- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
A korai kínaiaknak botrányos, 3210, 5110 volt az utolsó jó amit fel lehetett használni, amik utána jöttek 3as széria, 6os széria, 7es széria ezek kriminálisak, de majd meglátod a 6810esen mennyire gagyi, de a top 5 leg szarabb minőségűben benne van, az E és N sorozat jó volt az elsők még gyengébbek, de a vége nagyon minőségi, de érdekes az 5ös széria végig jó, a 9es szódával elmegy kivéve a 9000es az egy az egyben eredeti telefon, persze vannak kivételek a 7600 pl szép, a 2es, 1es sorozat se rossz, de a 6os széria ami a legvacakabb meg a 7es, a 8asból szinte minden meg van, azok jók, de amit fel lehetett használni az a 8110, 8810, 8850 és társai 55, 90(gondolom én hiszen ugyan akkoriak), 8310, a 8210est meg a 8250est nem tudom, mert az nincs, de valószínű azok is, a többi nem használható fel bárki bármit mond, az csak a pénz lehúzásra megy, vagy nem eredeti dummy ház van rajta. Illetve Ksparrow azt mondta jó az 5100-é is, de nem néztem nála, mármint felhasználható a burka.
-
stufen2
aktív tag
Jó ha egyáltalán szét tudod szedni sérülés mentesen, annyira silány minőségű a gyári burokhoz képest, úgy hogy én nem foglalkoznék vele, nem sziloplaszttal ragasztották össze hanem műanyag ragasztóval a kínai dummykat és ez is az, én egyszer egy ronda 7650-ből raktam át egy szép 7650-be a súlyokat, mert abban nem voltak, az kínai volt de szét lehetett szedni, de a 6810 és a 6800 is a gyengébb, gagyibb minőségű dummyk közé tartoznak. Arról nem beszélve, hogy a belső szerkezetük a kínaiaknak nem olyan, mint az eredeti telefonoké, amelyikben van súly ott pl a középkeret az előlaptól, vagy a hátlaptól ilyen kis távtartó oszlopokkal van kiékelve, gondolom, hogy ne hajoljon meg a műanyag, mert nagyon vékony, ahol meg nincs súly ott meg olyan, mint egy lufi belül nincs semmi. De a lényeg, hogy a kínaiak mintha pillanat ragasztóval lennének összerakva, megbontani se lehet némelyiket, meg "puha" nagyon a műanyag is amiből csinálták őket, ha netán alá is tudsz nyúlni egyből felsorjásodik a széle.
-
arkades
senior tag
Az a baj, hogy a mai napom tuti, szabad de a szombati még nem biztos. Úgyhogy most elmegyek úszni egyet, aztán irány a körút. Egyébként nem eladni akarok. Szeretnék használni egy E66-ost de sajnos T-mob függő, ami nekem nem jó. Ez ügyben akarok beszélni egy hozzáértővel. Itt Csepelen három szervizessel is beszéltem de valami állítólagos szerver leállás miatt nem tudták megcsinálni. De köszi az ajánlatot, legközelebb összehozzuk és iszunk egy kávét.
-
Dr.Zoo
őstag
Akkor gondolom ezen még a simbian megy..
Első okostelefonom egy ájfón 3G volt, azt imádtam, a tapikijelzője is jó volt, mindent oda tett ahová én ütöttem, a sanyinak egy esemes megírás (nekem) 5 perc, mert vagy ki akarja találni mit írok, (kikapcsoltam) vagy javítgat, (eztis) vagy szimplán nem arra a bötűre megy, amit én kinéztem... Kiidegel.
(kimaradt: nem, már nem szeretnék ájfont, mert mindenkinek az van, vagy annak a klónja, oszt kivagyok attól is.
hiába no, öregszem..)
-
-
-
-
KSparrow
őstag
Hát nekem elment volna a core2duo 6300-ason (2X1,86GHz) 2GB rammal... de nem erőltettem. A 8magost is meghúzza azért, melegedik kicsit a ház, a gyári venti meg csak visít max fordulaton
nyilván majd kell egy másik. Az ATI radeon HD5750 videokártya maradt a régi. De inkább egy Xbox 360-ast javaslok én is, arra nem csak GTA IV van, hanem GTA V is
-
-
-
Lasy
veterán
Miért lenne egyszerűbb?
Mint látod a magyarított progikhoz is simán működik, semmi gond nincsen vele.Mert ha valaki vesz n400at akkor előbb ír nekem hogy megvan, minthogy levegye onnan.
Miért is zavarjalak hajnali 3kor, mikor én is ki tudom törölni? -
-
Dr.Zoo
őstag
-
-
-
Sucuka
senior tag
Amit nem árt tudni:
A DCT3-as Nokiákhoz két féle kábel kell, valamint egy olyan gép, amin XP vagy alacsonyabb oprendszer fut.
A két kábel a következőF-BUS/M-BUS kábel: Ezzel lehet a különböző szervíz-funkciókat véghezvinni (tesztek, függetlenítés, logoküldés telefonkönyv-backup stb)
FLASH-kábel: Ezzel lehet a flash-elést (szoftverezést elvégezni)A két kábel abban különbözik egymástól, hogy az F-BUS/M-BUS kábel normál COM (soros) porta csatlakozik, a FLASH-kábel meg nyomtatóportra (LPT)
Ezen felül a flash-eléshez szükség van XP-alatt egy Userport nevű driverre is, különben a flasher-programok nem tudják "megszólítani" a printerportot.
Csak mielőtt bárki csalódott lenne, hogy miért nem sikerülnek dolgok.
-
Sucuka
senior tag
A DCT3-as telókra rengeteg ilyen szoft létezett/létezik. Azokkal nagyon sokmindent lehetett csinálni. Főleg a 3310 volt brutál módon tuningolható. A 6310i már DCT4 és ahhoz nem voltak ilyen holmik. Maga a telefon generációjának "élete" nagyon rövid volt, hamar jött a BB5, így nem készültek buheraprogik hozzájuk, csak pár darab...
-
bunkomen
aktív tag
Hát akkor elég ritkán, mert vaterát napi többször is bújom és nem nagyon találkozok újvárosi eladókkal ilyen területen. Egy srácot ismerek aki gyűjtögeti a telefonokat, de neki már nincs olyan Nokiája amitől megválna és nekem ne lenne meg. Elcseréltünk mindent amit tudtunk
Jut eszembe egy kis szakmai kérdés... a másik topicban a madár se jár, ezért itt is megkérdezem:
Lenne pár telóm amiknek nem jó a szoftvere.
Nokia 3650, 7610, N-gage - bekapcsolásnál nokia logonál megállnak
Nokia 9300 - rossz szoftvert tettek rá, orosz lett és a belső kijelző nem bootol beMeg tudnám ezeket itthon csinálni? Mi szükséges hozzá? Illetve egy tutorialt tudna valaki linkelni?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest