- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagymas7up
tag
válasz
sz.balazs.95 #33563 üzenetére
Köszönöm
-
hagymas7up
tag
Sziasztok!
A facebookon létrehoztam egy retro mobilos csoportot. Egyelőre teljesen friss, de akit érdekel az csatlakozzon és töltsük fel együtt tartalommal. Minden jöhet. Képek, tapasztalatok, tippek-trükkök, adás-vétel, minden!
Egyedül a politikát és a trágárságot nem tűröm el.
Akit érdekel: -
hagymas7up
tag
Sziasztok!
Mennyit ér egy tökéletesen működő Nokia 6310i? Kerestem itt a Hardveraprón, de nem árulnak egyet sem.
-
hagymas7up
tag
-
hagymas7up
tag
Ezt pedig nektek találtam. Iszonyatos mennyiségű Nokia kód. Biztonsági kód resettől az operátor logó nullázásig ....... sok van.
Hátha a 6600ra is találsz Life Timer megoldást. -
hagymas7up
tag
válasz
Mulderpapa #32418 üzenetére
Úúhhhh. De jó volna! Ez nem drága. Mondjuk néztem mi van még az eladónak és egy Aino, de az tényleg horror 5ért.
-
hagymas7up
tag
válasz
quailstorm #32340 üzenetére
Csak volt. Egy röpke hsz erejéig. Bocsánat
-
hagymas7up
tag
-
hagymas7up
tag
Háhhh! Képzeljétek mit találtam ma egy lakótelepi kuka tetejére kirakva! Bár nem telefon, de retro rendesen
Commodore C64Anno első számítógépem volt
Kár, hogy csak a gép, tápegység meg minden nélkül. Ha esetleg valaki tud hozzá nekem tápot, akkor tudjátok... PÜ -
hagymas7up
tag
válasz
stufen2 #32281 üzenetére
Nekem volt CX65 és az ugyanez volt, csak szürke és nem smileys a gombsor. Ez annyiban különbözött, hogy fény és hang jelekkel érzelmeket fejezett ki attól függően, hogy milyen jelet kaptál üziben. Így a funkció csak két azonos típus között működött, meg talán a többi 60as, 70es szériás Siemensel. Bocsánat, tudom, hogy nem lettem kérdezve, csak gondoltam leírom érdekességnek.
-
hagymas7up
tag
válasz
zorzy4 #32267 üzenetére
A kolléga által ajánlott megoldást fogom választani: Nokia 450.
De úgy érzem, hogy a Siemens S10 (active) is, illetve az OT Com is megizzaszt majd, mire begyűjtöm. De az S3 siemens lenne a legfontosabb, ha azt tudtok akkor kérek mindenkit, hogy jelezzetek nekem privibe. Olyan volt 1. telefonom anno, svájcból hozta egy csóka a feleségének, de annak meg nem kellett és 80.000.-ért adta oda, és ha jól emlékszem 75ezer volt a belépés egy Eurofon 1es csomaggal a Westel900-nál.
-
hagymas7up
tag
válasz
sz.balazs.95 #32261 üzenetére
Hmmm. R380s
Volt egy karcmentes példányom, csak kb 10éve volt.
Akkor szerintem ezt az IBM készüléket gyorsan kiverem a kis buksimból, mert, ha be is szerezhető, tuti csillagászati ára van.bunkomen: tetszik ez a teló! Mennyire ritka?
-
hagymas7up
tag
válasz
sz.balazs.95 #32258 üzenetére
Köszi
Igazából mi ez az IBM cuccos, telefon? Régi telefonok közt otthonosan mozgok, de erről még nem hallottam soha.
Ksparrow: köszi! Akkor ez végül is egy amolyan öszvér szerű dolog. Még a régi külső, de az újabb SW.
-
hagymas7up
tag
Sziasztok. Itt osztanák 2 telefont, ezek meg mik? Hátha valaki tudja.
Azt vágom, hogy Nokia, de ez kiköpött 1611 csak már a modern menüvel 2 softkeyel.
A felsőn meg a középső a secret!
WTF!!???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest