Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #36678 üzenetére
Figyelj, ha azt nézed megveszek a gyíkfont 2 évre és mennyiért tudod eladni utána ha még vigyáztál is rá, nem is annyira drága. Mondom, felnőttek a többiek is árban, S2 mikor új volt 120-150 közt ment, most meg egy új droid 200 fölött nyit jóval többnyire...
Sajna csak Huaweire és ZTE-re tellett eddig droidból, és 4GB belsővel, indurkapindurkát jobban zavart a sok agymenés mint a stocks app egy iPhone-on. Főleg hogy a Huawei már 4.4-es droid volt és SD kártya permissiont is utólag kellett roottal visszaállítani. (ZTE Blade Q és Huawei Y550)
Egy Google apps bloatware-nél már 400-600MB-ról beszélünk, és még arra jön rá a többi fos.Leginkább azzal volt a bajom, hogy túlságosan elragadtattad magad és lehordtad mindennek az iPhonet, amit akkor is érdemes magadnak megtartani ha így gondolod. Rontja a jó híred szerintem. Egy mobilgyűjtő ne beszéljen így. Ez olyan mintha szétoltanád a BMW-ket a tahó tulajdonosok meg a magas ár miatt, merthogy a Skoda Superb milyen jó már. (próbáltam nem Suzukizni ha már O+3)
640XL-jén barátomnak W10 van, de most adta oda az anyjának. WP-nek kampec, official is.
Btw van akinek túl bonyolult a droid, bele tud kavarodni, tele tudja rakni szeméttel. iOS-re van az appok, újdonságok legnagyobb prioritása is, az a legjövedelmezőbb bevételforrás is. (tudod amikor az MS jobban tolja az iOS-t mint a WP-t)
Láttam már széttémázott droidot, no root, csak play appok. Akadt mint a pöcs. Láttam már reklámos szemetest. Nagy divat a 20 antivírus, speed booster, cleaner, battery booster és még mellé az FB messenger, na abban sincs köszönet. A megtévesztő reklámok is jelen vannak amik miatt ezt a sok fost felteszik.
Sőt van teló, amin gyárilag rajta vannak ezen mocskok. Apám Y550-e már DU speed kurvaanyjával jött. Pedig annyira nem mai gyerek az se már. és nem is sátorfóliás kínai, mert amcsi belű Qualcomm és EU piacra tervezett szolgáltatós teló.Aztán a legextrémebb, MTK-s telót kellett újratennem mert vírusos lett. Saját szememmel láthattam és próbálhattam ki hogy mi történik, ha nem te rootolod a telót egy klikkes APK-val, hanem vírus, ami aztán a kínai szextárskeresőtől a hótkóros francing mindent dobált mígnem az egész összeomlott a rákba és nem indult el többet. ADB-n is terjed fertőzött gépről mobilra.
Ezektől mind-mind megkíméli magát egy szifon user. Szóval igazából elég széles a skála akiknek jó lehet. Power userként bosszant pár dolog meg hiányoznak dolgok, de Jailbreakkel már egy power usernek se lehet rossz szava.
A megváltóra meg hiába várunk már, nincs piaci erő. Ha egy BB OS10 be tudott bukni, akkor itt már nem lesz semmi.Btw van Samsung kínai noname hulladék (vietnami gyártással), de van Sony is meg HTC, meg miegymás. Belpiacos szemetet licenszelnek és rászitázzák a nevüket. Még a szoftver sem Samsung és nem is kapnak lehetőséget módosításra. Példa: Galaxy Young2 vagy J1 J100 (2015). Mindkettő Spreadtrum és olyan szar mint a fos. A CPU is az utasításkészlet minimum követelményeinek felel meg (FPU minek már), a J100 meg olyanokat csinált ami 2011-ben is gáz volt. Újonnan fagy, omlik, appokat nem vagy hibásan futtat. 1.0-ás user ezután inkább megveszi 30k-ért az i4-et minthogy még egyszer átverjék a J100-zal. Persze ez nem a droidot minősíti. Lehet fapad hardverre stabil és korrekt rendszert tenni. Lásd ZTE Blade Q-m, amivel 2 hónap a rekordom restart nélkül (van screenshot valahol).
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest