- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Mikszi
tag
-
-
cocus007
tag
válasz
#22743424 #884 üzenetére
Bocs,de nem értem. Most akkor mi nincs benne? és milyen 4et próbáltál? appet vagy telefont?
#881 Viktor0610 , a gyári app érdekel elsősorban, nem akarok felesleges extra appet rárakni, mikor van rajt egy távirányitó...
tavaly egy német voda shopban megkérdeztem az eladót h van-e más telefonjuk távirányító appel? a huawei p20 prot néztem... elkezdi appel minden lehetséges
de infra nélkül hogy akarja használni
-
Hegezoo
tag
válasz
#22743424 #891 üzenetére
Eddig reménytelen! Ma sikerült telefonon beszélni velük, de a tesóm telefonjáról, mert gondolom mentik a számokat, és nem veszik fel.A sajátomat már ismerik, azzal 3 órán keresztűl próbálkoztam! Amikor idegen számról hívtam őket, rögtön fel vették.Elsőnek ránk csapták a telefont
Második alkalommal már igérték, hogy mail-ben értesítenek, hogy mikor jönnek a telefonért. Nem hiszek nekik! Jelentem a hatóságnak. Másik. Teszteltem Tmobil kártyával, azzal se megy! Csak a Voda kártyával megy a net, és B20-on.
-
Gloob
addikt
válasz
#22743424 #844 üzenetére
És Te ilyet is kaptál hozzá s csomagban. Ugyanis én ezt kérdeztem! Az, hogy linkelsz egy gyorstöltő fejet, az nem jelent semmit. Én egy sima 2A-es fejet kaptam hozzá, ami nem támogatja a gyorstöltést. És sehol nem írják, hogy gyorstöltő járna hozzá a csomagban. Sőt, inkább azt olvastam mindenhol, hogy a telefon támogatja a gyorstöltést, de nem jár hozzá a megfelelő gyorstöltő!
Amikor felteszed a kapott töltőre, akkor megjelenik a gyorstöltés jele? -
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
#22743424 #767 üzenetére
Mikor volt az utolsó global frissítés? Nem olyan nagyon régen. A következő talán 3 hónap múlva, majd még 3 hónap. Aztán vagy lesz bent, vagy nem. Hivatalosan a MIUI11-ben lesz választhatóan sötét mód. Természetesen azt is megkapjuk, meg még a 12-t is talán, de az nem holnap lesz.
-
törölt tag
válasz
#22743424 #710 üzenetére
Kéne kérni összefoglalót a topikhoz és belinkelni ezeket az infókat.
Reklámok kikapcsolása helloxiaomi -
duo
addikt
válasz
#22743424 #691 üzenetére
én a square home3 launchert használom, arra minden kirakható, minden csempe egyben widget is, és nagyban mutatja a dolgokat. kényelmes.
[link] ez,
vagy [link] ez jobb szerintetek?@vadászcsiga: volt már két xiaomink redmi note3 pro, illetve 4a pro, azokkal nem volt gond. de vastagabbak voltak. ezért hajlok én is a keménytok felé. haljok. érted...
-
Soká
senior tag
válasz
#22743424 #676 üzenetére
"Ezt a kérdést biztos, hogy a Redmi Note 7 topikjába akartad írni?"
Igen.
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?
Tehát működnek az iránytűs alkalmazások? Működik az olyan csillagképes alkalmazás, amelyik megmutatja, hogy abban az irányban, amerre a telefont tartom, milyen csillagok láthatóak?
(fotózásban nem mindegy, hogy optikai(valós) képstabilizálásról beszélünk vagy elektromos (kamu...) képstabilizálásról.) -
30z.Samu
titán
válasz
#22743424 #647 üzenetére
Mert gondolom Ő is úgy volt vele, mint én. Kinézte, beütötte Google-ba és nézte hol olcsóbb, meg hogy mit írnak a boltról. Én azért vásároltam a kiszemelt bolttól, mert ismerősöm többször vásárolt náluk és mindig korrektek voltak a srácok. Tehát én ajánlás alapján döntöttem végül.
70-ért jó ajánlat a 128-as.
-
Hegezoo
tag
válasz
#22743424 #625 üzenetére
Igen APN mentve
Telenorral majd 20 percig beszéltem, nem láttak semmi gondot.Majd keres egy szakembör
Én már csak egy dologra tudok gondolni, hogy jól beszoptam ezzel a szarral
Most várhatok pár napot egy futárra, az viszi szervízbe.Majd hetek kérdése, és vissza kapom.Na addig át gondolom a telefon sorsát, mert így nem lopta be magát a szívembe
-
-
-
törölt tag
válasz
#22743424 #461 üzenetére
Lehúzott fényerőnél hiába integetek előtte, homogén elmosódott nyomvonalat látok, pwm-esnél alacsony frekin ilyenkor sok ujjat látnék, mint stroboszkóppal. Szóval ez kifejezetten lomha háttérvilágítású képernyő. Volt laptopom ahol annyira zavaró volt a villogás hogy szoftveresen kellett lejjebb venni a fényerőt.
Utánaolvasva, 2400 Hz-en villog 20% fényerő alatt, nem tudom, lehet hogy érzékeny rá valaki, sáskarák, ilyesmi...
-
forgonati
őstag
válasz
#22743424 #325 üzenetére
Nincs vele gond, szépek a színei. AMOLED kijelzővel összevetni nem érdemes, ez egy LCD. De annak teljesen jó. Alul van egy nagyon halvány bevilágítás, legalábbis az enyémen. De annyira enyhe hogy csak bizonyos színeknél vehető észre, pl. ha szürkés árnyalatú képet jelenít meg. Ezért a pénzért jó kijelző. Felül a notch körül egy nagyon pici árnyék van, de annyira minimális hogy szinte említésre sem méltó. Én is csak fehér kijelzőnél vettem észre. A fényerő lehetne egy fokkal nagyobb talán, de nem vészes.
Viszont. Aki napon polarizált napszemüveggel fotózna vele fekvő módban, semmit nem fog látni a kijelzőből. Álló módban OK, de ahogy elfordítod, totál elsötétül. Ez csak polarizált szemüvegen keresztül van így. -
KubanitoS
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest