- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
--HARDCORE-- #37128 üzenetére
Az odáig oké, csak a meglévő telepítésem sérülés nélkül nem lehet átvinni. Én az újratelepítést akartam elkerülni, XP még Haswellen is megy gond nélkül. Viszont nekem csak az a célom ha XP kell, hogy 2000 körüli fosjátékok, meg a már beállított letesztelt telefonbaszkurálás menjen és ne kelljen soha többé szenvedni vele. Arra meg bőven jó a C2Q.
Jelen pillanatban a Dell 3010-et bármikor le tudnám cserélni szívfájdalom nélkül, a C2Q gépről nem mondható el, mert túl sok meló volt vele, meg 4TB belső HDD 6 oprendszer...
Viszont "bagóért" van mellette egy erőmű, ami már munkára is meg gameplayre is kellett. Párhuzamosan be lehet kapcsolva kétféle rendszerrel két gép egy asztalon, új gép pici helyet foglal, monitor bemenetválasztós. Nem bántam meg ezt a nem szokványos megoldást egyáltalán.Az i5-3470 meg az L5420-nak több mint dupláját hozza, úgyhogy én nagyon örültem
Sajna G41-es a lapom, 1333 FSB mellett húzni nem lehet. Viszont cserébe 50W TDP. Celeron E3200-nál sokkal jobb volt, így is megérte anno.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest