- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #22272 üzenetére
Karc, kidörzsölődés, horpadás, árnyékolás. Csupán ennyi... Ne gyere azzal, hogy te vigyázol a telefonodra, mert az "nem rendeltetésszerű" használat! Egy polikarbonát váznak / háznak ezek meg sem kottyannak.
Mindamellett, ha szép telefonokról van szó, a fém szinte mindig velejárója. -
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #22244 üzenetére
E61-em és E61i-m van, meg tudom majd mutatni, ha pesten jársz, és nem sürgős. E61i kb olyan, mint E90. kellemes használni, de ha van újabb, akkor
Amúgy jobb, mint az összesűrített gombsor, (a sima E61-est vagy fél évig használtam) és nagyon szerettem, de ha van újabb, az sztem jobba 450-est linkelem havernak, hátha viszi
-
meroly
veterán
válasz
stufen2 #22227 üzenetére
Igen, volt valami minimális hardveres javítás rajta, valahol a végfok környékén, ugyanis azért ette az akkut, mert leárnyékolta saját magát (faraday kalitka) és ehhez egy kis szoftveres frissítés.
Régen nagyon sokat foglalkoztam vele, volt egy miskolci villamosmérnök tanár, ezen a fórumon futott doki néven, aki a sima 8800-t is át tudta alakítani black tudásúvá. -
Mulderpapa
aktív tag
-
-
Zotykoresz
tag
válasz
stufen2 #22056 üzenetére
Biztos sikerülni fog! Hajrá!
Én ezzel a technikával cseréltem egy 4GB pendrive memóriáját. A lehetőségekhez képest elég jól ment -
tolts.hu
őstag
válasz
stufen2 #21721 üzenetére
ezt inkább itt [azonnali fáradt_gőzös_kérdések_órája]
-
meroly
veterán
válasz
stufen2 #21382 üzenetére
Reméltem
Ez volt igazi vibriphóne Siemens M30
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #21275 üzenetére
Szerintem nem sokat. Nekem van egy, ment, aztán meghalt. Igazából ennyi. könnyen lehet, hogy zárlatos lett, kis kóbor áram megcsapta, és annyi... Telefont is csak ESD szigetelten lehetne szerelni
Nekem már pendrive-om halt meg, mert párszor kihúztam -bedugtam egy kikapcsolt gépbe.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy megoldottam egy kártyát, de ott teljesen más volt: S40-ben jelszóval védett MMC-t nyitottam Symbiannal (N70) de mivel az meg érzi a kártyafedél nyitott állapotát, le kellet bontani a fél teleont. de az a kártya ment, csak jelszavas volt. -
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #21221 üzenetére
Tudod, a Pannónia T5 is tucatmotor volt anno, most meg gyári, nem restaurált, hibátlan állapotút nem kapsz sehol... Azt sem nézem hülyének, aki 5 milliót is adna érte.
Az én szememben egy kopott gyári is sokkal többet ér, mint egy gagyin, típusidegen, utángyártott alkatrészekkel, felújított. Mint egy telefonban Technokol-lal való ragasztás...
Egyébként ha hiszed, ha nem, van ritka 5110-es. Úgy hívják: nullperces...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest