- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz
ferret77 #33059 üzenetére
Nekem egy kicsit az jön le, hogy bosszús vagy, amiért elvitték előled, ráadásul még keresni is akar rajta.
Töltő, füles, akku amit beleadott, plusz ugye ha elment érte, az is költség.
Ha valóban új, és nem felújított, szerintem megérhet 20 körül, mondjuk doboz nélkül van, így talán alatta.
Aki a hagyományos vonalat kedveli, ráadásul ütésállóban és újat szeretne, akkor annak ez nagy kincs.Nem, nem én árulom...
Annak idején nekem is volt, szerettem, de nem bírtam megszokni a kis kijelzőt.
A "szokásos" kijelzővel rendelkező Symbianos telefonokról valahogy visszalépésnek éreztem. -
-
orion1025
őstag
válasz
ferret77 #33025 üzenetére
Ezer köszönet!
Ha megjött az új bekapcsoló gomb, akkor ki is próbálom, addig ne akarok a telefonra új szoftvert rakni, hátha kikapcsol frissítés közben, mivel randomban szokta ezt művelni. Olyan ROM-ot merre találok, amiben van magyar nyelv támogatás is? Vagy az NSU féle letöltöttet hova rakja?
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #33008 üzenetére
Én is egyből írtam rá, mondom 2-be elhozom. Nem! Oké lett pénzem másnapra, gondoltam írok neki hogy postázhatja is. Erre nézem 10ezer. Írtam, hogy most ez komoly? Igen. Vissza se írtam mondván hogy fogyatékos. Tegnap kaptam tőle egy levelet: Üdv, Megváltozott a hirdetés, a készülék bizonyítottan működőképes és jár hozzá 2 kifogástalan akkumulátor is. A készülékre nagyon nagy az érdeklődés. A megváltozott ár tekintetében: érdeklődik még?
Azt mondja nagy az érdeklődés.... persze
Jobban járt, hogy inkább vissza se írtam. De nézd meg a többi termékét. Nagyon komoly. Volt egy N78 50ezerért, de már nincs fent biztos elvitték akkora volt az érdeklődés
-
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #32374 üzenetére
A vitrinjeid ismét elgondolkodtattak egy átrendezésen. Olyan sokáig néztem a szobámat, hogy rájöttem ha az állólámpámat áthelyezem (egy sokkal jobb helyre) akkor szabad lesz a mögötte levő falfelület. Ez meg is történt. Már csak össze kell dobnom egy 50x120cm körüli vitrint és mehet fel a falra
Most oda vagy berakom a téglafonokat és felszabadul az ágyam fölötti polc - amire újra tudok pakolni ezt-azt - vagy pedig a nagy tömegből átteszek oda jó párat és nem lesz zsúfoltság.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #32371 üzenetére
Irigylem, hogy elférsz így is
Nálam esélytelen, nokiák fele vitrinben, a többi már nem fér el 2 cipős dobozban, a másik márkák meg 1 nyomtatós és 7 cipős dobozban.
Anyám hív. Mondom mi van már megint... Vater elutazott és pakolja a szekrényeit, én csak úgy nevezem "lomtalanít", hozzáteszem mindig szeretek ilyenkor otthon lenni, mert egy csomó fasza dolgot, lehet lenyúlni tőle ilyenkor
. Eszméletlen dolgokat képes felhalmozni a szekrényeiben a két kozmetikán és egy női részleges média markt-on kívül. Lényeg, hogy hív, hogy talált egy telefont. Na felcsillant a szemem, hazamentem. A miután megvette sose használta a szekrényében dugiszálgatott egy SE F100i Jalou-t
.
Szerintem én töltöm fel most először.Szerk: Most meg egy 6101 es dobozt mindennel hozott (a telefont meg tudom hol van)
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #31710 üzenetére
Itt Kanizsán egy boltban találtam, csináltattam helyettük haverral, perforált alu hulladékból olyan tartót amilyen az egyik képen a nagy átlátszó nokiás tartó, mert volt a vitrinben olyan a csávónak, de egy fél éve is cseréltem vele, de már nincs neki több, ezt is csak azért adta oda, mert az alu tartók tetszettek neki és emlékezett rám, elsőre elzavart, de amikor felemlegettem neki, hogy cseréltünk már akkor egyezett bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest