- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Van ismét Bluetooth frissítés.
-
draco31
veterán
Azt tudom, de nekem 5 volt egy sorban korábban is.
A kezdőképem ilyen volt mindig is. Itt is összementek, meg az óra is akkora volt, mint amekkora karikát rajzoltam, az is összement.
Frissités után a kezdőképen az ikonokat 2 sorral fentebb vitte, úgy kellett vissza le rakni. Annyival voltak nagyobbak, hogy a képernyőzár kb ott volt ahol a karika.
Cseréltem már témát, ikoncsomagot, témáknál adattörlés, de nem akar visszaállni.
Ja meg a második kezdőlapon a havi nézetes Google naptár van, az kb betöltötte az egész képernyőt, most meg elférne 2x is rajta. -
draco31
veterán
A kisebb ikonok nem jönnek be, de majd megszokom. Ahol állítani lehet, az a max, de így is jóval kisebbek, mint voltak.
A töltési animáció sokkal vagányabb lett
Úgy mást nem vettem még észre. -
draco31
veterán
Fel is ment.
Így elsőre ami azonnal feltűnt, kisebbek az alkalmazás ikonok. Még nem tudom, hogy tetszik-e így vagy sem. -
draco31
veterán
Még nekem sem találja, vodába vettam annó.
Más téma. Én nagyon össze-vissza töltöm, 90 fölé ritkán szoktam, gyakran csak napközben rá kell tölteni.
Reggel 7-kor általában 85% fölöttről indulok.
Ma viszont hajnalban felraktam tölteni, és ugyan 80% volt, 2 órát ült a töltőn, 7 körül vettem le, szóval bőven rég meg volt a 100%.
Ma kb annyit használtam, mint szoktam, és 50% jelenleg.
Máskor ilyen időben 20-30 között van.
Történt volna egy újrakalibrálás, vagy hogy is mondjam? -
draco31
veterán
Áprilisi ápdét 34 mega, mászik felfelé.
-
draco31
veterán
Az nem lehet, hogy mivel rég nem volt használva az app, így elvette az engedélyeket a telefon?
Nekem egy hát vagy 7-8 éves Huawei 360 fokos kamerám van, ugyan úgy kell csatlakoztatni, mint neked.
Elsőre jött hogy engedélyek, stb, és csak másodikra indult el ahogy kellene. -
draco31
veterán
Kis nyálcsorgatásnak.
Elvileg májusig megjön. -
draco31
veterán
Szokásos havi frissítés.
-
draco31
veterán
Van Bluetooth frissítés.
-
draco31
veterán
Korábban nem próbálgattam még a kamera módokat, most a nagy hold rávett. Nem is tudtam, hogy alapból a módok nincsenek letöltve.
-
draco31
veterán
Nekem is ilyen van, de nem értem ott miért akar 108-ban, ha 50-es kamera van benne. Sehol nem találok benne opciót erre.
Alap esetben 12,5-ben fotóz, 50-hez kell külön kapcsolni, de ki-be lépéskor visszaáll 12-re.
Mekkora a képek felbontása alapban, és ha 108-ra rakod?
Ha 4096x3072, akkor az 12-es kép.
50-ben meg 8192x6144 -
draco31
veterán
Én sem találkoztam 1 év alatt 5G hálózattal még.
Viszont emiatt erősebb a vas is alatta. Mármint az 5G verzióban. Hosszú távon az nem hátrány.
Kamera meg mint írtam szerintem ezen a szinten már csak szőrszálhasogatás. Úgy sem 4K monitoron fogod teljes nagyításban a pixeleket nézegetni rajtuk.
De ez csak az én véleményem. Többiek majd kiderül mit mondanak. -
draco31
veterán
Itt olyan apró eltérések vannak szerintem, hogy felesleges vele foglalkozni.
Kamerával úgy vagyok, hogy úgy sem posztert akarok a képekből nyomtatni, meg 4K filmeket készíteni.
Mindenképp a pro változatot választanám újra, több RAM alapból, jobb Gorilla üveg rajta, meg még pár apróság. -
draco31
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #1470 üzenetére
Ahol vásárolva lett, oda kell vinni.
-
draco31
veterán
válasz
Ladislaoca #1462 üzenetére
Akkor az csak töltő kábel, csak két szál fut benne.
Illetve Bluetooth verzió frissítés is jött, bár a száma alapján pár nappal ezelőtt.
-
draco31
veterán
válasz
Ladislaoca #1460 üzenetére
Azt feldobja a telefon, hogy mit akarsz, az értesítősávra. Ha nem, akkor nem adatkábel, csak töltésre jó amivel próbálod.
Közben nekem jött egy 15 megás rendszerfrissítés.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
orso0355 #1433 üzenetére
Névjegyzékbe belépve a keresősáv alatt lesz egy sáv, ott nekem most összes névjegy szerepel. Azt lenyitva alul jön fel pár opció, ott pedig nézet személyre szabása. Ott lehet variálgatni, hogy mit mutasson.
Én rég nem mentem már a mobilra, mindig csak az email-hez, új telefon vásárlásakor is egyszerűbb így, meg ha bajba kerülne a mobil, akkor minden meg van. 1-2 ismerősöm megtanulta ezt, amikor odalett 4-500 telefonszám.
-
draco31
veterán
Szedi az októberi frissítést.
-
draco31
veterán
Olyan történt, ami még a tesztlaborban sem.
Este 10-kor 96% on raktam le a telefont, reggel 7-kor 95% volt. -
draco31
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #1416 üzenetére
Esetleg olyat kellene kipróbálni, hogy 3 ujjlenyomatot felvenni, de mindhárom ugyan az legyen.
Nekem egyébként nincs gond, csak ha nem száraz a kezem, akkor nem megy. -
draco31
veterán
Hmmm.
Amikor csináltad a Xiaomi fiókot, telefonszám, email, minden hozzá lett adva?
Én még a Redmi Note 4-esemnél regisztráltam a fiókom, de ezt a mentést sosem használtam, illetve van pár Xiaomi okos kütyü, ami miatt megy a Xiaomi Home.
Szóval itt most rányomtam a szinkronra, kérte az engedélyeket, meg hogy melyik kártyával csinálja a mentés, bár csak 1-simet használok, aztán meg is csinálta.
Kipróbáltam a ki-be kapcsolást is.
De nem jött elő semmi hibaüzenet. Böngésző és keresőválasztó jött elő, semmi más.
Ismét rámentem a szinkronizálásra. csinálja. -
draco31
veterán
válasz
angelside77 #1396 üzenetére
Megnézem már én is mi ez a cucc, hátha tudok segíteni.
-
draco31
veterán
válasz
szemesi69 #1361 üzenetére
Nekem csodafon.
Nagyon változó mennyit bír nekem. Minden be van kapcsolva folyamatosan, WiFi, mobilnet, GPS, BT.
Netezés, face, néha megszalad a TikTok, de olyan nem volt még, hogy 30 alá essen estére.
De nekem nagyon változó, mert van hogy csak ücsörgés van a melóban egész nap, akkor persze a telefon bánja. De van hogy egész délelőtt megy a fűkasza, akkor nyilván nincs piszkálgatva.
De ha annyit is merül, nem bosszant, azért van gyors töltés.
Esténként szoktam rendesen feltölteni, akkor viszont lassú töltővel, akkor ráér. De éjszakára nem hagyom rajta, alvás előtt lehúzom. -
draco31
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #1352 üzenetére
Itt meg lehet nézni egymás mellett a két telefont nagyban, forognak. Ahogy nézem a plusz-nak le van kerekítve kicsit a hátlap széle, hogy kényelmesebb legyen a fogása tok nélkül. Más eltérést nem látok.
3D size up szürke gomb, ott hozza be. -
draco31
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #1348 üzenetére
Szerintem olyan tok csak szifonokra van, vagy esetleg S Samukra.
Én pl. Nillkin kameravédős tokot vettem erre, meg a szokásos üvegfólia. Bár ez olyasmi lehet.
De ha pl. a pitbullcase-ra mész, ott lehet egyedi tokot is csináltatni, azt biztos szeretni fogja. Családba rengeteget csináltattam már, általában túlélik a telefont, nem kopik le a minta. Itt most 2-3 évre gondolok. -
draco31
veterán
Ma alakított egy olyat a teló, hogy szerinte nem volt benne sim.
Kivettem, visszaraktam, megjavult.
Előtte persze volt újraindítás, de amúgy sem szoktam 300 óra fölé menni ezügyben. -
draco31
veterán
Aztán mégis van új, a beállitásokban új menüpont a mobilhálózat alatt. Összekapcsolhatóság néven.
-
-
draco31
veterán
Tölti a júliusi frissítőcsomagot. 212 mega.
-
draco31
veterán
válasz
szemesi69 #1271 üzenetére
Nekem meg teljesen változó, kb ugyan annyit nyúzom minden nap, de van hogy 40% körül érek délután 6-ra, de van hogy 20.
De igazán nem izgulok rajta, mert ugyan úgy megy töltőre minden esetben, esetleg ha péntek délután van így, akkor nem, csak szombaton napközben valamikor bedugom.
De persze nem egész éjjel van bedugva, elalvás előtt kihúzom. -
draco31
veterán
Ha a galériába belépsz, és lefelé húzod, akkor felül ki fogja írni mennyi kép és videó van összesen a telón.
Fájlkezelőben több felé is lehet, mert lehet van egy rakás Viber kép, az külön mappa, face megint külön mappa, stb.
A galéria meg ömlesztve mutat mindent. A számok alapján mennyiségre van nyomva a fotózás, annak bizony neki kell esni válogatni, és törölgetni.
Lehet van ott videó is rendesen, vagy a fotók nagy méretben készülnek, mert nekem pl 600 képem van csak, és a galériára így 700 megát ír. -
draco31
veterán
Nézegettem a videóimat, aztán rájöttem, hogy kézből nem igazán videóztam még vele, így nekem nem jött elő ez a gond.
De most a tesztet visszaolvasva, ott is meg lett említve, hogy tud remegős lenni, de úgy látom ez szoftveres gond inkább.
Lehet más kamera app ügyesebb, sosem próbáltam. -
draco31
veterán
válasz
csabi324 #1227 üzenetére
A teló gyártó adja ki a frissítést, és mindig a rendszerhez. Szóval ha nem frissítesz, ott marad a bizti szint is.
A Google havonta kiadja a frissítéseket, aztán a gyártón múlik, hogy átírják-e havonta minden hardverükre, vagy ritkábban osztogatják.
Esetemben minden friss, 06.01. dátumos az utolsó bizti frissitésem. -
draco31
veterán
Messenger egy hulladék, az bármire képes.
Nekem pl. van hogy napokig jelez rendesen, ha PC-n beszélgetek valakivel, akkor nem csipog be a telefon. Aztán gondol egyet, és minden üzenetet becsipog pluszban.
Szóval teljesen kaotikus a progi. Most ha jól tudom az a módija, hogy videó és képküldés vacakol. -
draco31
veterán
Juniusi bizti csomag tölthető.
-
draco31
veterán
Bluetooth menüben ismét van verziófrissítés.
-
draco31
veterán
válasz
szabacsik #1131 üzenetére
Android alkalmazások topicban kérdezd meg, van-e olyan tárcsázó app, amiben lehet azt is állítani számonként.
Alapból nem tud ilyet.Más, volt kérdés a hotspot, most volt nekem olyan, hogy nem akarta semmi látni, de egy repülő be aztán ki megoldotta. De ilyet tapasztaltam más márkánál is már pl. mobilnettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest