- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #3464 üzenetére
Ahogy ismerkedek vele nekem is egyre jobban bejön.Ha sikerült megcsinálnom,akkor lehet,hogy a végén még ezt fogom használni az E50 helyett?
Kizárt!
Ettől eltekintve tetszetős darab.Szép nagy gombok,most meg,hogy eljött az este látszódik mennyire vakítóak is.Csak az a fránya kamera takaró elég gyenge.Hibátlanul működik,de gyárilag gyenge -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #3372 üzenetére
Bakker tényleg!
Olyant akartam nem is a headseteset, hisz azt reklámozták a 3100-val!
Kíváncsi lennék milyen minőségű képet csinál, gondolom VGA, de a vaku tényleg durva! -
TommyX_
őstag
válasz
KSparrow #3291 üzenetére
Elvileg holland billentyűzetes a telefon.
Más:
Valami retro telefont is mondjak.
Volt itthon egy Alcatel One Touch Club.
Meg volt minden hozzá, domino csomagos doboz, dokkolós töltő, leírás.
A telefonon kijelzőjén rajta volt a fólia és alig volt rajta néhány kisebb karc.
Sajna új telefon vásárláskor be lett adva, de én tiltakoztam ez ellen
Itt egy kép róla: -
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #3088 üzenetére
Hm... szép gyűjtemény lehet. Nincs web-oldalad ahol megsasolhatom?
Ja megvan az új noti (Lenovo T500), hát látszik, hogy ez már nem IBM, vagy visszafelé fejlődik. A billentyűzet bal oldala úgy gond gépeléskor mintha üres lenne alatta, jobb oldalon ok. A három nyamvadt usb port mind bal oldalra került és állítva, így a mobilnetes sticket csak hosszabbítóval tudom bedugni, meg a rádiós egerem se szereti ha keresztül kell lőnie a hullámokat a gépen, szóval azt sem tudom használni rendesen.... Mondjuk hogy kilógó dupla akkuval adták annak örülök, kollegák azt mondták ezzel garantált az 5 óra
-
bepe79
addikt
válasz
KSparrow #2933 üzenetére
Én konkrétan itt lakom Pestlőrincen a XVIII. kerületben a KISZ-en, úgyhogy érdekelne, hogy melyik az a piac, ahol szoktad látni őket.
Hozzám közel szokott lenni egy piac szombatonként a Havannán, de az zöldség-gyümölcs-egyéb kaja piac inkább, nem ilyen jó kis kacatos sajna.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2569 üzenetére
Félek hogy tönkrevágom
Azt hittem már hülye vagyok, mert emlékezem rá, hogy régebben még az őskorban láttam színes kijelzős 6310i-t, aha szóval így csinálták. Ha kamerát lehetne bele rakni, akkor tuti azt használnám.Azt mondtad zsebpénzed van, tehát nem lehetsz túl idős, akkor honnan tudsz mégis ennyit ezekről?
-
csoda120
aktív tag
-
SyntaxeError
tag
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2363 üzenetére
Ha Nokiával van szervizkérdésetek, nyugodtan keressetek meg, szívesen segítek, egész jól értek hozzájuk (vagy legalábbis azt hiszem..
)
Elképzelhető hogy más felépítésű a sima 6230 és a 6230i bekapcsoló gombja? Mert vettem egyet az i-mre és picit lötyög, lehet hogy sima 6230-ból bontották? (nem fényes)
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #2363 üzenetére
Örülök,hogy regisztráltál és csatlakoztál ide is...
Ma majdnem vettem egy 6100-t törött házzal,de működőképesen és egy 6510-et kopottas állapotban működőképesen.4k-ba adta volna a kettőt és 6100 házam illetve új elő-hátlapom lenne is rá csak erre a hónapra már kiköltekeztem magam...
(#2364) Rav3n02 7110 nekem is jól jönne
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2368 üzenetére
Ha Nokiával van szervizkérdésetek, nyugodtan keressetek meg, szívesen segítek, egész jól értek hozzájuk
Hamár felajánlottad, megkérdem.
Adott a 6230i-m. A külső hangszóró eléggé tompa. Ha erősen nyomom az antennafedelet a hátlapnál, akkor jól szól. Ezt új hangszóró orvosolja vagy valami más nyűgje van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged