Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Mondtam hogy egyszerre fog megjönni, én is ma mentem érte a postára.

Én annyira azért nem vagyok elájulva a 8850-től, a ház eléggé "érdekes" anyagból van de legalább szépen illeszkedik. A kijelző mintha egy árnyalatnyival kontrasztosabb lenne, vagy a háttérvilágítás erősebb a kelleténél, én nem tudom, de nem olyan mint anno..
Amúgy kafa kis villantós telcsi.. 
A T28 viszont valami eszmélelen! Vadiúj ház fóliás kijelzővel, ami ugyan szerintem nem gyári de iszonyat jó minőségű, tényleg élmény kézbe fogni! A display 100%-os, régi szép emlékeket ébresztett bennem a jellegzetes "ericsson színű" háttérvilágításával meg az oldschool betűtípusokkal. A flip is remek, nagy erővel pattan le ha megnyomom a gombot, a kis dundi antennáját meg egyenesen imádom!
Ami nálam nagyon nagy pirospontot ér, az állapotjelző LED ami villog ha elmúlasztott hivás/SMS volt, nagyon nagy okosság, a mai telefonokról miért hiányzik?
Nem eladó a T29?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy kafa kis villantós telcsi..