- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #16127 üzenetére
6650?
Ja abban nincs wifi....
N92, N93 ami felhozott a szűrő.T0rnad0: a procin??? 1GHz nem ám hogy nem elég egy telefonba... nemrég még az asztali gépemben is annyi volt
Egyébként szerinte(te)k ez a defy pro attól függetlenül hogy érintős használható lesz a nélkül is? Úgy értem van navigomb, miegymás, de az érintőtől irtózom.
-
arkades
senior tag
válasz
golya32 #16100 üzenetére
Tehát megnyitod a kívánt nevet és nem a középső gombot, hanem az "opciók" billentyűt nyomod meg. Ott lesz az alján. Így utólag már nem bonyolult de ha a középső gombbal próbálkozik az ember, (ami ugye sok helyzetben ugyan azt a funkciót tölti be mint a bal szélső) akkor ugye semmit nem talál.
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #15438 üzenetére
Azokban még elég kezdetleges a wifi,lassú szakadozik,én annak is örülnék ha lenne egy működő szép példányom,mondjuk egy olyan mint Novinyul kollégának
Most az egyszer én is kiteszem,ti vagytok a célközöndég. -
arkades
senior tag
válasz
golya32 #15322 üzenetére
Én annak idején a Fészek GSM labort hívtam, ők rá tudnak tenni magyar nyelvű szoftvert. Sok pozitív dolgot olvastam róluk. Nekem azért kellett volna az új szoft, mert a telefon kódot nem tudom és pár funkció használatához ezt kéri a készülék. Aztán valahogy elmaradt a dolog, mert másik telefont kezdtem használni.
-
arkades
senior tag
válasz
golya32 #14960 üzenetére
Nézegettem én is, csak úgy láttam, hogy az akku fedél nagyon karcos. Nekem is van egy, én nagyon szeretem. Egy valamire szeretnélek megkérni. Próbáld már ki légyszíves, hogy a térerő a tiéden is érzékeny-e? Úgy értem, hogy nálam pl. pincében vagy beton épületekben néha elveszti a hálózatot. Régebben mintha valahol olvastam volna ilyen problémáról általánosságban. Kíváncsi vagyok, hogy csak az enyém rendetlenkedik, vagy tényleg mindegyiknél így van?
-
kovy79
őstag
válasz
golya32 #14864 üzenetére
Rossz helyen voltál.
Én majdnem minden héten átugrok Münchenbe az Olympiapark-ba. Törökök durva árakon nyomatják a régi telókat, hardvereket. Most szombat reggel pl egy egész szép N3200 10€ volt, délben már csak 5€.Működő BB6230/7230 4-5€, Moto Accompli 4€. Vízhűtésbe majdnem új 2es radi 8€, Nvidia passzív 7950GT 5€...
A bajorok imádják a Flohmarkt-okat. Itt rengeteg van és általában nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest