- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9137 üzenetére
Nekem Pannónia P10-em volt,most csináljuk havernak a Csepel D125-öt,már csak a blokkot kell felpolírozni és kész is lesz.Én inkább szoci autót szeretnék,álmaim autója egy Tatra 603,sztem a legszebb szoci verda,csak az a bökkenő,hogy ritka és drága.
KSparrow:2630 ügyben bizniszelhetünk van nekem is 6db törött kijelzős.Betörték direkt,hogy kicseréljék. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
selenge #8790 üzenetére
Volt nekem mindenféle avatarom, olyan szmájli is. Van egy klónom is itt a fórumon, a másik Stimpy, számok nélkül.
A linkelt telót tényleg lehetetlen beszerezni, mivel status:cancelled, tehát sosem került forgalomba, csak papíron létezett a teló, esetleg proto szinten.. -
-
Magnum_
nagyúr
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #8610 üzenetére
Mintapéldányt nem is fogsz találni max 10-15k-körül
Az a baj,hogy ezeknek a telóknak a 90%-ának repedt a háza,leheletvékony rideg műanyag,egyszer leejted ennek annyi is.Amúgy az a vicc,hogy 5-6 éve adtam el egy piros 8210-et 8k-ért most meg majdnem ugyanannyiba kerülnek.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
selenge #8492 üzenetére
Egyáltalán nem egyedi telefonokról van szó, sőt még nem is limitált széria.
Egészen véletlenül a Mercinél dolgozom, és ezek a német Mercedes-Benz Financial Services leselejtezett régi flottás telefonjai. Sima 9110, csak rá lett nyomva egy felirat, semmi extra. Amúgy már hirdeti egy jó ideje, de ennyiért esélytelen.. -
-
KSparrow
őstag
válasz
selenge #8443 üzenetére
18.ker
hát nem tudom, volt a múltkor vaterán olyan 20 körül dobozos fullos(majdnem az lett, de lebeszéltek, és +5 000-ért dobozos N82-m lett), de nem is akarják nagyon 15 alatt adni, mert ugye WiFis. a dummy alapján nem lehet akkora nagy szám. mármint-a többihez hasonlóan egy alap külső oldal (nem lehet több, mint ehy 6610i), a belső fele meg ugyan pofásabb, de lassú (mai szemmel, természetesen) meg... az a baj ezzel, hogy a zsanér elég gyenge, és elég soknak elszállt. a szalagkábel ált. ok, de a zsanér roncs.
ma a buszon megnéztek a 9000-el...valami olyan extrém telefon éne, ami annyira fura, hogy megszólítanak miatta!
/majd ha lesz pénzem egy 8910-re.../ a 911zel és a 811zel is megnéztek, 8850-nel nagyobb feltűnéskeltésre számítottam. (mondjuk amikor órán kitettem a dokkolóba suliban, az jó volt) a 6108 meg túl kicsi ahhoz, hogy észrevegyék. az érintős része meg kényelmetlen sajnos. a 6800 is feltűnő volt, az 5510 is kelthetett volna nagyobb közfelháborodást a buszon, de azzal inkább csak lenéztek, hogy nincs pénzem jobbra...
a 7600-t még nem próbáltam.
majd egyszer...
-
KSparrow
őstag
válasz
selenge #8440 üzenetére
a 9500 állítólag nem jó... akkor már inkább e90. nekem is jobban tetszik... persze ha mejd oda jutok anyagilag, nekem is kéne ez a 2 telefon meg egy 9210, és meglenne a communicator család(N97-est nem számítva) mellé a hasonló stílusú okostelefon: 9300 (i)
tervben van még nekem egy normális 6510 olcsón, piacról, egy 6230, egy 2300, meg egy 3300. most, hogy szereztem egy 6230as dummyt, kéne az igazi is, mert olyan szép... -
KSparrow
őstag
válasz
selenge #8281 üzenetére
hát az az igazság a jobbakra mindenki ráveti magát. nekem nem kellenek, /persze egy szebb(nem karcmentes) hálóképtelen daab jöhet nekem is, de velem annyira ne számoljon senki..
de ha idehullik, nem dobom el. én most boldog vagyok a 8850esemmel, meg a 9000esemmel.
a 8850ben a 3 éven fel nem töltött akku egy napja megy, minden ok. EZ a Nokia minőség!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest