- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
válasz
draco31 #1628 üzenetére
Az órát sem kell legalábbis nálam sosem volt lelakatolva. A Viber egy időben nem akart jelezni és lakatoltam plusz autó indulás. Viszont a frissítés óta rendben működik a push üzenet.
A frissítés után nekem a gmail nem jelzett. Letöröltem a frissítéssit meg a gyorsígótárat,aztán lefrissült a play áruházból és jó lett.... -
rebla
aktív tag
válasz
draco31 #1605 üzenetére
Tegnap este olvasgattam úgy néz ki hogy a "sűrű" ikon beállításnál összementek az ikonok. A "standard"-nál meg maradt. Én az utobbit használom szóval ezért nem változtak a méretek. Vagy a standardot válaszd,esetleg egy nova launchert. Csak ott meg nincs gyári widget....Ez van....
-
rebla
aktív tag
válasz
draco31 #1596 üzenetére
Semmi para...
Hosszan nyomsz a kezdőképernyö üres területén,beállítások,továbbiak,kezdőképernyő-elrendezés,sűrűről átteszed standardba.
(Ha a képernyő zárolás be van kapcsolva elötte kikapcsolod)
Akkor 4 ikon lesz egymás mellett nem 5....
És az nagyobb ikon, ha már elálitottad az ikon méretet ujra beállítod.... -
steele80
senior tag
válasz
draco31 #1556 üzenetére
Nekem nem szokott gyorsan merülni, mindennap reggel 60.30-kor felteszem a töltőre és mielőtt indulok dolgozni leveszem. Így mindennap 100%-ról indulok és másnap 65-68%-on van amikor felteszem a töltőre. Az utolsó frissítés óta viszont ez az érték 75-80%. A használati szokások nem változtak, de nekem is feltűnt, hogy valami történt.
-
BSOD
senior tag
válasz
draco31 #1537 üzenetére
Próbáltam újrarakni is az appot. Engedélyek stimmelnek. Az automatikus engedélyvisszavonás is ki van kapcsolva.
Ha csatlakoztatom a kamerát, el kellene indítania a programot. Ez se történik meg.
Szórakoztam az usb-hibakeresés körül is (alapértelmezett usb mód...) , hátha segít, de az sem. -
mexel
veterán
válasz
draco31 #1497 üzenetére
Nem a képminőség az érdekes annyira a kameráknál, hanem van amelyik pl nem fókuszál jól, vagy csak nappal jó a képe stb. A 12 pro 4G -nek jól mennek ezek a dolgok, a 11 pro 4G-nék az esti nem jó és egyszerűen nem akar pontosan fókuszálni. Nappal mindegyik nagyon jó, a képek szépek, csak ezek az apróságok belerondítanak pl a 11 pro-nál
-
orso0355
őstag
válasz
draco31 #1434 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem MUTATJA, hanem hogy NINCSENEK ott a számok. Tele van a híváslistám számokkal, csak nevek nincsenek hozzá.
Céges telefon, nem akarom a saját gmailemmel, meg semmimmel szinkronizálni, a dolognak pont az lett volna a lényege, hogy a telefonon magán legyenek a számok, ha át kell adni a készüléket másnak (ami megesik), akkor ne kelljen küzdeni vele.
A saját privát telefonomon másképp van, de ezen tudatosan így állítottam be. Nem értem, hogy egy ilyen szintű mobilon, ami még egyéves sincs, hogy tűnthetnek el a saját memóriájából ilyen adatok? Nem tettem vele semmit, este megvolt, reggelre nem. -
-
rebla
aktív tag
válasz
draco31 #1242 üzenetére
Én próbáltam több kevesebb sikerrel,a képek jobbak, de nem nagyon találtam config fájlt ami a telefonunkra szabva állítja be, /hardveresen/ és ez a lényeg. Kézzel meg beállítgatni, elég sok tudást igényel, (vagy inkább idő igényes) néha össze omlik a videónál ha nem jó a beállítás... Szal feladtam
igazábol a redmi 7 en már működött....
Alapból is működik, testreszabható menthető stb...érdemes minden beállítás elött menteni, ha elcseszed vissza lehet állítani, vagy akár alapra is
Lehet késöbb lesz hozzá, config akkor egyszerübb lenne.
itt van sokféle, csak saját felelőségre!Minden le van írva mit hogyan.
[link]
shamimnak jó megoldásai vannak. -
MR ME
aktív tag
válasz
draco31 #1112 üzenetére
köszi!
akkor nem értem, lehet a Telekom hülyesége ez is...szerválok majd vhonnan egy másik telót, aztán megnézem azzal is ezt csinálja e.
bár most épp működik
ezért nem értem, hogy mitől függ ez, még a bluetooth-ra gondoltam, hogy esetleg az zavar be neki, mert az állandóan be van kapcsolva -
-
steele80
senior tag
válasz
draco31 #1023 üzenetére
Próbáltam, egyedül a google messages-nél tudtam beállítani más csengőhangot. Sem a Whatsapp, sem a Gmail nem engedi csak azt ami az értesítés. Pontosabban amikor pl a Gmailnek akarom beállítani, akkor megnyitja a témákat ott kiválasztom a csengőhangokat, kiválasztom az értesítési hangot majd felugrik egy ablak abban választhatok, csengőhang, értesítés és riasztás közül. Választom az értesítést és azt viszont berakja globális értesítésnek. Reménykedem, hogy egy bug és javítják. Próbáltam gyári visszaállítást is de az sem változtatott. A bekapcsolt NFC ikont sem jeleníti meg az érteítési sávban és egy kicsit ez is zavar. Teljesen Note 9 pro deja vu-m van. Ott ugyanez a hiba láncolat volt amikor megvettem, majd javították egy év alatt.
-
TDIps
lelkes újonc
Mivel berágtam, megint legyomláltam mindent.
Eddig jó.Köszönöm a segítséget! Szuper!
Most újra belaktam a telefont, működik minden ahogy kell.
Eddig újraindítás után jött a kuszálódás...
Pl a widgetek eltűnik, helyette egy ablak ahonnan letölthetek újakat...
mire rájöttem, hogy egy csomót legörgetve egyik további ablaknál:továbbiak...aztán mégegy ablak android widget... szóval agyament -
beach head
senior tag
csak azert idegesito mert ezt hasznalom legtobbet... nem tudom mi segitene, factory resethez nagyon nincs kedvem...
( az ismerosod esetleg lakatolja a messengert, allitsa be automatikus inditasunak, es kapcsolja ki az akku kimélőt... mar ha miui/hyper os-el kinlodik ő is, egyebkent amiota ez a titkositas van benne azota kirotkan aluli) sajnos kulf9ldi forumokban se nagyon talalok megoldast. visszajelzest kuldtem mar de annyi volt a valasz h regisztráljak beta tesztelonek.. koszi.... -
Fulár
senior tag
Hát sajnos Hyperen már csak tudta.
Nekem egy kicsit olyan mintha erre a szériára már nem is nagyon akaródzott volna kiadniuk az új rendszert terméktámogatási időszak ide vagy oda és csak úgy ló halálában összedobálták volna.Rengeteg új modell sem véletlen jön ki még előző droid verzióval.Ide a bökőt,hogy ez egy megúszós megoldás arra,hogy így máris ki lehet lőni egy főverzió ugrást. -
Fulár
senior tag
-
-
rebla
aktív tag
Probáld meg a gyorsító tarat illetbe a az adatörlést... A beállítások ugranak, vissza áll alapra majd fissítsd le a playről... Fentebb a kamera gondnál írtam és jó lett s srácnak. Persze ha minden jol van beállítva.
Oldal tetején használd a keresőt.... Már volt ilyen gond anno...
-
Pendragon911
aktív tag
Nálam is ugyanez a csere volt, amit esetleg te is tervezel. Számomra ég és föld a kettő, még úgy is, hogy szerintem a 9-es a mai napig egy kimondottan jó telefon. Ami viszont szembeötlő különbség, az akksi idő és ez a 9-es javára, de azt is naponta töltöttem és ezt is ugyanúgy, csak annyi különbséggel, hogy mikor ezt este töltőre teszem, akkor 30-40% körül van, az pedig 50 körül volt ugyanolyan felhasználás mellett. Cserébe viszont van gyorstöltő hozzá, ami bőven jó, percek alatt feltölti annyira, hogy az hosszú órákig elégséges tud lenni. A kijelző már Amoled, de az AOD csak 10 másodperc, viszont én ezzel teljes mértékben együtt tudok élni, számomra felesleges, hogy állandóan lássam az órát, hiszen mindig van a karomon is
Az üzenetről pedig értesít a karkötő. Nekem tetszik a telefonnak a formája, hogy lapos a hátulja, nem ívelt és nagyon bejön a kék színe
Biztosan van jobb telefon is, még akár ebben az árkategóriában is, viszont szerintem ennyi pénzért ez egy tökéletes választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest