Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Megjött a 8855!!! Vagyis a psotaládámban figyelt az ajánlott szelvény amikor hazaértem, reggel meló előtt posta. Alig tudok majd aludni olyan izgatott vagyok.

Valaki birtokol ilyet közületek?
Én bevallom férifiasan még sosem láttam senkinél előben, de képekről is nagyon bejövős, igazi különlegesség, és persze 8xxx, úgyhogy kötelező beszerezni...
off: Még mindig küzdök egy a hét elején vaterázott T68 eladójával. Volt jópár adásvételem de ilyen passzív figurával még nem találkoztam
Napokig nem válaszol a leveleimre, egész nap csak 14 és 16 óra között ér rá (kösz, 17ig dolgozom), nem hajlandó sehová elhozni a cuccot menjek el érte én (term házhoz, város másik vége), mintha ő tenne kurva nagy szivességet azzal hogy eladja a nekem szarját... ha nem lenne annyira jó vétel a cucc, már rég elküldtem volna az anyjába hogy dugja fel magának a telcsijét, és olyan értékelést adok neki vaterán hogy nem fogja megköszönni (ez utóbbit persze meg fogom tenni ha lezajlott az adásvétel) Bocsi hogy ilyen hosszú lett de ez nagyon kikivánkozott belőlem így estére 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Napokig nem válaszol a leveleimre, egész nap csak 14 és 16 óra között ér rá (kösz, 17ig dolgozom), nem hajlandó sehová elhozni a cuccot menjek el érte én (term házhoz, város másik vége), mintha ő tenne kurva nagy szivességet azzal hogy eladja a nekem szarját... ha nem lenne annyira jó vétel a cucc, már rég elküldtem volna az anyjába hogy dugja fel magának a telcsijét, és olyan értékelést adok neki vaterán hogy nem fogja megköszönni (ez utóbbit persze meg fogom tenni ha lezajlott az adásvétel) Bocsi hogy ilyen hosszú lett de ez nagyon kikivánkozott belőlem így estére