- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hú, fiúk, ma azt hittem, szétvág az ideg...
van egy 9210esem, használt, meg nem a legjobb, de megy. a hibája: asdfghjkl sor nem megy. a lényegre térek: van pótalkatrészem, és cseréltem benne szalagkábelt. az egyik úgy volt sz*r, ahogy, a kijelző csak vibrált, a másik UGY-s nek tűnik, mert szétfeszítette az egészet, majd most, hogy összetettem, beindult. két napja 9110-9210est szerelek, kicsit már elegem lett belőlük..
ésmost, hogy összetettem az eredeti szalagkábellel, legnagyobb meglepetésemre, nemcsak hogy beindult, hanem még jó is, az asdfghjkl sor is!!!
Már ki merem yilvánítani, hogy a communicatorokhoz is értek..
amúgy már majdnem el akartam adni....meroly: ha a hangszóró jól szól a 6230i-ben, ha leszorítod, akkor tuti az antennát kell cserélni. mozog? mmint annak rendesen feszülni kell a közkeretre, nem állhat el!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest