- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #3419 üzenetére
Bazdmeg!
Itt beszélgetünk róla, a kis sunyi meg nem mondja hogy van neki!Gaborpecs: Gratula hozzá
Mindegyik nagyon szép állapotban van. Kíváncsi lennék rá, hogy egy ilyen pedáns gyűjtő mit használ a hétköznapokra?Még telefongurun volt egy srác, akinek három is volt, jópár éve beszélgettem vele, kár hogy nem vettem, akkor tudott volna szerezni. Nagyon istenítette. Egyet használt állandónak, egyet modemnek meg egy volt tartalékba neki. Wsws volt a nickje.
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Stimpy001 #3068 üzenetére
Lilát nem. Ők vannak a nyugatinál. A helyzet az hogy tudtommal mo.n csak kékbe és bézs színűbe forgalmazták. Külön hivatalosan csak a kék házat árulták. Így a lila , piros , és világoskék (nekem sincs) nem igazán elterjedt. A gigatel a bézst a nokiától rendelte, és úgy látom az enyém volt az utolsó. Amúgy egy aranyszabály. A nokia általában nem forgalmazza azt a szint külön amibe kiadták a telefont.
-
zorzy4
addikt
válasz
Stimpy001 #3056 üzenetére
Itt vagyok újra. Eladni mindegyiket!!! Na számoljunk egy kicsit
.
Kék és bézs ház. Gigatel 5000-5000ft
lila ház 2500ft
piros ház 1500ft
billentyűk 600-600ft
Telefonok kb 4000ft- ba estt egy
szoftverezés 1000-1000ft
Na ez idáig 36400ft és akkor még akkuk esetleg töltők, headsetek!
meg a rohangászás idegeskedés így kijön 40000re!
Nos sok pénzed van? -
-
che 1990
tag
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #3032 üzenetére
Hivatalosan nem forgalmazták szerintem, de EU-s 2 sávos, ez az oldal elég megbízható.
Na és mennyi az annyi? -
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3028 üzenetére
A Nokia N-Series és E-Series-nél sem minden esetben van magyar nyelv a telefonodban. Ha átírod a product code-ot nem EURO3-asra / netán alapban nem abba a régióba szánt telefon érkezik hozzád, akkor bizony nem lesz benne magyar nyelv, ami baromi könnyen megeshet. Csak míg ezt az e és n-series-nél én is tudom orvosolni a fotelemből NSS és NSU segítségével pár kattintással, addig a 8850 esetében már kicsit bonyolultabb a dolog.
-
KSparrow
őstag
válasz
Stimpy001 #3028 üzenetére
elvileg ezeken van a szoftver, és van rá különböző nyelvcsomag. így lehet az, hogy az én 2100-m hiába made in Hungary, nem tud magyarul, mert Hollandiából került haza.
ez valahogy úgy mehet, mint most a Windows 7-nél, hogy egy pár kattintás, és tud oroszul, kínaiul, magyarul, akárhogy. (hiába van lenn a magyar, annyira megszoktam már az angolt, marad azon..
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3019 üzenetére
Ezt én értem, és tudom is.
De a Sonim vételnél azért lett 30 nap a kiszállítás, mert jópár napig próbálták teljesíteni a kérésem, hogy ráerőszakolják a telóra a magyar nyelvet. Természetesen nem sikerült, visszaírta, hogy össze-crash-elte magát tőle a telefon. Szerintem ha azt mondta, hogy angol bill-el szállítják nekem a telót, akkor azzal is fogják, gondolom, hogy nem én vagyok az első, és egyetlen, aki ilyet kér tőle. Gyanítom, hogy az USA-ban, UK-ban, akárhol, szintén vannak ilyenek, akik nem szívesen nézegetik a kínai krix-kraxot a telefonon.
P.S.: amúgy az én 8850-emet még mindig nem postázták, úgyhogy ez is okot adhat a bizakodásra
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3012 üzenetére
De nem beszéltünk meg mindent, engedtessék már meg nekem, hogy elkérhessem tőle a tracking number-t, hogy ne őt kelljen zaklatnom utána, hanem egyszerűen nyomon tudjam követni, hogy hol jár a cucc, vagy épp mi történik vele. Szerintem ez az ő jól felfogott érdeke is. Jah, és amiket ide beraktam, azok a másik eladónak mentek, ezzel is eddig kb 2-3 üzit váltottam csak, és ebben ő is kérdezett tőlem, hogy milyen töltőt kérek, és hogy megfelel-e az újrafújt műanyag. De mégha 2-3 üzinél többet is szeretnék váltani, egy eladónak szerintem kutya kötelessége nem úgy állni a dologhoz, ahogy azt te látod, hanem mindent megtenni azért, hogy a vevő elégedett legyen, ezt meg minimum, amit leírtam, mert ez meg e-bay szabályzat ráadásul (tracking number). Ha én így állnék az emberekhez, vagy így kommunikálnék velük, elég vacak életem lenne, és egy darab barátom nem lenne, csak internetes vevők max, ha pedig egy cég így áll a vevőihez - akár idehaza, akár külföldön - , elég hamar felkopik az álla. Na mindegy, ez az én véleményem, nem muszáj velem egyetérteni.
P.S.: pont itt írta valaki tegnap, hogy ő meg idehaza akar venni asszem' T68-at valami hasonló bunkótól, aki még elvárja, hogy a vevő menjen hozzá házhoz, meg ő hívogassa, meg lekezelő vele, stb. Hát nem. Ő szolgáltat, és én / mi fizetek / fizetünk érte, nem én vagyok érte / értük, hanem ő/ők értem. Úgyhogy nálam, amikor elpattan a húr, nagyon gyorsan elküldöm az ilyet a jó édes anyukájába.
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #2809 üzenetére
@Stimpy001: Persze, hogy szabad tudni, cinderely30 a nick neve, és itt a 8850, amit hírdet:
Kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban is a véleményre, mert most ez is nagyon esélyesnek tűnik.
P.S.: a vaterán kaptam egy temp-ban-t, mert szerintük megsértettem az ÁFF-et, és nem a piac közéletéhez méltóan cselekedtem (az eladónak megírtam a telefonszámomat)...
Úgyhogy azon biztos nem veszek semmit egy pár napig.
-
-
zorzy4
addikt
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Stimpy001 #2662 üzenetére
nekem a snake-es Motorola 191-em, és 500 forintom bánta... bescannelni sok, meg scannerem sincs.. majd a kiállításon!
tegnap volt Oldmobil Fórumtalálkozó, és megbeszéltük, hogy a második kiállításunk Monoron lesz. (már a 3. is tervben van)
át kéne gyertek az Oldmobil.hu-ra (nem elcsábítani akarlak, csak ott szerveződik a kiállítás, és ugye Oldmobil az akció fedőneve, ott illik szervezni..)
de gyertek át oda, megbeszéljük, ki milyen telefont hoz (a nokiák nagy részét vállalom, kivéve, amim nincs, vagy annyira rozzant, hogy inkább másé kerül ki), mikor lesz pontosan, hol, s mikor. a megnyitóra pedig mindenkit szeretettel várunk, mint egy nagy-nagy Fórumtalálkozó.(aki hoz is telót, az előbb jöjjön, mert ugye be kell majd tenni a telefonokat a tárolókba. teló nem keveredett el a múltkor. de korai még szervezkedni, majd október körül lesz úgyis..)
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #2544 üzenetére
nap mint nap sok embernél látom elsődleges telóként használva
Hol? Bakker én még sose láttam senkinél, pont ezért imádtam.Saint_: ja a carbon, sajnos ez az erdos 8800 kamu volt...
-
KSparrow
őstag
válasz
Stimpy001 #2537 üzenetére
nemrég lehetett üreset rendelni, de lehet van törlőkód...
gyári beáll.ok vissza nem jó?
a törlőkód elvileg:
*#6770 56 46#
meg van egy biztons. kód vissza, bár nekem nem ment, de hátha:
*#73 28 74 82 63 37 37 38#
(szóközökkel jobban olvasható)
ha nem gyári a biztonsági kód, akkor meg: nfader.su -
Magnum_
nagyúr
válasz
Stimpy001 #2421 üzenetére
én is ezt írtam, hogy valahogy a T29 jobban megfogott... talán megszeretem a 8850-et. vagy eladom
igen, imádom a buzikék háttérvilágitást a T29-en én is, meg a dundi antennát
T28 flipje pár héten belül kikopikT29 a kedvencem, nem adom
állapot jelzöm az E72-n is van mondjuk
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Stimpy001 #2226 üzenetére
huuuuu, elvileg lehet a 7110.en malezni, mert ugye az els wap képes, de nem tudom, de guglizok, nokia hnlapján tuti fennvan.
[link]
1-2 napon belül szokták postázni, a T29 is megjött két héten belül.amugy hétvégén én is kikapcsoltam az E72-t és áttettem a T29-be a kártyát, a cégeset meg a 7110-be. de cserélgetem, ma 6310i-s nap vót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest