Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Közérdekű közlemény
Tisztelt Fórumtársaim!
Lenne egy ötletem, ami véleményem szerint működőképes, kivitelezhető, és igencsak praktikus.
Sokszor látom, hogy XY ,,ezt'' vagy ,,azt'' keres, és néha jön rá válasz, néha nem, én is sokszor voltam úgy, hogy valami épp nagyon kellett, és külső segítséget kértem a beszerzéshez. Nevet nem említek még véletlenül sem (minolta5), de volt olyan fórumtárs, aki tudta, hogy szeretem a WCDMA-s Nokiákat, és amikor ilyen a keze ügyébe került, akkor felhívott, hogy szükségem van-e rá. Én meg örültem mint majom a farkának természetesen.
Azt ötlöttem ki, hogy mindenki összeírhatná magának, hogy milye van, illetve mire van szüksége, és én ezt egy blogban folyamatosan frissítem.
Tulajdonképpen egy retro telefonos ''adatbázist'' hoznék létre, ahol nem csak azt lehetne megadni, hogy mid van és mi kell, hanem hogy mihez értesz, hol laksz (biznisz szempontjából), és milyen telefonokat gyűjtesz. Első elgondolásra valahogy így nézne ki a dolog:
Nagy szerkesztgetést ne várjatok most mert telefonról írok, és nem gépről vagyok-----------------------------------------------------------------------
Felhasználó: Bugyibuci937562
Lakhely: Nyizsnyijnovgorod
Amiket gyűjt: Piros samsungok (jelenleg 15db van.)
Amihez ért: DCT4 tuning
Felszereltség: Flash kábel DCT4 és BB5 telókhoz.
Felesleg: 3210 panel, 3310 kijelző, Samsung S100.
Kell neki: 3210 billentyűzet, Sony J6, nokia 6310 bekapcs gomb.
----------------------------------------------------------------------
Később pedig mindenki csinálhatna egy blogbejegyzést, amiben benne van egy két fénykép a gyűjteményéről, majd a blogbejegyzésének linkjét a neve mellé tenném, hogy mindenki láthassa a büszkeségeit.Szerintem az ötlet megvalósítható, és akkor mint mondtam, ahogy időm engedi én folyamatosan frissítgetném eme blogbejegyzésemet. Várom mindenkitől a pozitív, vagy negatív kritikákat. Ha valaki pedig nem szeretné hogy bárki is pü-ben zaklassa, azt pedig a blogbejegyzésben feltüntetem.
ennek a posztnak a címét elküldöm az általam ismert akrív fórumtagoknak is, hogy tutira mindenki megkapja, ha esetleg pár napig nem jön, és nek olvassa végigva fórum új hsz-eit.
MurdR
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest