-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #25535 üzenetére
Pont fordítva, egy proto na nem is sokkal de valamivel többet ér mint egy sima telefon, hiszen egy gyűjtő i darabnak nem az a lényege elsősorban, hogy hibátlanul működjön, hasnem , hogy minél különlegesebb legyen vagy ritka. Nekem szerencsém volt mert pl a 7600át 8000ért vettem, a proto 7600át meg 2000ért. És bár nem szándékozom eladni, ha kenyérre kéne se adnám 8000ért oda, minimum 12000. Ericsson r520 proto simán elment anno 25000ért (nem én adtam el), pedig abból azért akadt akkortájt, nekem kapásból 3 van.
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
stufen2 #25479 üzenetére
Szépek, elfogadnám őket.
Ezek a mai szerzeményeim. A 7373-nak repedt a kijelző plexi és biztonsági kódot kér, de egy ezrest megért így dobozosan. Eddig még nem sikerült megoldanom a kódos dolgot. Az a baj, hogy BB5-ös.
Az N-Gage-nek meg felül a gumit le kell ragasztani, mert megnyúlt. -
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #25442 üzenetére
Kösz, nem. Asszem tavaly sikeredett olyan jól egy kolléga szilvesztere, hogy 7600-ája bánta. Meg azt nem használtam, nem ismerem annyira. Ezért gondoltam E90-N86-8850 trióra. De a legegyszerűbb az X7 lesz, viszek OTG-t, és ha nem bírja a 808, akkor "vérátömlesztéssel" tölt rá kicsit az X7
-
stufen2
aktív tag
-
MurdR
veterán
válasz
stufen2 #25418 üzenetére
Hát mindegy, egy ezrest megér azért
nem cserélek házat meg ilyenek, csak eljátszottam a gondolattal.
Nagy amúgy a szórás a dummyk között minőségben? Tehát van olyan, amelyiknek igazából ugyan az az anyagminősége mint a remdes telefonnak? (Eddig csak 8800val találkoztam ami ilyen, de nem nagyon foglalkoztam dummykkal) -
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #25417 üzenetére
esetleg a plexit tudod használni, de érdekes a 6800-nak a belső gombjai, nyomkodhatók a 6810-esé nem valószínű nincs bent a légrugó, kivitelre mindkettő nagyon kínai, a képernyő alatti flip érintkező dupla csíkos rész is nem réz hanem festett
az előlap tetején kétoldalt a dupla csík már meg is kopott, pedig én vettem ki a dobozból, karcmentes és kb 10 szer ha ki lett nyitva
-
-
-
-
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
stufen2 #25136 üzenetére
Egy blogban le lehetne vezetni mindent, és lehet hogy a bejegyzés több oldalas lenne, de azt nem kell minden nap olvasni. Néha átfutja az ember, és akkor tudja, ki hányadán áll. És ha XY lát egy olyan cuccot valahol ami Z-nek kell, akkor azt jelzibaz illetőnek. Utána Y is biztos lehet benne, hogy XY is ugyan így fog tenni alkalomadtán.
-
-
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
stufen2 #24898 üzenetére
Te tetted bele, vagy így vetted? Nokix script kell hozzá, meg flash-cuccok, ezt tudom. Van nekem is rahedli script, csak 3310 nincs most, hogy kísérletezgessek
Látom, van fulldobozos Garmin NavTalk GSM-ed. Nekem is van, makulátlan, dobozos, adatkábellel és headsettel együtt
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #24900 üzenetére
Pont hogy utálom a flippeseket És egy ilyet ár alatt elfogadnék, annyira nem kell. Én hagyományos kialakítású, két sávos monocrom telefonokat szeretem. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ilyeneket gyűjtők. Főleg, hogy az majdnem összes általam ismert ritkaság megvan ezekből. Ha csak olyan telefont gyűjtenék amit szeretek, akkor nem lenne egyetlen szarszung sem gyűjteményemben, ehhez képest most számoltam, 9 ritkaság van meg a márkától.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #24828 üzenetére
ugyanaz. A 7280 tárcsámmal átvágtak, a gyári hibás termket nem cserélték ki (tuti anyaghibából ment szét a szalagkábele, nem én vágtam át), de az N79-re már jó cuccokat küldtek. Régebben hallottam gyárinak hirdetett UGY termékekről velük kapcsolatban, de nem találkoztam ilyennel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged