- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #9589 üzenetére
Utána néztem csak a tartozékos képeket...nekem is ott ugrott be,hogy valószínűleg nem 'szimpla gyűjtő';vagy az,csak full fanatic.
A 'tétel' a darabszámra,teljességre meg igényességre utalt inkább...nem kell ahhoz Svájcban élni,hogy valaki akár egyben megvegyen egy ilyen gyűjteményt;ez nem képvisel olyan hatalmas értéket ( persze nekünk 'pórnépnek' ez is nagyon erős ) pl a műtárgyakhoz képest. Csak ebből nehezebb egy ilyen,szinte teljes gyűjteményt összeszedni,gondolom. -
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #9586 üzenetére
Ez csak szimpátia alapon ment...volt egy T36 proto-m,sajnos nem működött,és voltam olyan idióta,hogy nem tartottam meg...
R380 összes verzióját meg így képen még sosem láttam együtt,szóval nekem ezek voltak a tutik.
Gondolom nem most kezdte gyűjtögetni őket az arc...nagyon komoly tétel ! -
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #9417 üzenetére
Szerintem a 8210 meg a 3510i nagyon nem egy kategória...mikor kijött a 8210,hát nem lehetett vele Dunát rekeszteni,ellentétben a 3510i-vel. Arra próbáltam csak célozni,hogy kicsit furán fest több üzleti ill. prémium kategóriás teló közt...legalábbis nálam kilóg,de hát én nem vagyok komoly gyűjtő,nekem ez tűnt fel,mikor megnéztem a képeket. Ennyi.
Amúgy ez a 3510i szép a maga nemében,nincs is ezzel gond. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
pszili8 #9358 üzenetére
Mit vett tőled Pinusz? Egy romot, hogy fullosként eladhassa?
Minolta linkjének hála érkezik a gyűjteményembe: Ericsson T39
Úgy néz ki hogy lesz:
Sharp GX-17
Nokia 1600
Nokia 6150
Alcatel Easy (x2)
Motorola CD930
Alcatel Easy DBSajna egyik se Ericsson, de olcsón jutok e pakkhoz.
Most üzletelünk privátban.
-
selenge
tag
válasz
pszili8 #9335 üzenetére
de egy sima szívót ne hasonlíts össze a td-vel... a turbo rengeteget számít, pont 2liter körül...
tudom, hogy a láb i8s számít, ha nem kellett előzni, akkor mindíg 2,5-3ezernál váltok (ugyanígy a 2000es 136lovas vectrámban is-amit nehéz megállni
)130nál max lejtőn ment többet amúgy
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9320 üzenetére
Igazad van
Hisz most mindenki 8850 és 8910 lázban ég,mindenki felvásárolja őket,így tele lessz a piac,na meg egy idő után unalmas lessz.
Az enyém S45i egy simából vettem ki a kijelzőt.Gyönyörű olyan bézs színű
SL45 van 2db-om,de egyik sem működik
ME45 most egy sincs ,2hete adtam el 3db-ot 3k-ért (hibásak voltak)
Nálam jelenleg az SL55 a favorit,mióta megvan minden nap a kezembe veszem és nyomkodom egy keveset.Nagyon dúrva,hogy ilyen pici telefont tudtak alkotni akkoriban és még nem is kényelmetlen.Próbáltam vele sms-t írni és egyszer sem nyomtam félre,adtak egy törést a gomboknak,amitől könnyebb sms-t írni
Neked is gratula az SL45 "csomagodhoz" hozzá való dokkolót még nem is láttam
Na igen ugyanaz csak az ME45 csepp,por és ütésálló,ezért is kedvelték/kedvelik annyian az emberek. -
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #9293 üzenetére
abban lehet tudok segíteni. mert a régi gépembe nekem is az kellett (Canon Power shot a40, szintén 2 mpixel)
Anevemearl: akkor az akku halott. nekem megy ugyan még egy napot (amikor megvettem, akkor egy hetet is ment) használat nélkül, de valahogy nem maradt meg. (pedig kedvencem, szemem fénye a kicsike. ) -
golya32
senior tag
válasz
pszili8 #9203 üzenetére
Jaa arra gondoltam, ezt írta:
A fogadatlan prókátornak tudod hol van a helye?
Remélem.
Ha a tudatlanság fájna akkor ordítanál.
Olyan készülékeket adtam már el a Vaterán olyan áron amiről te még csak nem is álmodsz
Amikor irígy, tudatlan, lyukaszsebű emberek csorgatják a nyálukat a cuccaim után mindíg röhögök egy nagyot.
A szánalom vagy a sajnálat miatt?
Nem is tudom.
pfff... -
selenge
tag
válasz
pszili8 #9147 üzenetére
nekem egy 90es évjárató honda cbr 600f1em van...
sajnos bexart a hajtókar, most várom a tavszt és szerzek egy donort hozzá, komplett blokkcsere, aztán hajrá :d imádom azt a járgányt, niylván más kategória,mint amiről eddig szó volt, de 20éves és simán tartja a maiakkal a tempót
van oldtimer-motoros fórum itt?
ha nem nyissunk egyet
-
fullextra
tag
válasz
pszili8 #9135 üzenetére
autó...
nem szeretnélek elkeseríteni, de magamból kiindulva ugyanaz az érzés fog elkapni, mint itt..
ha megfogadsz egy tanácsot: nem írod a költségeket, így a végén nem fogod a fejed, hogy tejóóég... ebből mi minden mást/jobbat lehetett volna venni...
és mindez az igényesség, gyári állapot keretein belül maradva... -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9147 üzenetére
Na igen kinek mi a drága.Haver a 350-es működőképes Jawat valami 25-ért vette és minden gyári volt rajta.Arra akartam célozni,hogy egy autó már nagy falat.Motor még nem annyira költséges,mert kevés dologból áll,persze ezt is típusa vállogatja
Nekem a nagy állmom egy P10-es oldalkocsis Pannónia
De egy dupla kipufogós 350es Jawa-val is megelégednék
Na előtúrtam a Suhl-t
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9142 üzenetére
Nekem is tetszenek a régi veterán autók és én is gondolkoztam egy rendbetételén,de az a baj,hogy nem értek hozzá,az meg,hogy szerelőhöz viszegessem annak semmi értelme.Na meg egy autó rendbetétele nem igazán olcsó mulatság.A telefonokra költött összeg eltörpül mellette.A régi motorok meg na igen...
Gyönyörűek.Havernak van egy dupla kipufogós 350-es Jawaja még én adtam neki egy zsír új űlést meg egy zsír új csepp tankot ami addig még benzint soha sem látott.Ha bejön ez a törvény,hogy B-s jogsival lehetlesz 125cm3-es motort vezetni,akkor elgondolkozok egy MZ megvételén és átalakításán,de igazi nagy álmom egy eredeti állapotú oldalkocsis pannónia.Ha nem felejtem el akkor még ma felrakok egy képet egy Simson Suhl-ról (gardán meghajtásos) amit idén nyáron láttam itt Debrecenben.Egyszerűen gyönyörű volt
-
selenge
tag
válasz
pszili8 #9135 üzenetére
hát, az autó az nem lesz egyszerű.. egy tanust anno majdnem vettem, ami chargeresen volt megoldva
de ezt én is szívesen bevállalnám és kicsit megmorcosítani, mustang stílusban
amúgy tavasszal egy pannonián álmodozom, amit vagy oldalkocsisan megcsinálni, gyerek, anya bele, és uccu neki
, vagy egyilyet építeni belőle
vagy mindkettőbár amim van motor az is lassan ot lesz
-
Obito1
csendes tag
válasz
pszili8 #9066 üzenetére
Hogyérted hogy rosszul? Hát én úgy csináltam hogy először feltöltöttem az akkut egy ericsson tötővel( olyan régi multitöltővel) Akkor utánna be kapcsolt és működöt kb 5percig(!!!) és utánna lemerült.Azután megint feltöltöttem azzal a töltővel, de amikor be kapcsolnam már csak "nyöszörgött". Léci ha te vagy valaki tud segíteni, vagy van ötlete irja meg, mert nem túl gyakori ez a teló manapság és nem szeretném a kukába dobni:S
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest