- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #37195 üzenetére
Csak annyi hogy vannak változtatások.
Nokia Booklet 3G BIOS
winflash_BIOS_2.00.zip 990.60 KB | English
– changes between version 1.5 and 2.0Update splash Logo Visual quality improvement for Nokia hands splash screen.
Add Fn+Del to be „INS” key function Add „Fn+Del” as „Ins” key.
Modify Low battery LED condition DC: a.>=12%: Blue color LED solid lightb.>=7%, <12%: Red color LED solid light c.<7%: Red color LED and flesh AC:a.>=12%: Blue color LED solid light b.<12%: Red color LED solid light -
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #37190 üzenetére
Köszi a tippet.
Működik!
A bios pl. gép specifikus, csak erre jó. -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37190 üzenetére
Pedig így volt, biza!
-
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #37184 üzenetére
Én mentem el érte, és vettem meg neki.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37184 üzenetére
Szerintem neincs, mert Iday kolléga rakta újra e3gyszer a win7 startertr, de amikor lassú volt, felrakta nekem az XP-t. Azóta meg nem is használtam
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #37165 üzenetére
Zacsiban vannak a cipős dobozokban.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37169 üzenetére
A papír se megoldás, kicsapódik belőle valami folyadék, átázik, beleragad a papír. A zacskónak is marad rajta nyoma, de az még nem olyan gáz. Talán arendszeres izopropil-alkoholos kezelés, a vákuum, vagy nem tudom, mi lenne a megoldás, ha nincs új gyári alkatrész...
Persze az se garancia, de talán... -
nokiauser
aktív tag
válasz
Kivéve Nokia 5210, nekem a zacsiban valami ragacsos réteg keletkezett rajta.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pattintós zacskó, bubis zacsi
-
válasz
quailstorm #37134 üzenetére
Akkor nekem mégsem hoztál?
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
quailstorm #37129 üzenetére
Bevallom nem próbáltam ki, hogy egy LGA775re telepített XP-t elfogad-e ez a gép, de a win7-et most nem volt kedvem újrarakni. (minek, 1 év múlva úgyis jön az ssd gariztatása...
) PS/2-es billentyű viszont kellett, hogy a jelszavam beírjam és esetleg elkezdje magától felismerni az új hardvereket. Persze driver installálás, minden megvolt ami kell, és így nincs gond a Win7-tel.
Én is eddig a hétig használtam P5Q3+X5460-at, de picit sok volt a fogyasztása 0-24ben. Meg kellett +1 chipset hűtő venti. Amúgy sebességre nem volt panasz.
A játszósabbik gépem meg tavaj változott át P5Q-E E3300 4890-ről Sabertooth X58+ X5675 + 5770re.Igen, némi XP-s játék miatt kellett egy kompatiblis kártya. Bár elvileg a 960hoz még van driver, de akinek van már Spy10et használ vele (vagy már annyira új a gépe, hogy lassan a 7est se engedik felrakni neki), nekem meg épp nem futja most rá, hogy csak úgy kipróbáljam. De én is szeretem azokat a gépeket, amiknél még van szabadságérzet.
A legjobb az MSI K9MM-V, 5200+ X2-es gépen futó Win98SE..Van ennél újabb gép amin még hibátlanul elindul vajon?
Csak költői kérdés...
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
quailstorm #37113 üzenetére
Ivy Bridge-hez van még XP driver. Vadászni se kell. Gyártó olalán kint van. Pont ezért váltottam erre, meg mert olcsó volt, és a core2quad teljesítményét hozza, kb fele annyi fogyasztásból. (x5460-> i3-3220) Nem utolsó sorban nincs külön északi híd, ami meg van, az semennyire nem melegszik. Még a procihűtőre se raktam vissza a ventit.. 28°Choz fölösleges. (FPU terhelés esetén is 40°C alatt marad.) Legközelebb a tápom cserélem le olyanra ami el se indítja majd a ventijét evvel a géppel.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37126 üzenetére
Akkor marad az, h töltöm a saját töltőjével még pár napot...
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37124 üzenetére
Mármint, elkezdhetem tölteni a Siemens S55 akksit egy 6V-os autóstöltővel?
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37120 üzenetére
Most reggel rájuk mértem, és 3 illetve 3.2V-ot mutatnak.... Bikázás után ugye, amit a Nokia akkutól kaptak, és az egyik egész éjszaka töltőn volt (a 3.2-es).
Szóval, folytatom, aztán látjuk.
Mondod, h akár 6V-ot is lehet neki adni labortáppal... Ezzel azért ne ugorjak neki, ugye? -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37118 üzenetére
1, Ha csak simán bedugod a töltőt akkor a telefonban a sarukon mérned kell a 4,2V-ot akku nélkül is. Ha ez megvan, nem a töltésvezérlő a hibás. Hanem az akku?
2, Rossz Siemens akkura meg 2 megoldás van.
3nap-1hét konnektor. És értelme van? Tehát lesz eredménye, vagy egy 20 perces akksit kapok érte cserébe?Elvégre is, 14 éves maga a készülék, az akksi meg eredeti Siemens(nek tűnik).
3, Bikázás egyenárammal. Sz.r vagyok fizikából. Ez hogy működik a gyakorlatban és mire jó? (gondolom, amit én csináltam, az is bikázás...) -
orion1025
őstag
válasz
Probléma megoldva. Az egyik Phoenix csont nélkül feltelepült 8.1 mellé, de a flash fáziskor folyamatosan összeomlott a win, így elõszedtem a régi notim, ami pont ilyen célokra van betárazva. Ott már normálisan mûködött XP alatt, illetve ha már buherálva lett, akkor kapott egy függetlenítést is azzal a lendülettel. Most legalább már tudom mik kompatibilisek egymással, így a jövõben vélhetõen gördülékenyebben fog menni.
-
zorzy4
addikt
válasz
Egy core2quad gépen xp használni vétek volt már akkor is. Az utoljára pentiumon volt életszerű. Nálam a a régi ericssonok miatt van egy win 98 és win 95 laptop. A phoneix jaff nekem win 10 alatt is hibátlanul megy.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37111 üzenetére
Ezek mind telepítve vannak, de semelyik JAF vagy Phoenix verzió nem indul el, random hibákkal.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37108 üzenetére
Nálam még egyetlen Phoenix sem működött, ez a nagy problémám, pedig három gépen is próbáltam (XP, Win7, Win 8.1), folyamatosan hibákat dobál a telepítéskor, vagy ha az rendben megtörtént, akkor nem indul.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #37098 üzenetére
Így már értem.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #37095 üzenetére
Minek kell meghackelni a telefont flash előtt? Ez nekem új. Főleg ha S40-es a telefon, mert ugye arra nincs hack.
-
KELEVRAS
csendes tag
válasz
quailstorm #37006 üzenetére
Nem hiszem db aksival együt 1000/db ért szerintem megéri de nem komentet meg okoskodókat vártam hanem vásárlót bocs ha nem tetszik haladj tovább.
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #37006 üzenetére
Darabja nincs 1000ft, megéri ha valaki a db számra megy.
-
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm #36997 üzenetére
Ez igaz!
Bereklámozzák, hogy na újra lesz 3310, ehhez képest meg egy teljesen más telefont kiadnak.
Ez elég nagy szívatás volt!
Ha mindjárt úgy promozzák, hogy na lesz egy új telefon amit a 3310 utódjának szánunk, akkor másképpen állt volna hozzá mindenki, hogy hogyan is néz ki. -
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm #36994 üzenetére
Ha nem az eredetihez hasonlítjuk, akkor szerintem nem lett rossz az új 3310.
Céges telefonnak (pl nálunk a 208-ast leváltani), idősebb korosztálynak szerintem teljesen megfelelő.
Majd tesztekre azért kíváncsi leszek, bár nagy dolgokat nem kell várni tőle. -
kovy79
őstag
válasz
quailstorm #36994 üzenetére
Pedig ha csak egy kicsit jobban ragaszkodtak volna az eredeti formavilághoz/koncepcióhoz, azonnal vettem volna 1-2db-ot a gyűjteménybe, meg egyet kipróbálni...
Sajnos úgy tűnik, hogy továbbra sem lesz fő telefonként semmilyen új Nokiám... -
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm #36976 üzenetére
Az tuti, hogy a töltő micro usb lesz. És szerintem az is biztos, hogy modernebb hardver lesz.
De hogy menüvel mit kezdenek, majd meglátjuk.
De az biztos, hogy én szívesebben vennék 6210-est vagy 3210-est, mint ezt. -
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #36976 üzenetére
Series 20 lesz.
Egyébként én is valami ilyesmire tippelek, csak belekeverik a 3310-et, a reklám miatt, de majd kiderül. -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #36908 üzenetére
Hat jo
Akkor maradjunk annyiban, ha marad, akkor szolj
Vagy ha van vmi hasznos info. Ugye sok dologtol fugg, h rajtad kivul itt is erdekes-e a cucc.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #36905 üzenetére
Mi az az NIT?
Meg esetleg érdekelne ezek szerint többünket is, hogy mi van és mennyiért...? Legalábbis már ketten vagyunk! -
válasz
quailstorm #36905 üzenetére
Ilyen szarokat árulnak, és nekem nem is szólsz? Nézd már
-
válasz
quailstorm #36899 üzenetére
N810-et 6k-ért kínáltak nekem US felségterületről, posta kb ugyanennyi lett volna, passzoltam. Már bánom.
Amúgy 10-20k a 800 és a 810, a 770 szerintem pár krumplit sem ér már (és manapság a képességei is kb ennyire alkalmasak). -
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #36899 üzenetére
Dobozt sajna ki lehet venni a képből, de N900-at tuti tudnék dobozosan szerezni, viszont az nagyjából reális annyiért, csak sok van.
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #36896 üzenetére
Rendben, köszi szépen
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #36894 üzenetére
El tudod esetleg valahogy juttatni nekem?
s60v2-t sehol sem találtam már.
-
kovy79
őstag
válasz
quailstorm #36891 üzenetére
Szerintem kisebb az esély a törlésre, mint bárhol máshol (én a tpb-n rengeteg 10+ éves cuccot találtam már, amihez 1-2 seeder mindig akadt).
Lásd pl a csak 2-3éves ilyen-olyan tárhelyes linkek 90+%-a már nem megy, vagy már fizetős, stb...
Aki most akarja leszedni, annak lesz seed, aki meg később, az a fentebb leírtak miatt sem veszt szinte semmit.
Ám nem akarom én ezt erőltetni, csak ötlet hosszabb távú megoldásra! -
kovy79
őstag
válasz
quailstorm #36874 üzenetére
Én is a torrentet ajánlottam volna. Pl Piratebay, ahonnan nem törölnek szinte semmit.
Jó lenne, ha az ilyen dolgok nem tűnnének el és a te vinyód sem örökéletű. -
Tubi2
senior tag
válasz
quailstorm #36877 üzenetére
Az biztos hogy nem lesz egyszerű, a W200i az valami külön faj volt. Lesz időm, meg is fogom próbálni.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36872 üzenetére
Sajnos én sem tudok ilyen tárhelyet.
-
Tubi2
senior tag
válasz
quailstorm #36874 üzenetére
Értem, csak segíteni akartam, mert könnyes szemmel gondolok vissza a K550i moddolós korszakomra.
Most megkértek egy W200 függetlenítésre, azért is tértem be ide, de lehet maradok. -
Tubi2
senior tag
válasz
quailstorm #36872 üzenetére
Nekem van egy egy terás OneDrive tárhelyen, esetleg ha darabokban elküldöd, oda fel tudom nyomkodni és gondolom meg lehet osztani a mappáját. (sosem próbáltam)
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36870 üzenetére
El tudnád őket küldeni nekem? Vagy ha felrakod valahova és itt kiteszed, akkor biztos örülnének páran.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36866 üzenetére
Nekem elég sok megvan, nem tudom most mennyi, de jó sok gigányi, mert megtartottam mindig amit letöltöttem és Macikától is kaptam egy rakással, de sok még így is hiányzik.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36863 üzenetére
Nokiához is jó lenne egy ilyen oldal. Amióta lelőtték a szervert, megvagyunk lőve. Nagy nehezen rá lehet találni némelyikre, de sokat lehetetlen megtalálni.
-
Tubi2
senior tag
válasz
quailstorm #36863 üzenetére
Köszönöm!
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36824 üzenetére
Nekem a mikroszálas törlőkendő vált be - Ha már nem megy olyan jól, simán kimosom szappanos vízben
Kijelzőszerelésnél is ugyanazt használom. A por ellen pefig finom ecsetet használok, még semmilyen gondom nem volt.
-
T0rnad0
addikt
válasz
quailstorm #36790 üzenetére
A szériahiba a mikrofon/hangszóró/térerő hármasból fordul elő?
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #36775 üzenetére
Ja hát igen ha ennyire vágnám ezt a témát úgy fogalmaztam volna ahogyan kell és itt illik. Nekem az bejött az a lényeg. De mivel nagyon nem vágom mi az S4v3 meg ilyenek így nem irhattam ilyesmit. Remélem megérted és mindenki! Na a lényeg várom a javaslatokat! Röviden ennyi. 20 év alatt 1 kezem megszámolom mennyi telóm volt így gondolhatja mindenki nem vagyok jártas a témában és nem 1 évre veszek telefont vagyis keresek....
-
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm #36782 üzenetére
Köszi egyenlőre)
-
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm #36780 üzenetére
független telefon hogy lehet tiltott? Imei szám alapján meg lehet nézni valahol hogy tiltott-e?
-
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm #36777 üzenetére
A lényeg, hogy elfogadja a pin kódot.
Utána kézi kereséssel kiválasztom a hálózatot és sokáig keres, majd azt írja hogy "hozzáférés elutasítva".
Nem tudom merre induljak((( -
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm #36777 üzenetére
igen van imei
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #36773 üzenetére
Na jó akkor paszolom. Fogalmam sincs mi számít nektek retrónak a 20 ével ezelőtt vagy több táska telók vagy mik? Ha nem kellett volna majd töröljék ki a hozzászólásom. Hát igen ha semmi nem jön össze akkor rá kell hagyni...
-
St3ven
addikt
válasz
quailstorm #36743 üzenetére
Ez nem valami biztató.
2002-es szoftver van rajta amúgy.
Megnéztem a kábeles linket, köszönöm. Azt honnan tudni, hogy frissítésre nem alkalmas a kábeles kapcsolat? A posztban csak azt írja, hogy tölteni nem lehet vele.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #36736 üzenetére
Lehet nekem van baromi régi verzióm, ránézek.
MOD: nyertetek, nincs... -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #36736 üzenetére
Okés, megmondom neki, hogy akkor vagy körmöl egyessével, vagy átküldi más telefonra őket., Köszi!
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #36701 üzenetére
A mini még talán, de a young egy nulla volt akkor is meg most is, az olyan telefonokat kb egy tankolásért utána kellett volna vágni a vásárlóhoz nem, hogy még pénzt is kérni érte...Érintősből meg csak az lesz igazán retro sztem ami anno vmi kunsztot felmutatott, legyen az csak vmi kellemes formatervet például, ha más nem is
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #36689 üzenetére
A szar telefonok listájára tegyük fel a szarszung young 1 esét is
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #36689 üzenetére
Én használtam anno 2-3 évig. Voltak kisebb nyűgjei, de még prémium iPhone-oknak is vannak.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36681 üzenetére
Nem hiszem, hogy azt írtam olna, hogy akad meg e-hulladék. Csak hogy legtöbben a státusz miatt veszik.
Azt elismerem, hogy annak, aki egy Nokia 130 után vált, lehet egyszerűb.
Persze, az androidból is jó kell. Én egy használt Op1-gyel kezdtem, és most is az lenne, ha nem kell a családban egy független telefon - amit adtam én, és így vettem meg a 3-at. Nem mondom, hogy kellett a hw, de legalább tudom, hjogy 3 év múlva is még egy vállalható telefon lesz, és nem érzem azt, mint oly sokan, hogy kint van az új modell, és azonnal meg kell venni, mert nem leszek menő.Mindegy, magánvélemény volt. De amellett sem tudok elmenni, hogy valamelyest ezt a hullámot, amit oly sikeresen meglovagolt az Apple, és amiről lecsúszott a Nokia és a BB, java részt pont maga az Apple hype-olta fel. Rég voltak PDA-k, meg érintőkijelző, A BB mégis jól ment, mert szintén egy erős, stabil rendszer volt. A Nokiától meg tudták, mire lehet számítani. Nem védem a WP-t, Isten ments. Elop szándékosan, tudatosan aláásta az egészet a kezdetektől fogva, direkt összejátszva a Microsofttal. Ami egyébként lássuk be, akkor még egész jónak tűnt, hiszen volt egy szeretett, most is használt XP, majd win7 rendszer, egy jó Xbox, vagy egy Office, amik (egyebek mellett) egy jól csengő ajánlatnak tűnt. Sokaknak kell az irodai funkció? Itt a rendes Word! Vagy játszani akarnak a fiatalok? Itt az Xbox! De hiretlen koppintottak sokat, (iTunes ~ Zune WP 7-nél) és olyan dolgok kimaradtak, mint a BT fájlküldés. De ezek is olyanok, hogy a másik szériával úgy-ahogy helyre hozták a rendszer hibáit. Csak sajnos sokára: elmaradtak az appok, a minden. És akkor már túlzottan benne voltak, és magas lapra betolták az all in-t. Meg is lett az eredménye.
Egy SE-t, vagy legalábbis egy 5S-t kipróbálnék egyszer. 4-S kamera miatt érdekelt, egyikben egy lencse becsillogott. De az említett típusok is inkább csak a forma miatt tetszenek, olyanok, mint a BB z10-esem. Az op3 alja meg tiszta ip6. Ez van. Nincs új design, mindenki mindenkit koppint... Hol vannak már a 7280-asok, a 9300-ák, és a 8800 eleganciája?
(#36682) TommyX_: Én is elvagyok / ellennék Lumiával, ha nem lenne az OP3. Használtam a 1520-ast, nagyon szuper. Most is szoktam. De valahogy kicsit túl nagy, meg megtörik - na nem bendgate szinten, de a forazstás nem bírja, és elmegy lent a világítás, vagy akár a hangszóró. Féltem kicsit használni. Meg azért android mellett van pár dolog, ami jinkább kényelmi funkció,m de hiányzik. Pl. a FB messenger színek beállítása, ilyenek. A kamerát imádom, OP3 meg se közelíti. De mivel nálam a 808, nem is kell.
Most egyébként egy Lumia 830-ast keresek, valahogy annyira tetszikDe kellene még egy 530, 820, 510, és egy 900-as Lumia is...
(#36679) arkades:
Fogalmam sincs, Annyi tapasztalatom van bármelyik alma termékkel, hogy kézbe vettem, szép, köszönöm, visszaadtam, és megölelgettem az aktuális telefonom boldoganDe legalább felpörgött a topic.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36676 üzenetére
Ne mondd már azt hogy egy WinMO-val, Symbivel, vagy Maemoval kínlódni jobb és gyorsabb a mindennapokban.
Nem mondtam. Kényelmes, de arra, amire kell, egy Android is bőven megteszi.Barárom most 640 XL-lel tolja, 8.1-gyel. Nem akar frissíteni. Következő telefonja android lesz.
Az android pedig =/= Samsung. Sokan azt hiszik, hogy vagy Samsung, vagy kínai noname hulladék.
Az a baj, már nem igaz. Persze, én is tartottam a kínaitól. Vettem egyet, ami full csúcs hardver (nekem se kell a nyolcvan mag - Játszani ott az asztali PC. Telefonomat ne kelljen újraindítgatni, legyen gyors,legyen rajta internet, egy jobb kamera, és érjenek el FB-n. Én telefonnak a Oneplus 3-mal meg vagyok elégedve, nem akarom lecserélni, terv szerint legalább 3 évig telefonom marad.Nem ok nélkül cseréltem le én is az E90-t 9 hónap után. Szerettem, de jött a 808, majd a BB. egyre többet neteztem, és jobb, ha szól a telefon, nem nekem kell nézni, kerestek-e.
A Samsungot inkább hagyjuk. van a családban, de már nem sokáig.
Olyan telefont kell nézni (vagy rootolni) amin nincsnek fölösleges vackok. Az OP3 majdnem stock, belaktam, és imádom. Ha Samsung vagy iPhone, akkor inkább az utóbbi. De nekem egyik se.Egyébként meg anyaghasználat is szempont.
Persze, van a műanyag, a fém, az üveg, meg mostanában jön be a kerámia. Vagy bizonyos esetekben a fa. Szerintem legyen egyben, aztán úgyis megy a kínai egydolláros tokba....cégek és informatikusok vesznek iPhonet, és nem budiszelfiért, meg nem villogni, hanem mert akarnak egy igényes telefont ami azt csinálja amit szeretnének és kész
Persze. iPhone előnye, hogy a hardver és a szoftver egyben van. Androidon nagy a szórás,a WP meg - WP: egy rendzser, nem eszik sokat, nem túl érezhető a hardveres különbség.
nem is ezzel van a bajom, mindenki azt vesz, amit akar. csak azzal, hogy ezért olyan árat kénytelenek megfizetni, ami nem feltétlenül éri meg.Úgy telenyomják kéretlen appal ami foglalja a helyet, system jogosultsága van és el se tudod távolítani, hogy megőrülsz.
Azért almánál is sokat kellett várni, mire a tőzsde és egyéb alkalmazások eltávolíthatóak lettek.Elfogultságból vissza kellene venni, a Nokia se volt isten, borzasztóan sokat hibáztak.
Nem volt célom senkit megzargatni, egyszerű véleménynyilvánítás volt részemről. Telefontörténeti szempontból érdekes, de szerintem ma azért veszik, mert a barinőnek is az van.Másik kérdés, ami felmerülhet, hogy menyire azt akarják, hogy az ember megvegye az újat: felmerült, hogy szándékosan lassítják be a telefont a frissítések az új telefon kiadása előtt. Természetesen ez nem feltétlenül kizárólag egy márka taktikája lehet.
Én tudom, hogy úgy választottam telefont, hogy nekem mire kell, és ez alapján kerestem meg a legjobb ár-érték arányú készüléket.
Maradjuk annyiban, hogy az iPhone hirtelen kinőtte magát az Egyeült Államokban, ahol zenelejátszóként is jobban ismerték, plusz hazai márka. Aztán átterjedt ide is, mint minden más. Eleinte inkább fanboy-terméknek indult, mára egy használható, szerethető készülék annak, akinek ez van. Ha van több apple termék, akkor jobb az otthoni rendszer, de nekem sose volt, és ha rajtam múlik, valószínűleg nem is lesz. Teljesen meg vagyok elégedve anem rootolt (de a garancián belül szabályosan rootolható) telefonommal. Talán kevesebb személyes adatom nyúlják le. Nem mintha a Google nem figyelne meg, vagy érném el akár a gépi keresési előzményeimet telefonon. Bár nekem kényelmes, hogy nem kell beírni, hova navigáljon a google maps, ha megnéztem gépen, merre is akarok menni.
Szóval nem azt mondom, hogy használhatatlan lenne - az említett aranyozott ürülék is használható nyakláncnak. Csak épp nem feltétlenül éri meg. Ellenben régen, mikor szintén volt Nokia és SonyEricsson tábor, nem volt ekkora harc, mint most.Nagyon megosztó készülék, vagy ez, vagy android - majdnem mintha azt néznénk, hogy Trump vagy Clinton. Egyik se biztos, hogy jó, de alternatíva nem sok van.
(#36677) arkades:
Persze, napi szinen nekem is nano kell már, de az benne van a telefonban, nem zargatom. Ellenben egy Lumia 830 jó lenne tartalék telefonnak, de a retro miatt nem aakarom cseréltetni a MicoSIMet a másodlagos telefonszámomhoz... Na retró telefonok is már nálam C5, 215, N82, Telenornál kiestek az egysávosok ugyebár...
A rádió nekem se szempont, 10 éve nem hallgatom, kicsit más a stílusom -
RAZR_v3
tag
válasz
quailstorm #36601 üzenetére
Köszönöm!
-
TommyX_
őstag
válasz
quailstorm #36601 üzenetére
RM-588-as a telefon ugye? Esetleg lehet, nekem lenne hozzá, ez a verzió: 50.0.001
-
válasz
quailstorm #36589 üzenetére
Na, erre nagyon nem emlékszem már. Régebben volt s60v3-am, mint N-Gage-em. Az N93-aimra pedig már alig emlékszem... csak arra, hogy N93i-n neccesebb volt a hack, mint a simán.
-
válasz
quailstorm #36587 üzenetére
Minden akad rajta, ami azzal a motorral ment. Elder Scrolls is. Szar az a motor...
Az új fajta keretrendszeres N-Gage motyókhoz pedig N93 dukál. -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #36585 üzenetére
Elment a PÜ.
Elvileg van S60v3 telóra is van firmware törés, ami után lehet használni ezeket az app-okat. (ha jól tudom csak valami biztonsági aláírás van megkövetelve az S60v3-ban)
Amúgy a csomagban vannak Java programok is. -
válasz
quailstorm #36353 üzenetére
Szerencsére vége, most egy darabig nem lesz ria-ria
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36347 üzenetére
Hát nem nagyon tudom ezt, hogy lehet, itt egy B2710-es készülékről lenne szó. Van valami tipped?
Egyébként 4:0-ra nem gondoltam, bár, hogy idáig eljutottunk, az is fasza, és így már nem olyan gáz.
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #36332 üzenetére
Köszönöm.
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #36328 üzenetére
Kösz de kell még valamilyen program amivel ráteszem?
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #36324 üzenetére
Box megy ilyesmi? Úgy tudom program, meg nyomtatóport kell hozzá?!
-
nokiauser
aktív tag
válasz
quailstorm #36324 üzenetére
Kiteszem a linket, akinek kell, szedje nyugodtan. Változtatások a gyárihoz képest:
7 pálcikás akksi+térerőjelző
hívásidő kijelzése
halványuló háttérvilágítás
boot-animáció
főmenüben Csevegés helyett Ébresztőóra
a telefon sim-kártya nélkül is elindul, értelemszerűen ilyenkor a kártyához kötött funkciók nem működnek.
apróbb szöveg és grafikai változtatások(Inverz képernyőt meg ilyen kétes értékű dolgokat nem tettem bele.)
3310 G6.07 -
válasz
quailstorm #36273 üzenetére
Akkor jól emlékszem... szerintem az nagyon közeli verzió lehet ahhoz, ami az N93-ason volt, és elég sokat toltam vele, abban sem volt. Fura, hogy kivették belőle.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36201 üzenetére
Én win7-en használom a jafot.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36199 üzenetére
J.A.F. általában kiírja, hogy milyen nyelvek vannak benne. Bár találkoztam olyannal, hogy a magyart nem írta, pedig volt benne.
Így tudsz nyelvet törölni és hozzáadni fw-hez [link]
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36196 üzenetére
Itt valami van. Nézd meg, mielőtt próbálkozol vele.
NP-n, a letöltéseknél van néhány főzelék rá, Zoz780 cuccai. Írj neki, hátha megvan az alap. zoltan1012@gmail.com
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36194 üzenetére
Ha van magyar nyelved hozzá, akkor tudok. Most találtam, de orosz.
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36138 üzenetére
Nem hinném, hogy veszek, van ilyenem, csak most kaptam pár készüléket, és azért kérdeztem, hogy valaki nem ismer-e olyan szervizest aki telefonért cserébe függetlenítene. De azért persze köszönöm, hogy felajánlottad
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36134 üzenetére
Akkó mögyek
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36132 üzenetére
Igen, azok már ugrottak
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36127 üzenetére
Kód generátoros megoldás nem jó, mert nem tudom melyik szolgáltatóhoz tartozik
-
válasz
quailstorm #36083 üzenetére
Első ötletem volt, de sajnos nem ment úgy sem.
Többieknek is kösz a választ.
Ezeket a topikokat én is megtaláltam, ezért is mertem berendelni a 2 gigást, de szopó. Még a laptop kártyaolvasója sem kezeli, pedig az minden mást kezel, akár SD, MMC, és a most kapott DV-RS MMC-t is. Viszont a kínai noname multireaderem látja.
Most berendelek vakon egy másik fajtát, tuti azzal is megszívom.Amúgy meg beszarás, némelyik N-Gage játékért milyen árakat van arcuk elkérni...
Van pár, amit meg akarok szerezni (csak a kedvenceim), eredetiben, tokkal, de így kb sosem.
- Pathway to Glory (megvan)
- Pathway to Glory - Ikusa Islands (döbbenet árak)
- Colin Mcrae (nem találtam hónapok alatt sem)
- Asphalt Urban GT (elvittek egy olcsót az orrom elől, azóta drágán látom)
- Roots: Gates of Chaos (egyet sem találtam)
- Splinter Cell - Chaos Theory (drága, de néha feltűnik olcsón)
- Tony Hawk (nem találtam)
- Tomb Raider (szokott lenni olcsón, de még nem volt szerencsém)
- Glimmerati (na ezért iszonyat pénzeket kérnek el mindenhol, ahol csak feltűnt)Nem gondoltam, hogy ilyen nagy projekt lesz ez.. azt hittem, majd jól megveszem a szemét ára alá esett kedvenceim, felújítom a telót, és kész.. eheh.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36076 üzenetére
Hát ha a telefonok választhatnának, hogy női táska vagy betonkeverő, lehet az utóbbit választanák.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36074 üzenetére
Én most szereztem egy jót a halott mellé. 32 órás.
A halott us megy, csak szétment a szalagkábel csatlakozója, meg minden baja volt.
Néztem házat, horror áron van. Nekem is marad zsebkopott. -
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #36015 üzenetére
Nem én jöttem rá, csak kipróbáltam a tippeket.
-
nokia párti
őstag
válasz
quailstorm #35962 üzenetére
Azénincs, mert egy kalap fos ez a teló szoftveresen. Nagyon kényes, amit nem szeret, akármilyen téma, alkalmazás, játék, belassul tőle mint állat, "jobb" esetben meg leszívja az akksit. Ami megy simán az N-es Nokián, az itt szarakszik.
Dátumot próbáltam, nem jó ugyse. -
válasz
quailstorm #35932 üzenetére
Megy, megvolt az API valtas. Cutetube2 mindent lejatszik/letolt.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #35838 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
-
válasz
quailstorm #35824 üzenetére
Mert mázlisták vagytok.
Haveromé is annyit bír mindenféle feszpiszka nélkül (az is régebbi rev).
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #35814 üzenetére
Igen, hülyeséget írogatok, az alkalmazáskezelő. Viszont telepítésnél állandóan net lellett neli. Amíg nem csatlakoztattam wifihez, még eddig sem jutott el.
Frissíteni, vagy elbuzerálni semmiképp nem szeretném. Maradjon szoftveresen is proto.
Majd egyszer talán lesz végleges is. -
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #35811 üzenetére
Köszi az appot, de mindjárt megőrülök. Nem akarja telepíteni. Azaz akarná, de nem sikerül. Olyan, mintha neten akarná ellenőrízni. MIndenáron megnyílik a böngésző, ha a file managerbből megpróbálom telepíteni.
-
RAZR_v3
tag
válasz
quailstorm #35703 üzenetére
A tokjával együtt egy ezresért láttam Vaterán egy MCA-25 kamerát szép állapotban, nem tolonganak érte. Ha jól emlékszem, több, mint fél percig várni kellett egy kép elmentésére a vele használt mobilon. De akkoriban nagy szám volt elmondani azt, hogy a mobiloddal tudsz fotózni.
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #35701 üzenetére
Azt a 300ftot éri, de inkább 200
-
nokia párti
őstag
válasz
quailstorm #35640 üzenetére
Hát pofont biztosan nem, mert vadiúj a cucc.
-
Korrekt Áron
csendes tag
válasz
quailstorm #35556 üzenetére
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #35405 üzenetére
Ettől féltem, köszi.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #35366 üzenetére
Igen. Volt sima is, telenoros. Ez független. Kb ezért cseréltem le. Más bajom nem volt az OMAP-pal sem, kicsit nettel melegedett talán. Amúgy jó a Z10, csak az akku mobilnettel nem mindig bírt ki nekem egy napot. A Z30 most 2 npig is elmegy, ha spórolok a nettel. ha nem, akkor 1,5.
A 8910 jü ötlet, de nincs bele jó akkum, sorra halnak meg. Meg akkor már inkább a 8800, ar rendesen csattan
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #35278 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, már megoldottam a kérdést. Csináltam egy freemail címet, ahová átirányítottam a gmail fiókomat, és happy minden.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
quailstorm #35231 üzenetére
Én nem untam meg, a pénztárcám annál inkább
Valami egyedi Linux alapú cuccos, úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest