- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ez a véleményem.Szerintem ennek a telefonnak nem ezt a szintet kellene hozni,de amennyiért vettem a telenornál kártyásan 1 év garival annyiért megéri,és mível tartják az árukat ahogy elnéztem igy könnyü lessz eladni kis buktával.Azt úgyis lesznek rá jobbnál jobb romok,és kihoznak mindent a kis blade 3-ból,és akkor szerintem jó kis cucc lessz.Ez a gyári rom nem gyözött meg.Nekem ez a véleményem,az már csak lehet nem?
-
ArGab
őstag
-
Epiph
tag
Szerintem simán jó első androidosnak... én is így vagyok most vele és nagyon megvagyok elégedve a készülékkel. Eddíg 1 hátrányát találtam a fotó része (led sincs és gyenge a kamera... de erre van egy elégjó fényképezőgépem ezért nemvolt lényeges nálam a kamera.)
Ha már úgyvan kérdeznék is (ismét) feltettem a king office-t és rakott mappákat az sd re is... ha mondjuk kártyát cserélek ezeket is át kell másolni vagy ez csak ilyen ideiglenes mappái (mondjuk a betelik a telefon ide ment... vagy mittomén) Mert a telefonon ugyanezek a mappák léteznek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest