-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #27946 üzenetére
Úgy szoktam, ha valami boltürítésből valók vannak csöviknél, akkor veszek egy marékkal 200ftokért. Vagy mint pl. most az alca 853hoz, úgy hogy vettem két gagyi telót 400ftért és kivettem, a jó állapotú akkut. De amúgy lehet hogy pont egy ilyen moto akkut fogok venni a gigába, mert annyi telóba kéne, amivel pár napig nyomúllni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest