- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
válasz
garcia66 #1154 üzenetére
Akkor sajna nem tudok segíteni. A lidlibe én is regisztráltam és sikerült,szóval nem hiszem hogy a lidli hibája lenne... Szerintem nem a készülék okozza,de ha mégis és úgy döntessz akkor gyári beállítások vissza állítása, de az nagyon macerás tud lenni ha már nagyon belaktad a készüléket
(nemrég én is így döntöttem az akku fogyás miatt) Elötte mindenképpen biztonsági másolatot érdemes készíteni...Mindenről!
-
rebla
aktív tag
válasz
garcia66 #1150 üzenetére
Beállítások/alkalmazáskezelés/üzenetek/adattörlés. Itt törölj mindent. Nézd meg az engedélyeket is majd indítsd uja. És ha nem jó:
Beállítások/engedélyek/endélykezelő/sms itt be e kellene lennie az engedélyezettek közt az üzenetek-nek. Ha nincs add hozzá...
Esetlek az üzenetek beállitásoknál az sns központja számot ellenőrizd ez szolgáltaló függő -
rebla
aktív tag
válasz
garcia66 #406 üzenetére
Nekem is onnét van, számla ,garancia 2 év. De nem gyártói sztem. Itt inkább akkor van gond ha a cég megszűnik a garancia alatt. Párom samuját németeknél gariba javitották. I-shop os termék. Azóta nem látom a weboldalukat.
de már nincs is gari. Előtte 3 terméket is vettem, szerencsém volt. Az aquat azért választottam mert régi cég, jó hirrel. Lett volna olcsobban is de a fenti okok miatt inkább tölük vettem.
2 nap alatt nálam volt.
Meg 256/ 8gb rammal tudtommal magyarországon nem is forgalmazták szal ha ilyen kell akkor szürküljön az az import
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged