- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
draco31 #1023 üzenetére
Próbáltam, egyedül a google messages-nél tudtam beállítani más csengőhangot. Sem a Whatsapp, sem a Gmail nem engedi csak azt ami az értesítés. Pontosabban amikor pl a Gmailnek akarom beállítani, akkor megnyitja a témákat ott kiválasztom a csengőhangokat, kiválasztom az értesítési hangot majd felugrik egy ablak abban választhatok, csengőhang, értesítés és riasztás közül. Választom az értesítést és azt viszont berakja globális értesítésnek. Reménykedem, hogy egy bug és javítják. Próbáltam gyári visszaállítást is de az sem változtatott. A bekapcsolt NFC ikont sem jeleníti meg az érteítési sávban és egy kicsit ez is zavar. Teljesen Note 9 pro deja vu-m van. Ott ugyanez a hiba láncolat volt amikor megvettem, majd javították egy év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest