- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
norcsy #36798 üzenetére
Lehet még az. A 30-20as és 70-es tiltólista más, valamelyikkel menni kellene neki. De komolyan, ki tiltana le egy 8810-et?
Lumiát meg Samsung, iPhone oké de egy ilyen régit... Ugyan, más baja lesz annak. Szerintem látja a hálót, de nincs már ereje csatlakozni. Ha neked így nem kell, szívesen fogadom!Dik: a multimédia alatt a kamera, mp3-at értem, meg a színes kijelzőt. C2 jó lehet de egyik se fogja 4 napnál tovább bírni. Ami még bírná, az meg nem tud mp3-at, és nincs, vagy csak jelképes a kamera.
Majd szétnézek otthon, de én se tudom garantálni, mit bírnak az akkuk, mert én is okosat használok, amit nem teszek le egy napra se. (most is azon írok.) A másik számom meg csak aktív, de azon nem telefonálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest