- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ma először előjött az érzéketlenség, nagyon hosszan tétlen telefonnál és bekapcsolt wifinél. Először a gombás háttérre gyanakodtam, de újraindítás után, (a bekapcs. hosszú nyomásával le tudtam állítani) azt lecserélve, ellenben a wifit bekapcsolva hagyva újra érzéketlen maradt, mikor ismét alvóból próbáltam visszahozni. Az értesítési sávon sem érzékelt. Ismét újraindítva, majd a wifit kikapcsolva nem volt gond. A wifi alvó módnál lehet valami gebasz, de mivel nálam eddig egyszer sem csinálta, csak eddig mindig rövidebb ideig aludt, ott az időzítésre (sok óra) gyanakszom. A wifi router kapcsolódása ellenben nem értem, miként lehet kapcsolatban a képernyőzárral? A bekapcsolt wifi befolyásolhatja hosszú idő alatt az érintőpanel töltöttségét? Ellenben újraindítás után, de ki nem kapcsolt wifinél, ismét előjött, azaz mégis programhiba kell legyen... A képernyő lezáródása után ismét előállt az a helyzet, ami újraindításkor nyitott képernyővel még nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest