- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitya1977
újonc
válasz
Earl_Muttley #9501 üzenetére
Szia,
először is BÚÉK mindenkinek :-)
másodsorban, ha esetleg megkérdeznéd, tud-e eladó N6081-es kézibeszélőt, tartójával, azt nagyon megköszönném!
Előre is!üdv,
vitya -
Vitya1977
újonc
Sziasztok retróteló arcok,
új vagyok itt, nekem is van egy kb. 30 db-os teló gyűjteményem, ezeket nem célirányosan keresve vásároltam/kaptam, de most konkrét típust keresek. Visszaolvasva 1 hónapot, azt is tudom, kinek van ilyen
Segítségeteket szeretném kérni egy Nokia 6081-es készülék beszerzésében. A kézibeszélőn és tartókonzolján kívül mindenem megvan, már csak ez hiányzik. Fontos, hogy szép állapotú és működőképes legyen, autóba szeretném beépíteni. Ezért a készülékért cserébe fel tudok ajánlani egy hasonló kaliberű, 1989-es 7-es BMW-ből származó Motorolát, vagy egy 1996-os 7-esből származó gyári BMW kézibeszélőt. Vagy, ha egyik se jó cserébe, akkor természetesen kp-t.
Kérném, hogy ha tudtok ilyenről, ami eladó, esetleg saját gyűjteményből eladnátok, keressetek meg pü-ben.Segítségeteket előre is köszönöm!
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest