Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120
üzenetére
Köszönöm
Én szeretem ezeket a régi tuskókat,tudom én hogy nem tudnak semmit szinte telefonáláson kívül,de nagyon érdekes menüszerkezeteke,kezdetleges megoldásokat lehet találni.A Motorola 3200-nak ha 1 napot legalább bírna az akksi akkor használnám.
A régi siemensek közül szinte mindet lehetne használni,ezeknek a legjobb az akksijuk. -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120
üzenetére
na ma sikerült elmenni a 6800-ért. megvan, fasza. nagy a boldogság. kicsit fura, hogy a joy nem megy be középen (olyan, mint a 3200, h. csak 4 irnyú...
) de amúgy szuper darab. végre kihasználom a 200 ingyen sms-t.
anno nekem is kellettek a szarok, de ki azért nem dobom őket.
Pastika: én nálam változó. eddig Benefon ESC volt, most lesz a 6800, mellé van egy Nokia 3200, de azt is cserélem, vagy 7250i, vagy 9110, vagy 6680, vagy akármi..
az egyetlen biztos pont, az az 5310, csak azzal meg nem telefonálok, mert csak egy félig lejárt (hívást már nem indít, nem fogad, de feltölthető) 30-assal használok, zenehallgatési célra. (mert én szegény gyerek vagyok, nekem nem tellik Mp3 meg MP4 lejátszóra. én kénytelen vagyok 3 telefont használni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A régi siemensek közül szinte mindet lehetne használni,ezeknek a legjobb az akksijuk.
) de amúgy szuper darab. végre kihasználom a 200 ingyen sms-t.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)