ő képével lesz tele az internet hogy mekkora egy gusztustalan féreg. Napiszarra is megy az iwiwes fotója egy jól kitalált sztori kíséretében..
Bosch 509, 607 és 909 (nem S) lesznek eladóak ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest