- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
m0py
tag
válasz
30z.Samu #1253 üzenetére
Nekem is bejon, mocsok jol nez ki design szempontbol, csak a motoros front kamera para egy kicsit, felnek tole, hogy egyszercsak megadja magat. Egyebkent meg en is abszolut meg vagyok elegedve a RN7-tel, minden igenyemet kielegiti, egyedul az NFC fajt egy kicsit, de mar tulpakoltam magam rajta.
-
-
Hegezoo
tag
válasz
30z.Samu #1164 üzenetére
Ezt én se értem. De lehet, hogy nekem 14 napos az elállási időm, a boltnak meg 30 napja van reagálni? De az tuti, hogy nem bírom ki a készülék nélkül.Fizu napján veszek egy másikat
A mostanival meg várakozó állapotban vagyok.
Valaki rendelt már innen telefont? Vagy bármilyen kütyüt? Megbízhatók?
[link]
A xiaomi.hu-n nincs 128 gigásígy azt passzolnám.
-
tukko1
aktív tag
válasz
30z.Samu #1147 üzenetére
Normálisan ilyen menünek kéne lenni!
És ez van benne:
Eszköz, hely, és arc alapú feloldás! Elvileg bármilyen bluetooth eszközzel működik!
Ezt megtaláltam, de ez szerintem a miui sajátja és xiaomi eszközzel működik, mert nem talál semmit!
Pedig itt be van kapcsolva a Smart Lock:
Ez nincs hatással (akár be vagy ki van kapcsolva) a Feloldás bluetooth eszközzel menüpontra! -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
30z.Samu #1073 üzenetére
szintén. nem romolgatok én se amíg megfelelő a rajta lévő. és nekem tökéletes.
életemben 1x romoltam egy okostelómat, de azt is azért mert a rajta lévő gyári rendszerrel már lassú volt akármit csináltam vele. feltettem egy olyat amivel simábban futott hogy tudjam használni.
ilyenkor szoktam romolgatni. még root se kell nekem.
-
-
-
-
Gloob
addikt
válasz
30z.Samu #813 üzenetére
Úgy, hogy kikapcsolod az appon a Miui memória optimalizálás, és lelakatolod az appot. Egyébként a fejlesztői beállításokban ki is kapcsolható a Miui teljes memória kezelése. Kipróbálhatod, hogy úgy milyen. A Miui elég agresszíven kezeli. Sok szabad memóriára törekszik. De minek......
-
válasz
30z.Samu #811 üzenetére
"-Néha csinál olyat, hogy ha mondjuk bemegyek az üzenetekbe, akkor kb fél másodpercig csak telefonszámokat látsz és utána írja oda a Kontaktok nevét. Egy pillanatig van ez így, helyrerakja magát, de az a fél másodperc pont elég arra, hogy ezt lásd és háááát..."
Hol tárolod a neveid? Igaz, nálam Note 5, de dddig ilyet egy Xiaomin sem tapasztaltam. Ja ém a Google-ben tárolom a neveim.
"-A memóriakezelése több alkalmazás esetén még mindig botrányos szerintem. Többször látom, hogy újratölti az alkalmazást, oké kb 1 másodpercet vesz igénybe, de akkor is."
A kérdéses appokat le kell lakatolni, a többit meg hadd töltse újra. Idővel ez is javulhat, igen. -
-
Gloob
addikt
válasz
30z.Samu #766 üzenetére
A slow motion a gyári kamerával csak a Videó HDR 720P 30 fpr beállításnál működik, viszont ott nincs laggolás. A Gcam-on valamiért nem működik a Slow Motion. Más minden megy. Mondjuk amennyi lassított videót én csinálok, engem nem zavar. Akinek ez fontos, az jelenleg ne rakja még fel a miuihu-t.
-
-
válasz
30z.Samu #602 üzenetére
Sajnos, nincs.
Nincs elmenve két szám ahhoz, akinél/akiknél különválasztotta az üzeneteket? Vagy nem szerepel(nek) a telefononkönyvedben kétszer a neve(ik).
Jártam már úgy, hogy a másik számomról válaszoltam, aztán emiatt külön bontotta az SMS-eket.Ha egyik sem, akkor lehet akár szoftverhiba is.
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu #587 üzenetére
Erre esetleg valakinek valami tipp?
Ja meg még egy kérdésem lenne ehhez. Ha kicsit hosszabb terjedelmű üzenetet küldenék, akkor azt a telefon átkonvertálná MMS-be. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy ha elküldöm úgy, akkor akkor ugyanúgy SMS-t kap a másik fél vagy képet?
Nekem ez fura.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
30z.Samu #484 üzenetére
a kikapcsolásból gondoltam hogy semmit nem akar megkapni.
és az automatizáción van a másik hangsúly hogy ne kelljen kapcsolgatnia mindíg ezt azt hozzá. ezért a ne zavarj mód jó alternatívként ami időzíthető.
egyébként megnéztem most a note7-en és ott van a időzített ki- be kapcsolás ahol a Viktor0610 mondta. ezt csak azimut-nak mondom.
lehet választani
-
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest