- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagymas7up
tag
Sziasztok!
A facebookon létrehoztam egy retro mobilos csoportot. Egyelőre teljesen friss, de akit érdekel az csatlakozzon és töltsük fel együtt tartalommal. Minden jöhet. Képek, tapasztalatok, tippek-trükkök, adás-vétel, minden!
Egyedül a politikát és a trágárságot nem tűröm el.
Akit érdekel: -
hagymas7up
tag
Sziasztok!
Mennyit ér egy tökéletesen működő Nokia 6310i? Kerestem itt a Hardveraprón, de nem árulnak egyet sem.
-
hagymas7up
tag
-
hagymas7up
tag
Ezt pedig nektek találtam. Iszonyatos mennyiségű Nokia kód. Biztonsági kód resettől az operátor logó nullázásig ....... sok van.
Hátha a 6600ra is találsz Life Timer megoldást. -
hagymas7up
tag
válasz
Mulderpapa #32418 üzenetére
Úúhhhh. De jó volna! Ez nem drága. Mondjuk néztem mi van még az eladónak és egy Aino, de az tényleg horror 5ért.
-
hagymas7up
tag
válasz
quailstorm #32340 üzenetére
Csak volt. Egy röpke hsz erejéig. Bocsánat
-
hagymas7up
tag
-
hagymas7up
tag
Háhhh! Képzeljétek mit találtam ma egy lakótelepi kuka tetejére kirakva! Bár nem telefon, de retro rendesen
Commodore C64Anno első számítógépem volt
Kár, hogy csak a gép, tápegység meg minden nélkül. Ha esetleg valaki tud hozzá nekem tápot, akkor tudjátok... PÜ -
hagymas7up
tag
válasz
stufen2 #32281 üzenetére
Nekem volt CX65 és az ugyanez volt, csak szürke és nem smileys a gombsor. Ez annyiban különbözött, hogy fény és hang jelekkel érzelmeket fejezett ki attól függően, hogy milyen jelet kaptál üziben. Így a funkció csak két azonos típus között működött, meg talán a többi 60as, 70es szériás Siemensel. Bocsánat, tudom, hogy nem lettem kérdezve, csak gondoltam leírom érdekességnek.
-
hagymas7up
tag
válasz
zorzy4 #32267 üzenetére
A kolléga által ajánlott megoldást fogom választani: Nokia 450.
De úgy érzem, hogy a Siemens S10 (active) is, illetve az OT Com is megizzaszt majd, mire begyűjtöm. De az S3 siemens lenne a legfontosabb, ha azt tudtok akkor kérek mindenkit, hogy jelezzetek nekem privibe. Olyan volt 1. telefonom anno, svájcból hozta egy csóka a feleségének, de annak meg nem kellett és 80.000.-ért adta oda, és ha jól emlékszem 75ezer volt a belépés egy Eurofon 1es csomaggal a Westel900-nál.
-
hagymas7up
tag
Sziasztok. Itt osztanák 2 telefont, ezek meg mik? Hátha valaki tudja.
Azt vágom, hogy Nokia, de ez kiköpött 1611 csak már a modern menüvel 2 softkeyel.
A felsőn meg a középső a secret!
WTF!!???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest