- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Valaki nem akar 7650-et elújítani? Annak van egy jó hírem!
-
Üdv! Az az igazság, hogy ha márciusig nem oldódik meg a probléma ami itt mellettem egy dobozban hever akkor kuka. 9500 - 7650 only pm - kérdésem lenne.
-
Van egy doboz 7650 cucc. Új kaszni, szép előlap, alaplap, billzet csavarok hangszóró stb.
-
Üdv! Felszámolom utolsó retro telefonomat is. First kamerás symbian.
-
Sziasztok! Fel fogom számolni retro telefonjaimat is a sok egyéb kacattal együtt. A fóliás 7650-es is megy a levesbe hamarosan. Az utolsó symbiant is kukázni fogom. Kellett pár év.
-
Dummyzik itt valaki? Találtam egy E71-et meg egy 9300-át.
-
Bontatlan 7650 35k, csak másnak adta a kedves kolléga, sok sok sok éve.
-
Az ÚJ 9110I meg a közel új E90 nekem együtt több tíz ezerért ment el, igaz nem azonnal.
-
válasz
retroscuccok #33667 üzenetére
Ilyenem volt. Pár hét alatt kiestek a gombjai a sok sms miatt. Az is új volt.
-
válasz
KSparrow #33651 üzenetére
2x mentem vissza, először megnyomkodtam. 2x nem tudtam kifizetni, elutasította a bank, erre párom karijával is nekimentünk a témának, azt is. Ott ültem kinyomtatott papírokkal stb és nem tudtam megvenni. Kénytelen voltam elmenni kp-ért. Jó nagy dög, de tényleg nagy. A Z10 most nézve egy virsli és nagyon nagyon lassú. A 4 magos cpu nagyon pörgősen megy. Azonnal hozzászoksz a sebességhez.
Fancy-boy! 9cm széles. Nem vele még nem taliztam. Kicsinek találom és nem nagy előrelépésnek a Q10-hez képest.
stufen2! Én már régen nem hordok telót zsebben. Melóban lesz helye, mint a kis kengurunak, amúgy megy kabát vagy táska.
-
Az jutott az eszembe, hogy azon kevesek között vagyok akinek van új első színes symbianja, volt több új utolsója is és van, de hamarosan már csak múlt idő az utolsó Nokia logoval kiadott telefon. N 7650 - 808 - Lumia 530
-
válasz
Fancy-boy #33624 üzenetére
Én nem használtam soha aktívan, sok sok éve van nálam. Mivel ebben még nincs life timer passz, de pár órában kimerül sztem.
Eladom, mert tovább lépek, ezen a téren is.
Én 10-re gondoltam amúgy titkon. Asztali töltő is új, még a doboza is megvan, emlékszem vaterán vetem és akkor is ritka volt.
Egy doboz alkatrészem is van, működő 3.17-es alaplap is, meg kaszni, gyári. Az amiben a billzet foglal helyet. Az is ritka jószág. Természetesen új. -
Üdv! Úgy indult, hogy takarítottam, aztán előkerült egy 7650-es doboz, meg a papírok, meg egy asztali töltő, meg a fóliás telefon. Akku halott, de ha sokat van töltőn sztem elindul. Magyar menü, független. Mit ér? Kegyetlenül tervezem eladni ezt is és az E90 dobozát meg a piros dummyt.
-
N 9110i alkatrészeket valaki?
-
Hello! Vettem egy új Nokia 7650-et, még nem hozta ki a posta, majd köv hét vége felé. Ezért eladó 1 vagy 2 a most meglévő 3-ból. Nem leharcoltak, de akku terén bajosak. Akit érdekel írjon vagy valami. (mind 4.XX.-es SW-vel)
pszili8! Nekem is van fóliás, angol és német nyelvű "i", doboz minden, csak aztali töltőm nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged