- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Nálam ma dobta fel a Hyper OS2-t 2.0.2.0.UMOEUXM.
-
steele80
senior tag
Nem bír annyit, péntek reggeltől vasárnap estig bírja ott már 20% alatt van. 50% alatt gyorsabban merül. Persze ez nálam második telefon. Erről bankolok, okosotthon vezérlés, kapunyitó, kamerarendszer, okosóra megy róla, folyamatos bluetooth, minimális telefonálás, netezés. Ja és éjszaka a net kikapcsolva, hogy ne csipogjon, mert ez az ébresztőóra is.
-
steele80
senior tag
válasz
draco31 #1556 üzenetére
Nekem nem szokott gyorsan merülni, mindennap reggel 60.30-kor felteszem a töltőre és mielőtt indulok dolgozni leveszem. Így mindennap 100%-ról indulok és másnap 65-68%-on van amikor felteszem a töltőre. Az utolsó frissítés óta viszont ez az érték 75-80%. A használati szokások nem változtak, de nekem is feltűnt, hogy valami történt.
-
steele80
senior tag
Nekem ma érkezett a szeptemberi biztonsági frissítés 1.0.7.0.UMOEUXM.
-
steele80
senior tag
Egy kollégám hasonló cipőben járt és cseréltetett akkumulátort benne és azóta jó neki. 20 ezer körül volt a csere. Nála is az tette be a kaput amikor a waze nála 3x annyit merített, mint nálam és nagyon takarékoskodnia kellett, hogy egy nap meglegyen töltés nélkül, míg én 2 naponta töltöm, de kis takarékoskodással 3 is lehetne. A szervizes srác mondta neki, hogy a szolgáltatók által nagy mennyiségben rendelt és forgalmazott kínai telók "jóárasított" alkatrészekből vannak a nagyobb profit miatt és ezért problémásabbak mint a "független" telók. A kollégámé Telekomos, az enyém emagos.
-
steele80
senior tag
Nálam idáig gyakorlatilag semmi baj nem volt az NFC-s fizetéssel - OTP Simple - viszont kb 1 hete nem működik. Valaki tapasztalt hasonlókat?
-
steele80
senior tag
Reméljük sikerül. Annyi megjegyzésem lenne még, hogy az OTP előtt Budapest Bankos voltam, amíg azt nem piszkálták és banknak lehetett nevezni. Ott tökéletes volt az érintéses fizetés működése. Na ez az OTP simple kombóról már nagyon nem mondható el és ezért mindig kell magamnál készpénzt tartani, mert égtem már le benzinkúton, senkinek nem kívánom azt az érzést.
-
steele80
senior tag
Ez megvan, be is teszi, bármelyik általam feltöltött hangfájlt. Csak az a gond, hogy az alkalmazra nyomás után felugrik egy ablak Csengőhang / Értesítés / Riasztás / Mégse lehetőséggel bármelyikre is bökök azt a hangot teszi be általánosan az összes apphoz, hiába csak a Gmailre szeretném, hogy az legyen. Bármilyen rendszerértesítés a Gmail hangján szól. Egyedül a Google messagesnél tudtam eltérő hangot beállítani és ekkor a csengőhangnál kis színes ikonon meg is jelent a messages ikonja.
-
steele80
senior tag
válasz
draco31 #1023 üzenetére
Próbáltam, egyedül a google messages-nél tudtam beállítani más csengőhangot. Sem a Whatsapp, sem a Gmail nem engedi csak azt ami az értesítés. Pontosabban amikor pl a Gmailnek akarom beállítani, akkor megnyitja a témákat ott kiválasztom a csengőhangokat, kiválasztom az értesítési hangot majd felugrik egy ablak abban választhatok, csengőhang, értesítés és riasztás közül. Választom az értesítést és azt viszont berakja globális értesítésnek. Reménykedem, hogy egy bug és javítják. Próbáltam gyári visszaállítást is de az sem változtatott. A bekapcsolt NFC ikont sem jeleníti meg az érteítési sávban és egy kicsit ez is zavar. Teljesen Note 9 pro deja vu-m van. Ott ugyanez a hiba láncolat volt amikor megvettem, majd javították egy év alatt.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Lett egy ilyen 12 Pro 5G telóm. Hyper OS-re frissült. Most ismerkedem vele és meglepő, hogy az alkalmazásokhoz nem tudok beállítani külön jelzőhangot, hanem csak mindre ugyanazt. Ez most valami bug vegy egy huncut vicc a xiaomitól 2024-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest