- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nincs semmi mechanika a kamerában. Max aziknál ahol változtatható a rekesz, pl. Samu S széria. Ott 2 féle méretű lehet a rekesz, itt ennél a telefonnál csak 1 lyuk van. De a szenzor a Samunál is ki van téve a napfénynek állandóan én úgy tudom. Ezt amúgy honnan szeditek hogy a napfény árt a szenzornak? Millió tönkrement kamerás telefon lenne már akkor...
-
-
-
-
Potyka03
senior tag
-
törölt tag
Tudom, nem baj kívárom. Addig letöltöttem egy sötét témát és azt használom. Azt azért ne felejtsük el, hogy egyre több az olyan visszajelzés, hogy a BL nyitás garanciavesztéssel jár. Még ha azt a szoftver nem is írja hivatalosan ami kell a BL nyitásához, pedig kellene neki.
-
duo
addikt
regebben a note3pro egy droid foverziot es ket miui foverziot kapott. kitkat-marshmellow, illetve miui8-9-10. most tavaly ev vegen lett vege a supportnak. xdan mondjuk meg pie is van. nem is egy.
dehogy a keszulekdomping hatasara rovidulnek e a tamogatasi idok, a fene tudja. lehet. es akkor meg nem beszeltunk az antirollbackrol. ami nem is tudom pontosan mi, de megneheziti a romolast alliolag. de tenyleg nem tudom -
Bl.Gyo.
őstag
ilyet énis rendeltem annó az A1-re. 2 percig volt a telón, és ment a kukába. szó szerint. annyira rossz minőségű volt. rossz festés, kopott, hajlott, túl tág, lötyögött a teló benne. lehet csak én fogtam ki egy selejtet. de viccnek jó volt az a tok, másra nem. reméljük a tied jó lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest