- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs hogy megint aksimerülés téma, csak eszembe jutott egy kérdés, és szeretnék tisztán látni...

Mit gondoltok lehet a túlzott merüléshez köze az aksinak szóval van rá lehetőség hogy az aksi a hibás?
Azért gondoltam erre, mert zBass fórumtársunk írta korábban ha jól emlékszem, hogy neki a B04-el, B06-al, V3-al is maradt a merülés, az Android rendszer meg 70-80%-on, szóval ha 3 rommal is ugyanúgy merül akkor valószínű hogy nem mind a 3 rom hibás vagy zakkant meg benne valami...Ezért gondoltam hogy lehet -e az aksinak köze a dologhoz, bár erősen feltételes módban, mert akkor ha hibás az aksi akkor minek pörögne a kernel 70-80%-al de hátha...

A V3-at lehet megpróbálom én is ha megjön a 16-os SD-m, de ha az sem segít akkor mit gondoltok, megérheti első körben az aksit cseréltetni, nem a telefont? (+a töltőkábelt is esetemben akkor már, mert nekem is szétesett a micro usb csati)
Bármilyen infót előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő