Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nyerni lehetett és volt nokia is. Nekem is van egy ilyen siemensen.
-
draco31
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nyerni lehetett. De nekem valami nokia rémlik, és egy Peugeot 406?? kocsi. Talán csokipapírt kellett beküldeni.
Nyerj egy boci mobilt (teló), vagy egy boci mobilt (kocsi). Nekem ez rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest