Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dik

őstag

Eheti a fene az s5610 ez is csak kb. 2 évig ment hibátlanul. Szóval ez sem volt valami bajnok.... :) Ennyit csak kibir tán egy s5611 is.... :)
    Talán egy c2 kaptam igéretet de szerintem az is felejtős lesz szóval totális a hanyatlás nincs eladó normális egy sem aki hirdet meg vagy fel sem lép ide vagy egy tróger szóval eszméletlen ami van....
    Vissza sírom nyilván a k750i az még megvan +1 donor. Csakhát van ott is baj kissé joy, aksi.
    Be kell mennem nyilván egy boltba zat venni valami mocskot azt jólvan. Biztos átvágás lesz, de ha más nem marad...

• dik

őstag

válasz KSparrow #36785 üzenetére

Nem érdekel a multimédia egy szuper Nokia jó lenne valami régebbi. Csörög beszél szép fotók atom stabil rendszer 5 nap mondjuk vagy körülötte már jó lenne aksival birná és szépen hangosan szóljon. Röviden ennyi. Most egy 23330c-2 van ami nagyon jó lenne ha aksija erősebb lenne bár ki tudja mikori ez már benne igaz fénykorában meg nem tudom mit tudott meg kicsit erősebb lenne a kamera már szuper lenne. Szóval gondolhtod milyen nagy igényeim vannak... :) Konkrét ajánlatokat szeretnék az biztos kinek mi van esetleg elfekvőben... :)

• dik

őstag

válasz quailstorm #36775 üzenetére

Ja hát igen ha ennyire vágnám ezt a témát úgy fogalmaztam volna ahogyan kell és itt illik. Nekem az bejött az a lényeg. De mivel nagyon nem vágom mi az S4v3 meg ilyenek így nem irhattam ilyesmit. Remélem megérted és mindenki! Na a lényeg várom a javaslatokat! Röviden ennyi. 20 év alatt 1 kezem megszámolom mennyi telóm volt így gondolhatja mindenki nem vagyok jártas a témában és nem 1 évre veszek telefont vagyis keresek....

• dik

őstag

válasz quailstorm #36773 üzenetére

Na jó akkor paszolom. Fogalmam sincs mi számít nektek retrónak a 20 ével ezelőtt vagy több táska telók vagy mik? Ha nem kellett volna majd töröljék ki a hozzászólásom. Hát igen ha semmi nem jön össze akkor rá kell hagyni...

• dik

őstag

quailstorm

Rád halgatok és itt is szerencsét póbálok hátha nem vágnak már át tele van a tököm ezzel az egésszel....

Helló mindenki! (Vagy Jó napot kívánok! nem tudom már mit is szabad írni mert valahol belefutottam a tegezés nem nyerő ez nekem is ujdonság volt itt a fórumon, dehát ez van nyilván változnak az idők... :) )

Tehát szükségem lenne egy agyon üthetetlen Nokia vagy Samsung telóra(s5610, s5611 még talán szóba jöhet vagy hasonló), de valami atom jóra ami nagyon brija a gyűrődést és az aksija is kb. 1 hetet bír(nem használom sokat napi pár perc beszéd azt annyi). Szigorúan régebbi valami kellene valami jó és nem okoska mert azokat utálom. Alkatrész is legyen hozzá manapság azért kapható mert én 5+ évre veszek telót vagy tovább. Annyi legyen igényem hangosan tisztás szoljon(mp3 azért tudja bátran :) ) és 3mp feletti legyen a kamerája és elfogadható képeket csináljon ne valami elmosódott valamit lőjön. Akivel beszélek azt is szépen tisztán érhető legyen tehát a hangszórója legyen elég erős(Nokia 2330c-2 vagy mit használok most és ez atomnak tartom a fényképezőjét leszámítva na jó meg az aksija 3-4 nap max az kevés). Tehát valami ilyesmit tudna nekem valaki eladót ami szerény igényemnek megfelelő lehetne? Persze valami olyan helyről ahol nem vágnak át mert az utobbi időben csak ilyenekhez volt szerencsém...
    + olyan hely vagy személy kellene aki javítással foglalkozik telójavítással Samsung s 5610 volt előtte pár évig na az egy atom teló volt minden szempontomnak tökéletes volt csak elsőnek a rezgője döglött meg majd a beszéd hangszorójával lett valami mert alig értem mit beszélnak ha maxra veszem a hangerőt akkor is. Ezt kellene javítani azt annyi. Természetesen az anyagiakkal nem lesz gond csak egy megbízható valami kellene már ahova bizalommal elküldhetem és megjavítját!

Elnézést érte kicsit hosszú lett, de nagyon megköszönöm ha valaki esetleg majd tud valamiben segíteni nekem!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés