- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
orso0355 #1433 üzenetére
Névjegyzékbe belépve a keresősáv alatt lesz egy sáv, ott nekem most összes névjegy szerepel. Azt lenyitva alul jön fel pár opció, ott pedig nézet személyre szabása. Ott lehet variálgatni, hogy mit mutasson.
Én rég nem mentem már a mobilra, mindig csak az email-hez, új telefon vásárlásakor is egyszerűbb így, meg ha bajba kerülne a mobil, akkor minden meg van. 1-2 ismerősöm megtanulta ezt, amikor odalett 4-500 telefonszám.
-
MR ME
aktív tag
válasz
orso0355 #1345 üzenetére
régen nekem is volt ilyen problémám, nem ezzel a telefonnal, illetve számtalanszor látom amikor netezem, hogy eldobja a netet és újracsatlakozik, egy rakás fos a telekom sajnos, vidéken volt h míg a telekomos netem 1Mb/s alatt volt, és a facebook alig töltött be, addig vodán és yettelen 100 fölött mértem....az otthoni szolgáltatásuk dettó egy hulladék nálunk, sajnos ez van
-
ZSBK
újonc
válasz
orso0355 #1182 üzenetére
Nálam volt az 2 perc is....
Szerintem az összes létező variációt kipróbáltam, amit 3 gombbal lehet...😅 Volt itt minden kérem szépen: hangerő le, föl, egyszerre, külön, felváltva, csak ez, csak az, variáltam a hosszokat is, 30 mp, 1 perc, 2 perc, sőt a legjobb, hogy volt olyan is amikor egyikhez sem nyúltam...😂
Feladtam, jövő héten szervíz, köszönöm mindenkinek a tanácsot! -
Demokatona
tag
válasz
orso0355 #791 üzenetére
A Xiaomi egyik legutóbbi nagy dobása az volt, amikor bejelentette új Android felületét, a HyperOS-t. Az interfész a Xiaomi 14 telefonokkal együtt érkezett, és Kínában már bevezetésre is került. Most pedig eljött az ideje a globális terjesztésnek, és a gyártó azt is nyilvánosságra hozta, hogy mely készülékek kapják meg elsőként a megújult szoftvert.
A HyperOS fejlesztésekor az volt a cél, hogy egy olyan szoftveres ökoszisztéma legyen a végeredmény, amely egyszerre képes hajtani a különféle otthoni eszközöket, az okostelefont, vagy akár az autó infotainment rendszerét. Az új felület egy picit eltérően néz ki, mint a nyugdíjazott MIUI. Hogy csinosabb lett vagy csúnyább, azt mindenki eldönti majd magának, sokkal fontosabb, hogy az alapot ezúttal egy gyorsabb kernel szolgáltatja, ráadásul a HyperOS telepítése kevesebb időt igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest