- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #28413 üzenetére
Ja ezt a fajtát ismerem. Mondjuk ha idegeneknek kínálom, nyilván én is teszek rá valamennyit, de általában nem azért veszek telefont. hogy eladjam.
Egy szép összeget én is tudnék mondani ha összeszámolnám. Ami pedig a darabárat illeti, nálam is van ugye amit pár százért vettem de akár 10000et is ér, de nem derogál ki adni egy 10est sem ha olyan a cucc. Mondjuk nálam ez a plafon, miniállbérből gyerek mellet ez is szép. Ne feledjük hogy sok itt a diák, és a keresetünk sem egyforma. Nem várható, hogy mindenki az ebayról rendeljen 20-30 ezrekért, meg hát az nem is művészet. Télen hajnalban, sötétben, a szemerkélő havas esőben kimenni a piacra, és kiguberálni a csöves cuccai közül az értékes telefon, na az valami
. És nem csak az az élmény hogy fillérekért kapja meg az ember.
-
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr Dee #28385 üzenetére
Nekem hiába mondod, mert nincs eladó, csak ami nem megy.
(#28386) bunkomen: a gombsor mindenképp szebb, de az előlap még le van lakva, fényes. Mondjuk az enyém meg új, rajta a gyári fólia, szóval anyagában még érdes, zsebben nem volt soha.
Ja és van egy új kék is, az bliszterben, egy szintén fóliás-bliszteres 8110 új előlappal -
Sucuka
senior tag
válasz
Dr Dee #28346 üzenetére
DCT-3 Nokiákon nagyon szívesen, bárkinek. Még akár extrákkal is. Úgy értem, plusz játékok, és funkciók szoft-ba integrálása, meg ilyesmik.
Privit írjatok, ha érdekel még valakit.És persze továbbra is kérdés, hogy valakinek felesleges Nokia 7110 antennája akad esetleg? Szerencsétlen kedvencem a kislánykám "áldozata" lett egy röpke időre, és szépen le is törte a végét. Még jó, hogy a hátsó káva bírta, és az antenna volt gyengébb...
-
Sucuka
senior tag
válasz
Dr Dee #28267 üzenetére
Közben ha valakit esetleg érdekel: Eladósorba került egy DSP ROM5 verziójú Nokia 8210. Az előlap vadi új, zöld színű (origi Nokia), a billentyűzet picit kopott: a két softkey, és a fel-le navigációs gombok felületén van kopás. A telóban 5.31-es soft van, magyar nyelvvel. Jelenleg a telefon világítása fehér (kb az a fehér árnyalat, mint egy 8850-é.
Igény szerint természetesen visszarakom bele az eredeti zöld világítást, vagy pl tudok tuningolni a szoftveren is (extra játékok, bővített funkciók stb.). Az akkuja nem valami jó, mint ahogy ezek az "öreg rókák" általában.(A ROM verziót azért írtam, hogy aki mélyebben foglalkozik DCT-3 Nokiákkal, az tudja: ebből a verzióból nem készíthető 8250.)
Ma már sajnos nem tudok képet csinálni róla, de a hétvégén megpróbálom lefotózni, és feltenni a képet, ha érdekel valakit.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Dr Dee #28006 üzenetére
Egyébként mit kell róla tudni? szín, stb.... Nekem van fehér-kék, de az már a Sony ericsson! van hozzájuk gyári original akkum, szürke előlapom! mindenképpen szeretnék új állapotba hozni egyet. Viszont az arany színű nagyon tetszik, de arany előlapot sem tudtam már berendelni..
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #27946 üzenetére
Úgy szoktam, ha valami boltürítésből valók vannak csöviknél, akkor veszek egy marékkal 200ftokért. Vagy mint pl. most az alca 853hoz, úgy hogy vettem két gagyi telót 400ftért és kivettem, a jó állapotú akkut. De amúgy lehet hogy pont egy ilyen moto akkut fogok venni a gigába, mert annyi telóba kéne, amivel pár napig nyomúllni akarok.
-
válasz
Dr Dee #27728 üzenetére
„2014. április 25-én lezárul egy korszak: a Microsoft megveszi a Nokia készülékgyártó részlegét. Ezzel véget ér az 1865-ben alapított Nokia története, és ilyen néven nem kerül már piacra több telefon sem, az új név pedig Microsoft Mobile lesz.”
Ez így nettó hülyeség. a Nokia mobil divízió nem 1865-ben alapult.
Miért tekinti mindenki a Nokiát és a Nokia mobilt egynek?
Ha mondjuk az „utca embere” mondja ezt, akkor oké, nade amikor a neten publikálnak ekkora marhaságot, akkor az senkinek nem tűnik fel?
A Nokia él tovább, akárcsak a Siemens, Alcatel, Sagem, Ericsson, stb.
Sőt, most, hogy ledobták magukról az MS pénzén a terheket, jobban vannak, mint valaha.másik kedvenc:
Ne feledkezzünk meg, a Nokia 9000-ről sem, ami nyugodtan nevezhetünk saját ideje "okostelefonjának".
A 9000 nem a maga idejének az okostelefonja, pláne nem idézőjelben. Okostelefon. pont. ezen nem változtat semmi, hiszen az okostelefonnak fix definíciója van.
-
LaciGSM
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest